It's all about love Chapter 33

Tidigare...
"Är du flygrädd?" fråga en killen brevid mig och jag nicka.
"Här ta den här, den kommer att hjälpa" sa han och så gav han mig en tablett. När vi hade komit upp i luften reste jag mig och så gick jag till mitt gången och så började jag dansa. Flygvardinnor kom och sa åt mig att jag skulle sluta och så gjorde jag det. När dom hade gått igen så började jag dansa igen. Jag sluta inte när dom sa till mig och jag streta imot när dom försökte stoppa mig. Till slut så fick dom sätta handklovar på mig och så fick någon sitta brevid mig och kolla vad jag gjorde och jag skrek lite då och då kan jag erkänna. Till slut så somna jag.


Jag vaknade av att någon skaka mig. 
"Mamma sluta, låt mig sova" sa jag
"I have no idea what you said but you need to wake up" sa en killröst. 
"Let me sleep" sa jag och så försökte jag sova men det gick inte så bra så det var lika bra att gå upp. Jag satte mig upp och så kisa jag lite.
"Oh hi Barney" sa jag
"I'm not Barney, I'm Niall" sa han 
"I know you are Barney, you can't fool me" sa jag och han suckade.
"And by the way where is Lilly and Marchal and Robin?" sa jag och han tog händerna bakom huvudet och så gick han runt. 
"Let's go to Allis apertment" sa han
"You mean Lilly Barney?" sa jag frågande
"No Alli your bestfriend" sa han
"Oh Alli but she is live in Sweden you know and I met Ted last night" sa jag och han kolla på mig förvånat.
"Tell me more about Ted" sa han
"You know him more than I do" sa jag och han knappade på sin mobil och ringde någon säkert Ted. Barney pratade en liten stund och sen så la han på.
"Lets get you home" sa han
"But I don't live in London stupid" sa jag och han gjorde facepalm. 
"We can go to mine apertment" sa han
"I don't go home with strangers but you are Barney Stinson so okey" sa jag och han suckade och så hjälpte han mig upp. Vi började gå längst gator jag inte kände till och till slut började jag skutta runt för att det var så tråkigt. 
"Mell stop it!" sa han till mig men jag lipade åt han och fortsatte sen och började sjunga "Im sexy and I know It!" alla började kolla på oss och Barney sa åt mig att sluta men jag började shaka hela min överkropp upp och ner. Han tog tag i mig men jag sprang i från han och skrek "You can not control me,couse this is what I'm made of!" och började sjunga på den och snart såg jag inte Barney mer men krockade i någon.
"Mell!" sa en tjej röst som jag kände igen.
"Lilly?Robin?" sa jag och kollade upp. Det var Lilly!
"Yeah It's me Lilly come let's go to my place!" brevid henne stog Marchal.
"Hi ther Marchal!" sa jag och han kollade konstigt på mig.
"Alli what's wrong with her?" Är det ett smeknamn till Lilly?
"Very much explain later" svarade Lilly och vi började gå till henne. Utanför stog Liam Payne och jag typ flippa ur! Omg Liam stog framför mig!
"Lilly!Marchal! That's Liam Payne from One Direction OMG STAY CALM EVERYBODY!" skrek jag och Liam kollade på mig.Jag viskade till Lilly.
"Be cool!" och hon nickade.
"Hi Mell!" sa han till mig. Hur visste han mitt namn? Försök vara cool nu du vet ju hans namn med!
"Oh nana what's your name? Oh nana Mr Payne!" sjöng jag till han och han vart chockad.
"Yeah come let's go inside!" sa Lilly och drog mig iväg från den snygge Mr Payne.
"Not cool Lilly I think I have a thing going on with him an..."
"No just me quiet! You need to sleep!" sa hon och öppnade dörren till henne och Marchals lägenhet. Hon pekade på soffan som jag gick och la mig på och somnade...

Lite kort men vi lovade ett! ;)

Länkbyte!

Kolla in den här novellbloggen!
-------> http://onedfanfic.webblogg.se/ <-------

It's all about love Chapter 32

Tidigare...
"Allie what is it?" sa jag mjukt och satte mig ner på huk framför henne.
"Why aren't you screaming at me?" Frågade hon och kollade upp på mig.
"Why would I? Allie please tell me...I can't stand se you like this..." sa jag och fällde en tår. Hon var helt skräck slagen.
"Please tell me I wont tell enyone" sa jag och hon kollade upp och jag öppnade mina armar för henne. Hon la sig snabbt i mina armar och började gråta. Hon höll sina armar hårt runt min överkropp som om något skulle ta henne iväg från mig. Jag tog mina armar och "skyddade" henne och hon vart lugnare.
"They did it.." sa hon efter ett tag.
"Did what?" frågade jag och pussade henne på hennes huvud.
"They hurt me...." sa hon och började gråta mer...

 
Minnena från förr spelades upp. Hur pappa slog mig när jag inte gjorde rätt. Tog tag mig i handlederna kollade mig i ögonen och höjde handen och slog mig rätt i ansiktet. Mamma brydde sig inte. Det gjorde dom aldrig. Jag trodde Zayn skulle göra samma sak för det gjorde William en gång. När jag vägra ha sex med han. Han slog mig hårt kollade mig in i ögonen och sa "Du gör som jag säger du har ingen rätt att säga nått" och sen börja han igen. Det var hämskt och jag ville inte erkänna det men jag blev våldtagen... Jag var trygg hoss Zayn. Han skrek inte på mig utan höjde rösten men sen mjukna. Han öppnade sin trygga famn och tog emot mig. Han slog mig inte.
"Hey,please babe stop crying" viskade Zayn i mitt öra med gråten i halsen. Jag torkade bort tårarna och slutade äntligen gråta.
"Who was it?" sa han lite tyst.
"My dad..." sa jag lika tyst,
"And William one time..." jag var nära på att börja gråta igen men hejdade mig.
"Wait here I gett you some tea" sa han och reste på sig och jag satte mig i soffan. Jag tog den svarta filten över mig. Zayn satte på vattenkokaren och lutade sig mot bänken. Han tog handen på sin panna och började grubbla. Vattnet slutade koka och Zayn hällde upp 2 koppar och la in tepåsar i dom.
"Sugar?" frågade han och jag nickade. Zayn la i 2 socker bitar i ena och inget i den andra. Han gav mig koppen med soker i och jag la den på bordet. Den var fortfarande för varm och så gjorde även Zayn. Han satte sig i soffan och snodde åt sig halva filten. Jag drog tillbaka filten med ett flin på mina läppar och han och ja började bråka om filten.
"I want it for myself!" sa jag och drog den till mig.
"We can share!" sa Zayn och drog den åt sig.
"Fine!" sa jag och la mig över hela han. Mitt huvud var vänt mot taket och Zayn vart irriterad på mitt hår och satte sig upp med mig.Jag vände mig om så jag såg han och satte mig skräddare. Zayn tog upp koppen och det gjorde även jag och så började vi dricka upp vårt te. Zayn sa inget utan bara drack sitt te. Zayn la ner sin kopp som han hade druckit upp och det gjorde även jag.
"I promis that I won't hurt you,never ever" sa han och satte sig närmare mig.
"I know" sa jag och böjde mig fram och mötte han i en kyss. Vi kollade på varandra och min maskara måste ha kletat ut sig. Zayn slikade sin tumme och torkade bort det som antagligen var kletat under ögonen.
"Your so pretty" sa han och jag böjde mig fram och kysste han. Vi fortsatte att kyssas och snart vart kyssarna mer pasionerade och våra tungor sökte sig till varandra. Våra blickar mötes dom gångerna inte vi blundade. Jag böjde mig sakta bakot och fick snart Zayn över mig. Jag ville stanna här i nuet. Jag ville ha Zayn.
"Zayn" sa jag mellan kyssarna.
"Mm" svarade han.
"I'm redy..." och Zayn kollade på mig och jag nickade. Han förstod. Han tog tag om min överkropp och lyfte upp mig i hans famn. Jag tog mina ben runt hans höft och han ställde sig upp. Han gick mot hans sovrum och var nära på att komma in igenom dörröppningen men istället vart jag tryckt mot väggen och han kysste mig pasionerat och ögonkontakten bröts aldrig. Han började bära mig mot sängen och nästan slängde mig på sängen och tog av sig tröjan och drog ner mina byxor...
Jag höll på att göra mig iordning till festen. Jag hade precis tagit en dusch och just nu hållet jag på att välja en klänning som jag ska ha på mig. Jag valde till slut en röd glittrig klänning. Jag började sminka mig. Jag gjorde sminkningen så den skulle passa till klänningen. Jag lät mitt hår vara som det var för jag har lockigt hår. Jag tog på mig ett par röda klackskor. Jag tog på mig en jacka sen så började jag gå mot klubben som jag skulle festa i. När jag kom dit så bestälde jag en drink på direkten. Jag tog en till och sen så gick jag till dansgolvet och så började jag dansa förfullt. Jag drack en del till och jag blev full kan man säga och alla vet nog hur man blir när man är full. Jag såg Ed stå och prata med några tjejer. 
"Hey Ted!" skrek jag för att musiken var så hög.
"Mell? My name is Ed by the way" sa han
"Yeah I know but I like Ted more so I'm gonna call you that" sa jag
"Are you drunk?" fråga han
"Yeah" sa jag och jag tog upp min mobil.
"Wait a sec I just gonna call my friend" sa jag och han nickade. Jag klicka upp någon så ringde jag hen.
"Hej?" svarade en röst och jag tror att det var William.
"I have some impotant stuff to say" sa jag men jag undrar varför jag inte sa det på svenska men just nu bryr jag mig inte.
"Mell?" sa han
"Yeah and I hate you and never call me agin" sa jag
"Va? Det var du som ringde mig" sa han
"We are never ever ever getting back togheter" sa jag och så la jag på
"Are you okey?" fråga Ted (Ed) 
"Yeah and I just gonna text a friend and after that we can talk, party or whatever we wanna do" sa jag och så tog jag fram min och Allis konverstation. Jag började skriva. "Hey I have some really impotent stuff to tell you" skrev jag och jag fick snabbt ett svar. "Va? Vad har hänt och varför skriver du på engelska?" stog det. "I don't know I want to and that I wanted to say to you was that I'm SUPERMAN!! nanananananana BATMAN!" skrev jag till henne. "Är du full?" skrev hon tillbaka. "Yeah" skrev jag och sen så la jag bort mobilen.
"So what are you wanna do now Ted?" fråga jag
"Can you please don't call me Ted" sa han
"No have you seen How I Met Your Mother?" sa jag
"Yeah?" sa han
"And there is a guy called Ted there and I like him and that's why I call you Ted" sa jag och han nicka. Jag försökte kyssa han men han bara putta bort mig och jag blev sur så jag gick där ifrån. Jag tog en taxi till flygplatsen. Jag vill träffa Niall. Jag gick och köpte en biljett och jag försökte verkligen se normal ut så jag kunde få åka med. Jag fick en biljet och planet skulle gå om en timme så jag gick igenom alla säkerhets kontroller och dom märkte ingeting så det var tur. Jag satt och vänta tills man fick gå på. Jag satt mig där jag skulle och sen så vänta jag tills hela planet var fyllt och vi skulle gå. 
"Är du flygrädd?" fråga en killen brevid mig och jag nicka.
"Här ta den här, den kommer att hjälpa" sa han och så gav han mig en tablett. När vi hade komit upp i luften reste jag mig och så gick jag till mitt gången och så började jag dansa. Flygvardinnor kom och sa åt mig att jag skulle sluta och så gjorde jag det. När dom hade gått igen så började jag dansa igen. Jag sluta inte när dom sa till mig och jag streta imot när dom försökte stoppa mig. Till slut så fick dom sätta handklovar på mig och så fick någon sitta brevid mig och kolla vad jag gjorde och jag skrek lite då och då kan jag erkänna. Till slut så somna jag.

Så jobbar på ett till! :D

Kap kommer håll ut!

Linn har inte haft en data på ett tag och kommer snart börja skriva men försöker ge er 2 idag som tröst :*

It's all about love Chapter 31

Tidigare...
"Hej" sa jag
"Hej det är jag du vet som är chef över maxfactor stylist" sa hon
"Ja?" Sa jag och så reste jag på mig så vi minde prata ifred. 
"Det har blivit någe fel på schemat så du kommer åka på Onsdag kväll istället" sa hon
"Okej" sa jag
"Vi är ledsna och jag hoppas att det är okej" sa hon
"Ja då det är inga problem" sa jag och sen så prata vi lite till och hon heter Sonja och är 28 år gammal sen så la vi på. När jag kom tillbaka så var alla klara och do. Höll på att duka av. 
"Vem var det?" Fråga Alli
"Min chef" sa jag
"Vad ville hon då?" Fråga Alli. Ska jag berätta för henne? Fast det blir inte kul då asså jag vill överraska dom...


"Inget" svarade Mell och jag såg att hon döljde något.
"Du är inte bra på att ljuga...Det har du aldrig varit." sa jag och gick iväg till mitt rum. Jag började packa min väska. Det var en timme kvar innan vi skulle åka. Det skulle vara tråkigt att lämmna Mell men hoppas att det löste sig mellan henne och Niall. Kanske kan man fråga Zayn sen om Niall har sagt nått till dom. Väskan var full och nu var problemet att stänga den. Hm hur skulle vi göra nu?
"Zayn!" roppade jag och Zayn kom snabbt in i rummet.
"Yes honey?" sa han.
"Help me close my suitcase" sa jag och han nickade.
"Sitt on it and I close it okey?" sa han och gick mot väskan.
"Am I that heavy?" frågade lite chockat men oseriöst. Zayn tog tag i min midja och bärde upp mig.
"Zayn,Zayn!" Jag höll i mig på hans axlar med mina händer och han placerade mig försiktigt på väskan och stängde låset.Han log och böjde sig ner och kysste mig.
"No you are not heavy." sa han när vi avslutat kyssen.
"Prove it" sa jag och han lyfte upp mig igen. Jag började skratta och han snurrade runt. Han tog sakta ner mig och jag placerade mina ben runt hans höft och han placerade sina händer under min rumpa så han kunnde hålla upp mig.Vi började kyssas men mer pasionerat nu och våra tungor sökte varandra. Zayn vingla nu mera runt och snart rammla han på sängen med mig över han. Mina ben var på varsin sida av Zayn's höft och mina händer började trassla in sig i Zayn's hår. Jag ville bara ha mer och mer. Zayn slutade efter ett tag och vi satte oss upp.
"We gotta go,we must catch the plane..." sa han leedsamt och jag nickade bara.
Vi satt i bilen påväg till flygplatsen. Jag ville följa med så jag kan säga hejdå till dom. Alla var ett något ledsna för att jag inte skulle med till London och jag var till och med ledsen även fast jag vet att vi kommer att träffas på torsdag. Vi fick ta backvägen för annars skulle vi inte komma in. Niall tog tag i min hand så vi höll varandra i händerna. Jag log mot honom och han log tillbaka. Alli kolla lite snett på oss. Dom andra vill väll att vi ska bli tillsammans igen och det är vi ju men det vet inte dom. När vi kom fram till gaten så fick vi säga hejdå.
"So this is goodbye?" sa jag
"I guess so" sa Niall
"Promise that you are coming to visit in London" sa han sen
"I promise" sa jag och jag visste inte om jag skulle kyssa honom eller inte. Jag krama om honom och sen krama jag om alla andra.
"We have to go now" sa Lou
"Okey bye and I promise that I'm going to visit you in London" sa jag till alla och dom log mot mig och sen så vände dom sig om och började gå. Jag stod kvar där och Niall kolla bak på mig då och då. Han så bekymrad ut. Han vände sig om började springa mot mig och jag började springa mot han och vi möttes i en passionerad, romantisk och underbar kyss. 
"Now can I go" sa han och log mot mig och jag log mot honom och så vände han sig om och började gå. Jag började också gå och sen fick jag ta en taxi hem. När jag kom hem så var min mamma hemma.
"Vart har du varit?" sa hon
"Med Alli och Niall och resten av killarna i One Direction" sa jag och hon nickade.
"Vill du ha något att äta?" fråga hon
"Nej jag åt mycket till frukost" sa jag och hon nickade. Jag visste inte vad jag skulle göra nu. Jag kom att jag har ganska mycket tid för att göra saker så jag tänkte att jag kunde festa. Det var något jag tycker om att ha kul. Men klockan är liksom 11 så det är ingen idé direkt att göra sig i ordning nu för jag kommer väll gå vid 9 fast jag gillar mer att festa i stan så jag kan väll åka till min lägenhet. Fast jag orkar inte just nu så jag ska nog ta en tupplur.
Allie satte sig till rätta eller rättare sagt la sig över hela sin plats med huvudet på mitt knä. Jag strök henne på huvudet och hon försökte somna. Flyga var inte riktigt hennes grej och hon ville bara sova bort allt. Snart vart hennes huvud tyngre i mitt knä och hennes andetag tyngre. Hon hade somnat. 
"Candy?" frågade Niall och tryckte upp en påse godis i mitt ansikte. 
"No thanks" sa jag bara. Jag undrade vad det var som Allie hållt hemligt. 
"Whats with you?" frågade Niall och stoppade ner sin hand i påsen och tog en godis.
"Yeah It's like you ben worried mate" sa Louis. Så dom hade märkt det? 
"Nothing It's just..." började jag för det var något.
"Tell us" sa Liam.
"Well Allie has ben relly worried a long time now and she haven't told me why.."
"Then talk to her!" sa Harry.
"It's not easy when you guys are around all the time.."Dom satt tysta en stund.
"Do you know what? We are going on cinema tonight and you and Allie will have the hole house to your self." sa Louis och jag nickade. Vi behövde värkligen prata mer enskilt.
 
Vi gick in i lägenheten och jag var glad att vara hemma.
"Why arent the boys here?" frågade Allie förvånat för det var otroligt lungt och tyst.
"They are away" svarade jag.
"Why?" frågade hon och stog nu framför mig. Jag tog av mig jackan och svarade.
"Because we need to talk" Allie såg redan bekymrad ut när jag möte hennes blick.
"Why are so worried?" frågade jag mjukt.
"It's complicate.." svarade hon och kollade ner på marken. 
"I have time" sa jag och ställde mig framför henne.
"Well William seend me before a text that he will be waiting on me...I gott relly frightened. I din't want you to worry about me..." hon kollade bara ner.
"I will allways worry about you.You are my girl,every second that I'm away from you.. I just start thinking about what you are doing,if William or someone else you don't like are trying to hurt you and it's killing me to think about that. Every day in Sweden you diden't want to tell me,allways you found a exuse!" sa jag med lite högre röst och Allie började backa.
"Zayn don't please.." sa hon tyst och backade änu mer.Hon ramlade på soffan och drog knäna upp ansiktet och satt där och grät. Hon sprang inte ut. Hon stanade kvar började gråta och skaka av antagligen rädsla. Jag gick fram till henne och tog tag i hennes händer som låg runt hennes ben.
"No please don't Zayn I don't want please....It hurts..." jag vart helt chockad på det hon sa. Gjorde det ont? Vart? Vad ville hon inte. Hon skakade änu mer och snart började hon komma in mer i hennes egna värld och hon börja skaka allt mer.
"Allie what is it?" sa jag mjukt och satte mig ner på huk framför henne.
"Why aren't you screaming at me?" Frågade hon och kollade upp på mig.
"Why would I? Allie please tell me...I can't stand se you like this..." sa jag och fällde en tår. Hon var helt skräck slagen.
"Please tell me I wont tell enyone" sa jag och hon kollade upp och jag öppnade mina armar för henne. Hon la sig snabbt i mina armar och började gråta. Hon höll sina armar hårt runt min överkropp som om något skulle ta henne iväg från mig. Jag tog mina armar och "skyddade" henne och hon vart lugnare.
"They did it.." sa hon efter ett tag.
"Did what?" frågade jag och pussade henne på hennes huvud.
"They hurt me...." sa hon och började gråta mer...

Ser ut som om vi har fått run 15 mer läsare! :D  
Förlåt för att ni inte fick det tidigare :/

Del kommer imorgon!

Som rubriken säger tror inte Linn har orken att skriva sin del av delen idag men isåfall kommer det imorgon och tack alla fina bloggläsare som läser vår novell ni är bäst! <3

It's all about love Chapter 30

Tidigare....
"Så det gör inget om vi kommer?" Fråga hon 
"Nej absolut inte" sa jag 
"Okej ses" sa hon 
"Ses" sa jag och så la vi på. Jag gick tillbaka till Niall igen. 
"What took so long?" Fråga han 
"Alli called and they are coming" sa jag 
"Okey" sa han och så satta jag mig bredvid honom igen. Vi mötes i en underbar kyss..

"Come on let's go to Niall's hotelrom!" utbröt jag.
"Why?" frågade Louis.
"Because we are going to have movie time!" svarade jag glatt.
"Mell is ther right?" frågade Harry.
"Yeah with Niall" sa jag och drog ute lite på Niall med min fjantiga röst och Harry skratta.
Då var vi på väg till Niall's lägenhet. Jag hoppades att Niall's och Mell's drama hade löst sig. Dom var som perfecta men inte lika perfecta som jag och Allie så klart. Allie pratade med Harry och jag gick med händerna i fickan. Det hade varit en rolig dag på Grona Lund eller hur man nu säger det. I morgon skulle vi åka hem till London. Allie hade varit väldigt orolig över att hennes föreldrar skulle hitta henne eller William. Någon eller några hade ringt henne men hon hade bara lagt på så jag antog att det var dom. Jag kände hur någons hand tog tag i min högra hand och tog ur den ur fickan. Värmen kom som ett rus genom min kropp och jag såg Allie's perfecta leende och ansikte.
"I know that you are nervous and you gotta tell me why" sa jag mjukt men ändå strängt lite tystare så dom andra inte skulle höra.
"I tell you tonight okey?" svarade hon och jag nickade.

Äntligen satt vi i sofferna och skulle kolla på A walk to remember. Niall och Mell satt brevid varandra och små pratade messt medan jag halv låg i soffan med Allie framför mig liggande i samma position nära att ramla av soffan men jag höll ett stadigt grepp om henne och kysste henne i bakhuvudet. Tänk om hon inte hade gett mig en chans till efter festen? Skulle vi vara här? Nej Allie hade antagligen åkt med Mell till Sverige. Jag försökte ta bort alla tankarna men det gick inte. Jag försökte fokusera på filmen men det gick inte.
Efter halva filmen sov Allie djupt och jag lyfte på mig försiktigt och bärde henne till vårat rum och la mig brevid henne och somnade snabbt... 
Nästa dag
 
När jag vaknade så kolla jag runt om mig och jag låg i en säng och bredvid mig låg Niall. Jag log för mig själv. Det känns bra att vi är tillsammans igen. Det ska bli kul att överraska dom andra sen. Jag kolla på klockan och den var 8 på morgonen. Jag undrar när dom ska åka för att han sa att dom skulle åka på morgonen. 
"Niall??" Sa jag och så skaka jag honom men han bara mumlade något tillbaka.
"Niall when are you leaving?" fråga jag
"At 10" sa han
"Okey but it's 8 now" sa jag 
"Okey" sa han och så satt han sig upp. 
"Is it okey if I take a shower?" Fråga jag
"Okey" sa han och så somna han om. Jag gick till badrummet och så låste jag efter mig. Jag tog en snabb dusch och eftersom jag inte några andra kläder med mig så tog jag på mig dom som jag hade igår. Jag kom på att jag inte hade något smink, Alli har nog smink som jag kan låna. Jag gick ut ur badrummet och så tog jag min mobil. Jag klicka fram Alli och så ringde jag henne. 
"Hej" svarade hon trött
"Hej kan jag få låna lite smink av dig?" Fråga jag
"Visst" sa hon
"Vilket hotellrum har du och kan jag komma nu?" Fråga jag
"I 307 och visst" sa hon och så la vi på. Jag gick ut ur hotell rummet och så kolla jag vilket nummer det hade. Det hade 303. Runmet var inte alls långt ifrån. Jag knacka på dörren. Ingen kom. Jag knackar igen och ingenting händer. Jag tog upp min mobil och så ringde jag Alli.
"Hej" sa hon och lätt nyvaken, hon måste ha somnat om. 
"Kommer du och öppnar?" Frågar jag
"Va?" Sa hon
"Jag skulle då låna smink..." Sa jag
"Juste jag kommer" sa hon och så la hon på. Hon kom och öppna.
"Kom in" sa hon och så gick jag in. 
"Sminket är i badrummet och jag kommer nog och gå och lägga mig igen" sa hon
"Okej tack" sa jag och så gick jag mot badrummet. Jag tog fram Allis necesär och så kolla jag vad hon hade för smink. Jag funderade på vad som skulle passa till min outfit. Det jag hade var ett par shorts och en enkel tröja. Jag bestämde mig för att bara göra en enkel sminkning och inte något avancerat. Jag tog fram en eyeliner, mascara, ansiktskräm och jag funderar på om jag ska ta lite foundation äh jag struntar i det. Jag börjar med att smörja in mitt ansikte med ansiktskrämen sen tog jag på eyelinern, sen kleta jag på lite mascara. Jag kolla efter ett läppglans men jag hitta inget så jag struntar i det. Jag kolla mig i spegeln och jag blev nöjd men jag funderande på vad jag ska göra med mitt hår. Äh jag låter det vara som det är. Jag la i allt i hennes nececär igen sen gick jag ut ur badrummet. Alli och Zayn var så söta, Zayn hade sin arm runt Alli. Jag måste bara ta kort på det här. Jag tog upp min mobil och såg tog jag kort på dom,jag leta efter Allis mobil. Den låg bredvid sängen. Jag tog den och så tog jag kort på dom och sen ändra jag hennes bakgrund till den. Ja la tillbaka mobilen igen och sen gick jag ut där ifrån. När jag kom tillbaka till Nialls hotellrum så kolla jag om han fortfarande sov och det gjorde han. Jag funderade på vad jag kunde göra. Jag var hungrig... Det är nog okej om jag beställer mat. Jag gick till telefonen och så ringde jag room service. Jag beställde allt möjligt och jag beställde mycket så dom andra skulle få något. Det tog 10 min innan allt jag beställde kom. Allt luktade gott. Jag dukade och fixade allt så man bara kunde äta sen. Jag började med att väcka Niall och sen Alli och Zayn och dom väckte resten av killarna. Nu satt vi alla och åt frukost tillsammans. 
"Har du sett din bakgrunds bild Alli?" Fråga jag henne och killarna kolla fett konstigt på mig.
"Nej.. Vad är det med den?" fråga hon och så tog hon upp sin mobil och när hon såg den så log hon Men hon vart lite generad också.
"Visst är sen fin?" Sa jag
"Mm" sa hon
"English please" sa Zayn
"Show your backround" sa jag och Alli visa den för Zayn
"Is that us?" Fråga han
"Yes aren't you cute" sa jag
"Did you took it?" Fråga Zayn
"Yeah" sa jag
"Can we see the photo?" Fråga Lou och Alli visa sen för alla och alla log nöt dom såg den och Alli och Zayn blev lite generade. Det ringde på min mobil så jag svara såklart. 
"Hej" sa jag
"Hej det är jag du vet som är chef över maxfactor stylist" sa hon
"Ja?" Sa jag och så reste jag på mig så vi minde prata ifred. 
"Det har blivit någe fel på schemat så du kommer åka på Onsdag kväll istället" sa hon
"Okej" sa jag
"Vi är ledsna och jag hoppas att det är okej" sa hon
"Ja då det är inga problem" sa jag och sen så prata vi lite till och hon heter Sonja och är 28 år gammal sen så la vi på. När jag kom tillbaka så var alla klara och do. Höll på att duka av. 
"Vem var det?" Fråga Alli
"Min chef" sa jag
"Vad ville hon då?" Fråga Alli. Ska jag berätta för henne? Fast det blir inte kul då asså jag vill överraska dom...


Ny del på väg!

Linn ska bara komma in på datan och skriva hennes perspektiv sen kommer delen och tack för besöksrekordet den här veckan och sidovisningarna den här veckan! Ni är bäst ni slog båda rekorden igår! :D 
Klicka! ------------>Följ min blogg med Bloglovin
 

It's all about love Chapter 29

Tidigare...
"You kissed me?" sa han lite lurt. Trots allt var det jag som van och jag kysste han ändå men vi kysstes inte riktigt. Det blev ju något mer.
"So you cald that kissing? This is a kiss" sa jag och kysste han mjukt på läppen.
"I see what you did ther!" sa han och jag rodnade. Vi böjde oss fram igen och mötes av en underbar kyss som snabbt blev mer. Jag ramlade nästan ner från "lådan" och hamnade på det kalla "golvet" med Zayn snart liggande brevid mig. Vi skrattade innan jag vred på mitt huvud och vi mötes i en underbar kyss...


*Nästa dag*
Alla skulle med till gröna lund! Det här skulle bli roligt för jag är en person som älskar att åka högt upp och ner sida till sida tills jag är yr! Jag borstade ut mitt hår och satte upp det i en hög toffs. Jag sminkade mig med maskara och eyeliner bara för att jag inte skulle sminka mig för mycket. Min outfit bestog av en kort armad tröja ett par shorts och mina convers. I spegln såg jag bra ut och i spegeln såg jag även Zayn som kom gående i mot mig från badrummet. Han ställde sig bakom mig och krama om mig bakifrån.
"You know I love you right?" sa han.
"Yes I do and I love you to" sa jag och vred på huvudet och kysste han. 
"We must go now" sa Zayn lite mer som en viskning i mitt öra och jag vände mig och och kysste han igen innan vi gick till hallen och tog på oss skorna.
 
"Again!" skrek jag när jag och Zayn hade åkt Insane.
"No thanks!" sa Zayn och jag gjorde hund minen.
"Come lets try something els!" sa Zayn och då menar han något inte lika högt upp över marken.
"Okey" sa jag efter en stund. Vi gick mot kärlekstunneln och ställde oss i kö och när det äntligen var våran tur så hoppade vi in i lilla träbåten som snart började glida på vattnet.
"How is Mell?" frågar Zayn.
"I don't rellt know but I think good..." sa jag. Sen så kom alla älvor fram och vi började prata om allt vi såg under åkturen.Till slut kom vi till kamran där Zayn kysste mig pansionerat och när vi kom ut var det några tjejer som skrek. 
"Omg it's Zayn and Allie!!" skrek någon.
"It's Zallie! Here in Sweden!" alla skrek och Zayn och ja tog bilder med dom. Man hade blivit van att vara med på bilderna nu. Dom flessta av fansen respekterade våran relation och man blev glad när Zallie trendade. Vi kollade på fotona och Zayn ville köpa vårat. Vi gick fram till Harry och Liam som stog en bit bort med ett par fans runt om sig.
"Wher is Lou and Niall?" frågade Zayn.
"Louis is talking to Elanor and Niall went to Insane I think" svarade Harry. Mitt i folkmassan såg jag Mell's kusin Alice och hon kom fram till oss. Zayn höll ett stadigt grepp om min hand.
"Alli?" frågade hon lite chockat.
"Alice!" sa jag och kramade om henne.
"Vad gör du här med självaste one direction?" frågar hon mig. Jag vänder mig mot Zayn.
"Zayn what am I doing here with you guys?" Zayn hade ett stort leende på läpparna.
"You have a fun day with your boyfriend and his mates" svarade han stolt.
"OMG Allie Mell har inte sagt nått om att ni var tillsammans!" jag blev lite fundersam. Är Mell här?
"Var är Mell just nu?" frågade jag henne.
"Hon gick för att åka Insane för att..jag vet inte riktigt varför?" sa hon och ryckte på axlarna.
"Okej men jag tror jag vet och försök inte att vara orolig om du inte hittar henne eller så okej?" sa jag.
"Okej" svarade hon.
"Så har du mobilen med dig så ska du få en bild med killarna!" sa jag och hon gav mig hennes mobil. Jag gjorde några bilder på henne och killarna sedan tog jag upp min mobil och tog en bild med henne. Sedan gick jag in på twitter och skrev en ny tweet.
"Omg it was a long time ago @Alice_Larsen :O Nice to meet you again! xxx" och la in bilden med. Zayn höll på med sin mobil och sen stog det på min mobil att Zayn hade skickat en ny tweet som jag läste och blev riktigt rörd av och började rodna för. "Love you Allie to the moon and bak! xxx" och bilden som vi tog i kärlekstunneln. Han kramade om mig.
"I mean it" sa han som en viskning i mitt öra. Vi mötes i en underbar kyss.
"I love you to but words can't explain how mutch" svarade jag. 

Min kusin Alice ville att vi skulle till Gröna Lund idag. Jag hade inte något annat för mig så jag tänkte liksom varför inte. Så just nu var vi på väg dit. Vi var på båten så man skulle kunna komma dit utan att åka bil eller man kan gå dit men det skulle ta längre tid. När vi var framme köpte vi åkband och sånt där entré sak. Sen så gick vi in.
"Vad ska vi åka först?" Fråga jag och så kolla jag på henne.
"Jetline" sa hon och jag nicka och så gick vi dit och som tur så var det inte så lång kö tid. Jag tycker att jetline är kul asså det finns ju bättre och mina favoriter är tilt och insane. Alice gillar inte insane men hon kan åka tilt och det är ju bra. När åkturen var över så gick vi av såklart.
"Vad nu?" Frågade jag, jag var ganska taggad.
"Vad tycker du?" Sa hon
"Vi tar tilt" sa jag och hon nicka. Vi typ sprang dit. När vi äntligen hade köat klart så fick vi åka den. När vi var påväg upp såg jag Alli, Zayn, Harry och Liam gåendes mot spökhustet. Om dom är här så måste Niall och Lou också vara här. Jag försökte att låtsats som ingenting.
"Mell?" Sa Alice
"Ja?" Sa jag
"Jag tror att jag såg Zayn, Harry och Liam du vet från One Direction" sa hon
"Är du ett fan?" Sa jag
"Nej en directioner" sa hon och det kommer inte sluta bra. Hon kommer vilja gå fram till dom.
"Så du vill gå fram och be om autograf?" Sa jag
"Såklart" sa hon. Nu var vi längst upp. Man blir alltid nervös precis innan man ska åka ner. Den börjar luta framåt. VARFÖR GÖR JAG DET HÄR MOT MIG SJÄLV??? När vi kom ner igen så förstod jag varför jag gjorde det haha.
"Kan vi gå fram till dom?" Sa Alice
"Gör det du så kan jag åka insane" sa jag och hon nicka och så sprang hon iväg och så gick jag mot insane. Det var bara 5 min kö så jag sprang in tills kö började. När jag hade kommit upp från alla trapporna så sa dom. "Är du ensam?" Fråga en tjej och jag nickade.
"Du kan åka nu om du går till den blåa där" sa hon och så peka hon på den. Jag gick dit och så satte jag mig och så drog jag ner den som gör så att jag sitter fast och inte flyger iväg. När jag var klar med det så kolla jag vem jag skulle sitta med och det var... Det är NIALL!
"Niall?" Sa jag och då vände han huvudet och kolla på mig med stora ögon .
"M-Mell?" Sa han och jag nickade. Vad ska jag göra nu då? Jag började kolla in i hans underbara vackra blåa ögon. Alla känslor kommer till liv igen. Jag skulle bara vilja kyssa honom just nu men... Men jag kan bara inte. Vi sa inget mer, vi båda blev nog chockade. Fast åkturen blev fortfarande rolig och inte akward som tur...  När den var slut så skulle jag bara vilja springa där ifrån men en liten del av mig vill bara stanna och krama om honom. Jag var inte säker på vad jag skulle göra så gick bara där ifrån men Niall var inte långt bakom mig. "Mell" sa han
"Mell" sa han men jag fortsatte gå. Han tog tag i min arm fast inte hårt, han vände mig om mot honom. Han gjorde min knäsvag och bara genom att röra mig började mitt hjärta slå asså fortare. Jag fick behärska mig för att inte hoppa på honom och kyssa han.
"We need to talk" sa han
"Where?" Sa jag
"Here?" Sa han och jag försökte tänka på ett ställe som vi kunde vara ifred på.
"We can talk in the bathroom" sa jag och så började jag gå dit och Niall följde efter mig och jag kolla så igen såg. Vi tog handikapps toaletten så vi skulle få lite mer utrymme.
"So what so you wanna talk about?" Frågar jag honom när vi har kommit in på toan och låst.
"Us" sa han och så var hi tysta ett tag. Jag kunde inte hålla mig längre, jag gick fram till honom och så kysste jag honom passionerat. Han blev först chockad men sen fatta han. Jag kunde inte få nog av honom just nu. Vi började hångla. Han pressade mig mot väggen. Vi var nära på att göra det men då ringde Nialls mobil som tur. Vi slutade och han svarade. Han berätta inget om mig och det kändes lite bra ändå för då hade alla velat träffa mig och just nu vill jag bara vara med Niall.
"Who was it?" Fråga jag när han la på.
"It was Liam and he just wonder where I am so" sa han och jag nicka.
"And you said?" Sa jag
"That I didn't feel so good so I was in the hotel" sa han
"Can we go to the hotel so can we talk more there an not here in the bathroom?" sa jag
"Ofcourse" sa han och så gick vi ut där ifrån och kolla så att ingen såg oss. Vi gick ut där ifrån och så tog vi en taxi till hotellet. När vi kom in i hans hotell rum så började han kyssa mig igen och jag hade inget i mot det. Jag slängde av mig min jacka och mina skor och han gjorde det samma. Vi var nära igen innan jag stoppa honom och mig själv.
"We are going a little bit fast" sa jag
"Yeah... We are" sa han
"Do you think this will work?" Fråga jag
"I don't know.. Maybe if you come back to London agin" sa han
"But I don't really know if am going back there" sa jag fast det visste jag men jag vill göra det som en överraskning så jag har inte tänkt att berätta.
"Okey but can we at least try?" Sa han
"Okey" sa jag
"For how long are you gonna stay in Sweden?" Frågar jag
"We are going home on Sunday morning so tomorrow morning" sa han
"Okey" sa jag med ledsam röst. Jag skulle komma till London igen på måndag natt. Jag har packat ner det mesta som jag ska ta med mig igen fast jag tog bara med mig kläderna så allt annat ska stå kvar.
"What do you wanna do?" Fråga han
"I don't know, just be with you" sa jag och han log mot mig.
"Can we watch a movie?" Sa han
"Yeah take the vow" sa jag och han nicka och så satt han på den. Vi satt så nära varandra som möjligt. Det var så mysigt och jag har saknat honom så otroligt mycket. När filmen var slut så kolla jag på klockan och den var 16:49. Jag kom på att jag inte prata med Alice. Jag ställde mig upp.
"Where are you going?" Sa Niall
"I'm just gonna call me friend" sa jag och han nickade och så gick jag iväg. Jag tog upp min mobil och såg att jag hade 5 missade samtal. Jag ringde upp Alice.
"Hej" svarade hon oroligt.
"Hej om du undrar så är jag med min pojkvän, jag såg honom där och så började vi prata och så och sen gick vi där ifrån och jag glömde dig, jag är så ledsen" sa jag
"Det är okej och visste du att Alli är tillsammans med Zayn?" Sa hon
"Ja det visste jag" sa jag
"Och du har inte berättat?" Sa hon
"Nej, men vart är du nu då?" Fråga jag "
Jag är på väg hem" sa hon
"Okej men hejdå" sa jag
"Hejdå" sa jag. Precis när jag la på så ringde min mobil och det var Alli.
"Hej" sa jag
"Hej vet du jag träffa din kusin på Grönan idag" sa hon
"Jasså?" Sa jag och försökte spela förvånad.
"Ja och hon sa att hon var där med dig och jag såg dig inte" sa hon
"Nej men jag åkte insane då för hon gillar inte den och då måste hon ha träffat på er" sa jag
"Hur vet du inte att det inte bara var jag?" Fråga hon
"Vad menar du?" Frågar jag
"Vart är du någon stans just nu?" Fråga hon och jag kan bara inte ljuga för henne.
"I Nialls hotell rum" sa jag lite tyst. Det blev tyst ett tag
"Är du seriös?" Frågar hon
"Ja" sa jag
"Vad gör ni då?" Sa hon
"Chillar och inget speciellt faktiskt" sa jag
"Så det gör inget om vi kommer?" Fråga hon
"Nej absolut inte" sa jag
"Okej ses" sa hon
"Ses" sa jag och så la vi på. Jag gick tillbaka till Niall igen.
"What took so long?" Fråga han
"Alli called and they are coming" sa jag
"Okey" sa han och så satta jag mig bredvid honom igen. Vi mötes i en underbar kyss..



Hoppas ni gillar den nästa kommer imorgon då den snart är klar! :D


Del kommer idag o imorgon!

Delarna är snart klara ena kommer idag och andra imorgon! ;D

It's all about love Chapter 28

Tidigare...
"Kommer du flytta tillbaka till London igen för vi alla saknar dig?" Sa Alli
"Jag vet inte, jag har precis fått ett nytt jobb där jag ska styla modeller och då kommer väll jag vara lite över allt i världen tror jag eller jag vet inte faktiskt"sa jag och hon nickade. 
"Vill du följa med till killarnas hotel?" Sa hon och jag skakade på huvudet. Hon såg lite besviken ut, hon ville väll att jag skulle följa med men jag vet inte redo än. Allt började ta slut och alla skulle hem. Jag tänkte åka hem med min mamma istället för min lägenhet. Bilturen hem var lika pinsam. När vi kom hem så gick jag direkt till mitt rum och så la jag mig på sängen och somna direkt.

Jag vaknade av att min mobil ringde. Jag tog den och så svara jag utan att kolla vem det var.
"Hej" sa jag tröt
"Hej är du Melissa?" Frågade en tjej tror jag för jag kände inte igen rösten.
"Ja det är jag" sa jag
"Du hade sökt till att bli stylist till olika modeller?" Sa hon
"Ja det har jag" sa jag
"Okej men jag är Chef där och du skulle vara bra för jobbet och vi kommer först vara i London och jag har ingen aning hur länge vi kommer vara där eller så men vill du ha jobbet?" Sa hon
"Ja det är väll klart" sa jag och hon skrattade.
"Okej men du kommer åka dit på måndag och vi kommer fixa en lägenhet till dig också" sa hon
"Okej men ni behöver inte fixa en lägenhet för att jag kommer bo hos en kompis" sa jag
"Okej" sa hon och så gav hon mig mer information och efter ett tag så la vi på. Jag bestämde mig för att ta en dusch. Jag satte på lite musik medans jag duschade och jag sjöng med också. När jag var klar linda jag runt en handduk om mig och sen tog jag en till och så gjorde jag en tulban. Jag valde kläder och sen så satte jag på mig dom och sen så satte jag på mig dom. Jag torkade mitt hår sen så satte jag upp det i en bulle. Jag sminkade mig lite lätt och sen så gick jag ner för att äta frukost. När jag kom in till köket så satt min mamma där och så läser hon som vanligt tidningen.
"Godmorgon" sa jag och så tog jag fram flingor och yoghurt och en skål och sen sked.
"Godmorgon" sa hon tillbaka. Jag satte mig framför henne och hällde i yoghurten och sen flingorna.
"Hur mår du?" Fråga jag lite försiktigt
"Sådär" sa hon och så log hon mot mig
"Vad ska du göra idag då?" Fråga hon "
Jag ska nog skaffa mig en tatuering" sa jag och hon kollade chockat på mig.
"Jaha, jag trodde att du var imot tatueringar" sa hon
"Jo, ja jag var det men jag tänkte skaffa en som en symbol för pappa" sa jag och hon nickade.
"Vad ska du göra då?" Sa jag
"Jag ska nog bara vara hemma" sa hon
"Men du kan följa med mig" sa jag och hon kollade lite osäkert på mig.
"Jag vet inte" sa hon
"Jo kom igen det kommer bli kul" sa jag och hon nickade och jag log mot henne och hon log tillbaka. Vi åt klart och plockade undan sen åkte vi in till stan. När vi var framme så gick vi runt och leta efter en tatuering salong. Det tog ett litet tag men vi hitta en. Vi gick in och i kassan stog det en man som kanske var 40 år och hade många tatueringar och ett skägg.
"Har du tid?" Fråga jag honom
"Vad menar du?" Sa han
"Jag vill skaffa en tatuering" sa jag och han nickade
"Men jag har tid nu så följ efter mig" sa han och så gick han in till ett rum och jag följde efter honom.
"Så vad har du tänkt dig?" Fråga han
"Typ en fågel som flyger iväg och jag skulle vilja ha den här" sa jag och vände mig om och peka på min rygg och sen så vände jag mig om igen. Han tog fram en pärm där det fanns olika fåglar. Jag hittade en perfekt. När jag var klar så betala jag och sen så bestämde jag och min mamma att vi skulle shoppa lite när vi ändå var i stan.
"Gjorde det ont?" Fråga min mamma
"Vad?" Sa jag
"Gjorde det ont att tatuera sig?" Sa hon
"Nja.. Jo..nej eller jo, nej asså lite båda och" sa jag
"Varför undrar du?" Sa jag sen
"Jag var bara lite nyfiken" sa hon och sen så fortsatte vi vara tysta. Vi bestämde oss för att ta en fika. Min mamma vet precis vad jag vill ha så hon fick beställa medans jag hitta ett bord. Det var precis vid fönstret så jag kolla ut och sen såg jag något jag inte hade väntat mig. Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag satte mig ner under bordet och som tur så hade den en duk så man såg inte mig.
"Melissa?" Hörde jag min mamma säga lite förvirrat.
"Ja?" Sa jag och så gick jag upp igen och dom hade gått som tur.
"Varför gömde du dig?" Fråga min mamma.
"Jag gömde mig bara för mitt ex och hans kompis" sa jag
"Vilka?" Sa hon
"Niall och hans kompis och bandmedlem Liam" sa jag
"Har du varit tillsammans med någon som är med i ett band" sa min mamma förvånat
"Jag och det är ett känt pojkband men vi var bara tillsammans i typ en vecka men sen så fick jag reda på att pappa var på sjukhus så då gjorde jag slut med honom" sa jag och så kolla jag ner i bordet.
"Gillar du honom?" Fråga min mamma och så log hon mot mig.
"Ja, jag tror det" sa jag
"Då borde du prata med honom inte gömma dig för honom" sa hon och jag nicka.

Jag hoppades verkligen att få stötta på Mell nu när vi är i Sverige. Jag har saknat henne så och det har gått en månad sen vi prata sist. Alla vi satt i soffan förutom Alli för hon var på Mells pappas begravning. Jag skulle vilja ha följt med och träffat henne men det skulle bara vara lite konstigt tycker jag.
"Can we watch a movie?" Fråga jag killarna.
"Yeah but can I chose" sa Lou
"Okey" sa alla och Lou blev fett glad. Han valde någon skräck film. Jag somna typ efter en kvart. När jag vaknade igen så var Alli här.
"Hey" sa jag och Alli kollade på mig
"Hey" sa hon 
"Are Mell moving back to London agin?" Fråga jag
"I don't know Niall.." Sa hon och så blev det tyst. Alla blev nog lite ledsna. Kan inte bara allt vara som vanligt igen...

Jag gick ut från Louis och Harrys hotelrum. Jag gick rakt fram till mitt och Zayns rum. Det var prydligt precis som jag lämmna det. Zayn hade tidigare stökat till det men jag städade upp det. Jag gick fram till min väska och plocka ur en bortste och borstade ur mitt hår. Jag tog en toffs och satte upp mitt hår. Jag hoppades inte på att mina föreldrar skulle upptäcka att jag är här. Ingen vet om vad som hände under min barndom och även en gång med William. Ingen skulle få veta om det. Jag gick ut ur vårt rum och möttes av Harry i koridoren som höll på med sin mobil. Vi hade planerat att åka till Gröna lund i morgon men vi visste inte om Zayn skulle med. Han var trots allt rädd för allting trots att han kallas för "Bad boy" men det är nog bara på grund av hans utseende. 
"Harry were is Zayn?" Harry kollade upp från sin mobil.
"I duno maybe on the rof?" sa han och ryckte på axlarna.
"Okey" svarade jag bara och började gå mot trappen upp till taket.Trappen knackade för varje steg jag tog. När jag kom ut så satt Zayn nära kanten på taket vid en el-låda ni vet en sån som man brukar se nära lycktstolpar ibland. Jag satte mig brevid Zayn som kollade lite förvånat på mig. 
"What are you doing here sweet heart?" Jag kollade ner och såg lite bilar komma då och då. Det här var trots allt hotelets baksida så inga fans var här. Alla var på framsidan och här ifrån kunnde man svagt höra deras skrik. 
"Well the boys and I are going to Gröna Lund and I wanted to ask you if you could join us?" Zayn kollade på mig som ett fråge tecken.
"Groena lund?" jag skrattade.
"It's a funfair!" sa jag och han skrattade och nickade.
"Okey I'm coming with you!" sa han och jag satte mig närmare han. Han tog sin arm runt mina axlar och vi kollade ner.
"If the third car who is coming is red or white you are going to kiss me." sa han.
"But if the car is blue or green I want you to ride Insane" Zayn kollade på mig.
"Deal,but if thers one other coulor we have to do both."
"Deal!" så kom den första bilen Röd. Den andra Blå. Vi väntade spänt på den tredje. En blå till!
"I won!" utbröt jag. Jag kollade in i Zayns ögon och vi drogs närmare varandra som vi alltid gör och och började kyssa och snart sökte våra tungor sig till varandra och vi blev allt mer pasionerade i vårt "kyssande" innan Zayn backade undan lite.
"You kissed me?" sa han lite lurt. Trots allt var det jag som van och jag kysste han ändå men vi kysstes inte riktigt. Det blev ju något mer.
"So you cald that kissing? This is a kiss" sa jag och kysste han mjukt på läppen.
"I see what you did ther!" sa han och jag rodnade. Vi böjde oss fram igen och mötes av en underbar kyss som snabbt blev mer. Jag ramlade nästan ner från "lådan" och hamnade på det kalla "golvet" med Zayn snart liggande brevid mig. Vi skrattade innan jag vred på mitt huvud och vi mötes i en underbar kyss...

Lite längre kapitel! :D

It's all about love Chapter 27

Tidigare...
"Do you trust me?" frågar Zayn. Vad skulle jag svara? Jag gjorde det på ett sätt men på ett annat inte.
"Zayn....I trust you" sa jag.
"Thats good because the first thing a girl want in her relationship is trust." hur kunnde man inte älska Zayn.
"Zayn...I...think...I....have fall... in love...with you..." det var tyst. Hans kropp kom närmare min och våra läppar återförenades. Här ville jag vara för alltid.... 

(På klädningen bilden så har hon bara på sig klädningen inte jackan)

1 månad senare.

Jag tog på mig min klädning som jag skulle ha på mig och kollade mig i spegeln. Den satt otroligt bra på mig och jag tyckte att jag såg vacker ut. Den röda klädnigen var otroligt fin och jag minns hur jag fick den. För en vecka sen när jag var på mitt jobb. Patrik den unge budkillen kom in med ett paket som jag öppna spänt. I paketet låg klädnigen och jag vart genast kär. I botten av paketet låg ett kort som det stog på "To Allison,Lots of love Zayn" och jag började nästan skrika av lycka. Zayn var bara för gullig mot mig. Hela tiden köpte han små gulliga gåvor till mig och jag till han. Förra veckan fick han en keps som han gillade. Jag litade mycket mer på Zayn nu och snart skulle vi åka till Sverige. Dom skulle först gå på en gala som jag,lyckliga jag skulle få följa med på men Zayn fick minsan lov att övertala mig för i början var jag helt emot iden. Kan ha varit det att jag inte ville åka till Sverige. Men nu var klockan 8 på morgonen och jag hade för första gången sovit över hoss han. Jag somnade i en trygg famn för första gången på länge. Jag tog mitt smink och började sminka mig. Det fick bli något enkelt som ändå var snyggt.Zayn kom bakifrån och krama om mig och kysste mig mjukt i nacken. Han strök sin hand på min kind och jag vände mig om och möte hans bruna underbara ögon. Våra ansikten närmade sig varandra och vi mötes i en underbar kyss.
"Guys we don't have time to make out we need to get to the flight!" Louis stog i dörröppnignen men ett retfullt filn.
"So you're jealous?" sa Zayn med ett flin tillbaka och jag log och mötte hans läppar en gång till innan jag gick och fixade en snygg frisyr på mitt hår.Louis måste blivit ledsen när Zayn sa så eftersom Eleanor skulle fotograferas för en tidning. Men det var trots allt han som börja! 
 
"Alli,honey we're in Sweden!" hör jag en ljuv röst säga. Nu var jag i Sverige igen. Flygresan hade gått bra men antagligen för att jag sovit på nästan hela resan. Vi klev av flyget och såg massa skrikande fans komma i mot oss. Säkerhets vakterna fick stå som skydd och skydda oss mot fansen. Det känndes bra. Bra att vara här med killarna med Zayn i Sverige. Klockan var runt 5 nu och vi klev snart in i en limousin och började åka mot galan som snart skulle börja. Resan tog inte lång tid och Zayn hoppade ut ur limousinen och räckte sin hand till mig och jag tog den och klev ur limousinen. Fansen började skrika och flera roppade "Zallie,Zallie,Zallie!!!" vilket gjorde mig glad. Vi började gå på den röda mattan. Jag kollade ut mot publiken eller rättare sagt fansen som snart började skriva "Kyss,Kyss,Kyss!" och jag höll på att bli röd.
"What are the fans screeming?" frågade Zayn.
"They want us to kiss.." sa jag lite lågt men Zayn böjde sig ner och kysste mig och alla jublade. Gud vad roligt det här skulle bli. Vi gick fram till en liten studio som var mitt i folkmassan. Där satt en kille och en tjej i 25 års åldern. Dom hade ett liknande jobb som jag fast mer framgångsrikna. Tjejen hade blont hår och gröna ögon och på sig en svart klädning. Killen hade på sig kavaj och hade svart väl ner kammat hår och gröna ögon han med. Vi satte oss ner och Zayn och killarna fick tränga sig i soffan. Jag fick ingen plats men Zayn klappade på sinna ben och jag satte mig i hans knä. 
"How long have Zallie exist?" frågar killen.
"More than a moth" Säger Zayn och kollar på mig och jag nickar mot killen. På hans bricka står det Garry och jag sneglar snabbt på tjejen som det står Quuin på. Nu börjar dom ställa fler frågor till killarna om deras turne och sånt och inte så mycket om mig och Zayn. Efter ungefär 20 minuter fick vi fortsätta gå för efter The Wanted skulle killarna uppträda. Jag satte mig lite bakom sen så så jag fortfarande kunnde se killarna. Niall tog microfonen. 
"This song is to a girl I used to know and I wish we could start over again..." Niall var nära på att brista men sen började Liam sjunga första biten i "Over again" sen när Niall börja sjunga sjöng han "So can we start it all over again Mell..." varför gjorde Mell slut? Dom var perfecta men mina föreldrar sa alltid inget varade för evigt. Zayn vände blicken mot mig och ett par killar sjutsade ut mig på scenen. Zayn stog framför mig och började sjunga "Kiss you" och när refrängen var slut och Harry sjöng "let me kiss you" böjde Zayn sig fram och viska det mer i mitt öra och vi mötes i en underbar kyss.
*Nästa dag*
Jag kollade på min mobil. Klockan var 12. Jag steg upp ur den otroligt bekväma sängen och läste sms som var på min mobil. Det var från Mells mamma "Kom till kyrkan" stog det bara. Jag hade inte hört av från Mell i en månad... Men jag ville ha tillbaka min syster i allt utom blod mer än någonting annat...
Idag var det en ganska jobbig dag. Det är min pappas begravning. Jag skulle också hålla tal och jag är ganska blyg av mig. Jag hade bestämmt en jätte fin klänning med min mamma.
Jag och min mamma var påväg mot kyrkan. Det var en ganska pinsam åktur. Ingen av oss sa något. Det var några som stog där utanför. Det var Allies föräldrar och några släktingar till min pappa. Vi hälsade på varandra och sen så gick vi in till kyrkan. Jag och min mamma prata med alla och så. Vi väntade på att alla skulle komma. Jag gick in till själva kyrkan där begravningen hålls. Där stog kistan och på kistan var det blommor och ett foto på min pappa. Det var några ljus tända också. Jag hörde dörren öppnas bakom mig men jag brydde inte mig så mycket för jag trodde säkert att det var min mamma eller prästen. 
"Mell" sa någon bakom mig och det var inte min mamma. Jag blev förvånad av vem det var. 
"Allie?" Sa jag och vände mig om och där stog hon. Jag gick fram till henne och bara krama henne. Några tårar rann ner för min kind.
"Jag har saknat sig så mycket" sa jag
"Jag har saknat dig med" sa hon och jag avsluta kramen. 
"Hur mår du?" Frågar hon försiktikt.
"Jag vet inte..." Sa jag "Du då? Hur går det för dig och Zayn?" sa jag sen
"Jag mår bra och det går bara bra för oss"sa hon och log mot mig och jag försökte le tillbaka men det såg säkert ut som en grimars.  Alla hade kommit nu så vi skulle börja. Prästen började prata men jag lyssnade inte lite halvt för jag satt och grät medan och min mamma höll om mig och även hon grät. Efter en stund så fick vi gå fram till kistan. Jag tog min ros och så gick jag fram till kistan. 
"Jag älskar dig pappa och kommer alltid att göra, vila i frid" sa jag och la rosen på kistan och så gick jag och satt mig igen. Efter åt så åkte vi till en lokal där vi skulle äta lite och prata osv. 
"Du ska hålla ditt tal nu" viska min mamma till mig. Jag nickade. Jag tog min gaffel och slog den i glaset. Alla började kolla på mig. Jag hatade sånt här men idag gör jag det för min pappa. 
"Hej allihopa och som ni säkert vet så heter jag Melissa och är Gustavs dotter, jag vet knappt vad jag ska säga men jag tänkte berätta mitt favorit minne med min pappa är, det var min födelsedag men min mamma kunde inte vara med för hon var i Norge på en jobb resa och min pappa ville göra det bästa av allt så han köpte lite McDonalds som var min favoritmat då och jag var 10 år men i alla fall så tog han mig till en fin park och där så gav han mig några presenter och det var jätte mysigt och jag kommer aldrig att glömma det" sa jag och alla applåderade när jag var klar. Jag tyckte att det gick ganska bra för att jag är ganska blyg. 
"Är bara du i Sverige eller är killarna också här?" Frågade jag Alli
"Killarna också" sa hon och jag kolla ner i mitt knä. Det fick mig och tänka på Niall. 
"Kommer du flytta tillbaka till London igen för vi alla saknar dig?" Sa Alli
"Jag vet inte, jag har precis fått ett nytt jobb där jag ska styla modeller och då kommer väll jag vara lite över allt i världen tror jag eller jag vet inte faktiskt"sa jag och hon nickade. 
"Vill du följa med till killarnas hotel?" Sa hon och jag skakade på huvudet. Hon såg lite besviken ut, hon ville väll att jag skulle följa med men jag vet inte redo än. Allt började ta slut och alla skulle hem. Jag tänkte åka hem med min mamma istället för min lägenhet. Bilturen hem var lika pinsam. När vi kom hem så gick jag direkt till mitt rum och så la jag mig på sängen och somna direkt.


Nästa del kommer idag!

Den kommer vara extra lång med så hoppas ni kommer gilla den! :D
 

It's all about love Chapter 26

Tidigare...
"I don't know how to say this but... I think we need a... break" sa hon med samma röst och jag vet inte vad jag ska säga eller göra. Det blev knäpp tyst förutom då och då hörde man Mell snyfta. Jag var nära på att gråta. Vi hade inte haft ett långt förhållande men det var bra. Jag trodde vi hade något speciellt.
"Bye" sa jag snabbt och så la jag på. Vad ska jag göra nu då?...


Mell var i Sverige och det känndes ovanligt tomt i lägenheten. Hennes roliga skratt hördes inte i lägenheten och det känndes väldigt tomt. Jag hade nyss kommit hem från mitt jobb och tog en dush. Jag tog med mig ett par mjukisbyxor och min rosa magtröja. Jag skulle dansa efter duchen. Zayn jobbade och var på någon signering och jag var själv. Det var riktigt ensamt. Som tur skulle Zayn komma sen. Jag duchade klart och klädde på mig och tog min iPod och koppla in den i högtalarna. I ett hörn av vardagsrummet ställde vi speglar som gick ner till golvet. Jag satte på låten "Clean" som uppvärming eftersom den är lugn och ställde mig framför spegeln och dansa. Låten tog slut och "Give it up to me" började spelas och den fick bli min uppvärmningslåt. Jag började stretcha och sen började göra sittupps. Musiken var hög och jag började minnas när jag och Mell inte kunnde göra sittupps och skratta lite men jag saknade henne. Hur jag spräkte mina byxor när jag skulle gå ner i spagat och hon rammla in i väggen när hon försökte står på huvudet. Jag började göra sittuppsen allt fortare.
"Allie?" jag la mig ner på golvet och rulla runt så jag hamna på magen. Där stog Niall röd under ögonen.
"Niall what happend?" sa jag och reste mig upp. Jag gick imot han och han börja gråta. Jag öppnade min famn för han och han började gråta i min famn. Han var ungefär lika lång som mig. Jag släppte taget om han.
"Whats wrong?" fråga jag.
"Mel....she..." sa han och tystnade.
"She broke up with me...." jag visste inte vad jag skulle säga.
"Niall she is just sad because her fader is sick. Niall I know that she likes you a lot." jag tystnade en stund.
"Just let her have her time. Like I need mine some times" sa jag och han nickade och torkade bort tårarna.
"I have some ice cream if you want?" fråga jag försiktigt. Han nickade och jag tog fram en glass på pinne åt han. Han fick jordgubb och jag en chocklad. Vi båda gillade glassen och Niall var tvungen att gå hem. Om en halvtimme skulle Zayn komma och vi skulle mysa lite. Kanske skulle han sova hoss mig. Det känndes konstigt att inte William sov brevid mig men jag måste glömma han någon gång! Han gjorde mig så ledsen att det inte finns några ord kvar att beskriva kännslan. Niall gick ut genom dörren och jag vinka åt han hejdå. Jag började laga mat åt mig och Zayn som skulle komma snart och det fick bli Spagetti med köttfärssås. Jag fyllde kastrullen med vatten och väntade på att den skulle koka och efter ett tag börja den göra det. Jag stoppade i pastan och det ringde på dörren.
"Come in!" sa jag och vände mig om. Där stog Zayn med ett inte lika stylat hår och mer myskläder.
"It smells good!" sa han och jag nickade. Han stängde dörren och jag börja steka köttfärsen och hällde i allt som behövdes för såsen.
"Do you need some help?"
"Yes could you please set the table?" han nickade och började duka. Jag fortsatte att steka köttfärsen och röra om vi såsen. Ett par händer placerades på min midja. Jag kännde varma andetag på min nacke. Det var Zayn. Han kysste försiktigt min hals och vi började gunga lite och han placerade sitt huvud på min axel. Jag fick en bubblade kännsla inom mig. Jag stängde av plattan och vände mig om och möttes av Zayns ögon. Jag  drog mina fingrar genom hans hår. Hanns händer var fortfarande på min midja och hans kropp kom närmare min. Han kollade på mig i ögonen sen på min läppar och bet sig i läppen. Jag förde mitt ansikte närmare hanns och nu nuddade våra läppar nästan varandra.
"Allie,I would more than anything want to kiss you and stay with you for the night but..." jag avslutade hans mening.
"You don't want to rush things...I know" sa jag. Ögonkontakten var fortfarande inte bruten och jag lutade mig närmare och kysste hans underbara läppar försiktigt. Ett lykorus träffade min kropp och jag avsluta kyssen och kollade in i Zayns ögon.
"I love to kiss you" sa jag och kysste han mer. Han öppnade munnen mer och hans tunga känndes lite på mina läppar. Jag öppnade försiktigt min munn och gav han tillåtelse. Han kysste mig lite hårdare och mer intensivt nu. Jag hade lyckoruset hela tiden i kroppen. Min kropp sa ja och min hjärna nej och sen kom jag på,maten. Jag avsutade våran make out scen och kollade ner i golvet. Jag ville inte göra Zayn besviken. Zayn tog sin hand på min haka och drog upp mitt ansikte så jag kollade in på hans ögon. Jag kollade skamset på han men han bara skakade på huvudet.
"Don't be sad. I will never,ever be disipointed on you. Remember that." Sa han och kysste min panna och ett leende spred sig på mina läppar.
"Let's eat!" sa han och tog min hand och gick med mig fram till bordet. Han drog ut stolen och jag satte mig. Han tog skålarna och gick ut med dom i köket och fyllde på med pasta och kötfärs och kom tillbaka med skålarna och vi satte oss ner och började äta. Vi hade båda ätit klart och Zayn ställde undan skålarna och jag satt bara kvar. Zayn gick fram till steron och kopplade in sin telefon men hjälp av kabeln."Rhye - Open" började spelas och han kom fram till mig.
"May I have this dance?" jag tog tag i hans hand och nickade och reste mig upp. Han drog med mig ut i vardagsrummet och vi började dansa. Han händer placerades på min midja och jag placerade mina händer runt hans nacke. Vi gungade messt till musiken.
"Do you trust me?" frågar Zayn. Vad skulle jag svara? Jag gjorde det på ett sätt men på ett annat inte.
"Zayn....I trust you" sa jag.
"Thats good because the first thing a girl want in her relationship is trust." hur kunnde man inte älska Zayn.
"Zayn...I...think...I....have fall... in love...with you..." det var tyst. Hans kropp kom närmare min och våra läppar återförenades. Här ville jag vara för alltid.... 

Hoppas ni gillar det :)

Fråga till er

 
Ska vi fortstta skriva pa "It's all about love?"
  
pollcode.com free polls 

Pause!

Vi tar en liten pause och sammlar på oss nya ider eftersom vi tycker själva att novellen börjar bli tråkig. Men snart så kommer vi att börja skriva igen med mer insperation! 

It's all about love Chapter 25

Jag var i min lägenhet i Svergie. Jag börjar tänka på allt som har hänt. Allt har gått för fort. Jag känner typ inte Niall eller jo i en vecka typ men endå och vi är liksom tillsammans. Det kanske bäst om vi tar en paus och lärkänna varandra tycker jag fast jag vet inte om min pappa kommer bli bra igen och jag känner att jag måste vara i Svergie också. Det kanske bäst om jag slutar på mitt jobb i England och se om jag kan få tillbaka det här i Svergie. Det blir nog bäst så men jag skulle inte kunna se Niall i ögonen och säga att att vi måste ta en paus, han har så fina ögon och jag skulle aldrig kunna se honom gråta. Men jag måste göra det här. Jag orkade inte tänka mer på det och jag var trött så jag gick och la mig. När jag väll låg där så kunde inte jag somna
Jag var på mitt rum själv. Mell hade åkt till Sverige och skulle antagligen inte komma tillbaka. Det var snart dax för min och Zayn's tredje dejt om man räknar med festen. Det här skulle nog bli bra. Jag hade fått tilltrot till Zayn tillbaka men inte helt. Den här dejten skulle vara nästan avgörande. Jag hade på mig klädningen som jag "fick" av Zayn. Den var bara så fin och vacker! Det knackade på dörren och jag gick och öppnade. Där stod Zayn. Jag kramade om han och kysste han snabbt innan vi börja gå.
"We need to talk.." sa Zayn.
"What,why?" vad var det nu? Jag darrade på rösten.
"I relly like you Allieson" sa han med en utdragning på relly.
"Would you like to be my girlfriend?" All oro släpptes och jag log bara och kysste han mjukt och lite längre.
"I take that as a yes" sa han och vi börja gå.
När jag fick reda på att Mell var i Sverige och skulle troligtvis inte komma tillbaka blev jag förskossad. Men jag fick inte veta varför hon åkte tillbaka, allt var så bra... Men jag hade väll fel. Jag hörde hur min mobil vibrerade. Jag orkade inte gå dit men tänk om är Mell. Jag jogga dit och det var Mell. Jag blev förvånad men också glad. 
"Hi" sa hon lågt och man hörde att något var riktigt fel och hon darra på rösten. Vad har hänt?
"Hey" sa jag
"I don't know how to say this but... I think we need a... break" sa hon med samma röst och jag vet inte vad jag ska säga eller göra. Det blev knäpp tyst förutom då och då hörde man Mell snyfta. Jag var nära på att gråta. Vi hade inte haft ett långt förhållande men det var bra. Jag trodde vi hade något speciellt.
"Bye" sa jag snabbt och så la jag på. Vad ska jag göra nu då?...

Kort vi vet men det kommer mer sen :)

It's all about love Chapter 24

Tidigare...
"Can I borrow some clothes?" frågade jag Niall och han nickade och hämtade ett byxor och en t-shirt. Han var endå min pojkvän så jag kan ju byta om framför honom. Jag tog av mig min tröja som jag sov i och satte på mig Nialls kläder och jag kände hur Niall kollade på mig.
"So what do you think?" frågade jag och snurrade runt.
"My clothes looks perfect on you" sa han och log mot mig.

Jag satt hemma och gjorde ingenting. Zayn fick sjuta upp vår dejt en dag och jag satt och bara stirra ut genom fönstret innan mobilen börja ringa. På skärmen stog det "Mamma" och jag fick redan rysningar. Vad ville hon mig? Jag svarade och kände på mig att det var något som hade hänt.
"William har varit här och berättat en hel del" sa mamma så fort jag hade svarat. Antagligen att vi hade gjort slut och så.
"Jaha vaddå då?" sa jag kalt. Jag och min mamma hade ingen bra relation och det hade jag inte heller med min pappa och jag var glad att dom inte bestämde över mig längre.
"Du är överallt i tidningarna och du har sårat William riktigt mycket." nu vart jag bara sur
"Jag sårat William?Det är han som får axeptera att jag gått vidare efter att han varit otrogen mot mig!" skrek jag nästan. Tårarna brände i ögonen. William.
"Du var ju otrogen mot han!Hur vågar du gå och hångla på gatan med Zein!" vadå jag otrogen?!
"Mamma det är Zayn och vi hånglar inte på gatan?!" jag kände hur jag så gärna ville kasta iväg min mobil.
"Jo och ni var på en fest som du sprang iväg från jag är inte dum och William skulle aldrig vara otrogen!!" nu började en tår rinna ner för min kind. Varför bryr hon sig änns??
"Mamma det här är mitt liv sluta bry dig om du nu gillar William så mycket gift dig med han! Jag hatar dig!" sa jag och slängde min mobil ner på golvet innan jag tog upp den och upptäkte att den var helt paj. Det här var ju bra liksom. Jag gick ut i köket och tog fram en skål som jag fyllde med flingor och mjölk. Hur vågade min mamma ringa mig bara så där och anklaga mig för massa grejer! Dom har väll antagligen adopterat ett nytt barn nu för att enligt dom har jag misslyckats. Jag satte mig i vardagsrummet tog på mig filten och börja äta mina flingor med mjölk och satte på tv. Jag önskade att dom inte var mina föreldrar.
 
Jag vaknade av att det knackade på dörren.
"Kom in!" roppade jag men hörde en bekant röst säga.
"Does that mean that I can come in?" det var Zayn.
"Yes.." sa jag och in genom yterrdörren kom Zayn som kollade på mig en aningen chockat.
"Wow...No make up? And your pyjamas?" jag kollade på han ett tag.
"Well when I stay home all day I dont relly care so much about how I look.." Zayn nickade och kom fram till mig. Jag tog upp filten och frågade.
"Whant to join?" och han log och satte sig på soffan under filten brevid mig. Han tog ett djupt andetag.
"Your mom cald Mell today..." vad ville hon nu.
"My mom cald me to today and told me I was a whore so tell me that story later" Zayn kollade på mig med en frågande blick och jag bara suckade. 
"Wait" sa jag och gick till köket och kollade på alla breven. Jag kände Zayn blickar i min rygg. Kan bero på att min pijamas är en långarmad tröja och trosor. Jag log och kom tillbaka och Zayn låtsades som ingenting och det gjorde jag med. Brevet längst upp var från sjukhuset när jag tog för många huvudvärkstableter. Jag kollade på min blod svar och tänkte det här kunnde inte vara sant... Min blod typ var B..
"Zayn.." sa jag lite kalt.
"What" svarade han oroligt och kollade på mig.
"Why do I have blod type B and my both parents A...." var dom inte mina föreldrar? Som jag önskade mig? Jag kände hur tårarna kom och Zayn kramade om mig och tröstade mig.
"Why..." sa jag innan ännu fler tårar kom.
"I don't know Allie but you have to talk to your parents thats one thing sure..."
Jag vaknade av ett samtal och det var från min mamma.
"Hej" sa jag nyvaket.
"Hej" sa min mamma och man hörde på rösten att något var fel.
"Vad är det som har hänt?" frågade jag
"Vad får dig att tro att något har hänt?" sa hon och hon döljde något.
"Man hör det på rösten mamma... säg bara vad som har hänt" sa jag
"Pappa ligger på sjukhus..." sa hon och jag blev chokad
"Menar du din pappa eller min pappa?" frågade jag dumt.
"Din pappa" sa hon
"Vad är det som har hänt?" frågade jag och jag hoppades på att det inte var något allvarligt
"Han har fått någon slags sjukdom och den är farlig och.. och han kanske inte kommer att över-överleva.." sa hon och hon var nära på att gråta och jag med. Jag kunde inte fatta det. Min pappa kanske kommer att dö. Jag avslutade mitt samtal med min mamma och sen så bokade jag en biljett tillbaka till sverige och planet skulle gå om 3 timmar. Jag tog fram min resväska och slängde ner saker som jag skulle behöva. Jag gick till hallen och jag såg till att ingen skulle se mig för att jag skulle inte klara av det just nu och dom andra skulle bara hindra mig från att åka men jag måste verkligen få träffa min pappa igen innan han kommer att dö om han nu kommer det. Jag tog en taxi till flygplatsen. Jag checka in min väska och sen så gick jag igenom säkerhets tullen. Jag satte mig på ett caffe medans och jag kollade på klokan och jag kunde gå på flyget om en halvtimma. Jag satt och lyssna på musik medans och tiden gick ganska fort. Jag gick på flygplanet och sen så letade jag efter min plats och satte mig där. Jag satte på i min hörlurar och så började jag lyssna på ganska ledsam musik. Jag började tänka på allt jag och min pappa gjorde tillsammans. Jag kände några tårar rinna. Jag försökte att hålla det inom mig men det var svårt. Såfort man fick ta av sig säkerhets beltet. Så gick jag till toan. Jag torkade bort tårarna och sen försökte jag fixa till mitt smink men det var ingen ide så jag tog bort allt. Jag gick och satte mig igen. Jag somna ganska fort. Jag blev väkt av en flygvardinna.
"Ursäkta mig men vi har landat nu" sa hon och jag for upp ur stolen och gick/jogga ut ur flygplanet. Jag hittade min väska snabbt och sen tog jag en taxi till karolinska sjukhus. Jag ringde min mamma.
"Hej, kan du möta mig vid entren?" sa jag
"Självklart" sa hon och så la hon på. Jag gick till fiket och köpte mig en macka och en dricka. Efter typ 5 min kom min mamma. Jag krama henne hårt. 
"Hur mår pappa?" frågade jag
"Hon mår väll.. jag vet inte men han sover just nu" sa hon och jag nickade. 
"Kommer han att bli okej?" frågade jag
"Jag vet inte men vi får väll bara hoppas" sa hon och så tog vi hissen till plan 3. Vi gick sedan till rummet där han låg. Jag gick in dit och han låg där. Jag satte mig på stolen brevid sängen och så tog jag tag i hans hand... Här kommer tårarna igen. 

Här får ni lite drama ;)

It's all about love Chapter 23

Tidigare...
Jag drunkna i hans vackra ögon. Någon knackade på dörren och Niall gick och öppna och han kom tillbaka med två pizzor. Han hämta lite dricka och så satte vi där och hade det trevligt och mysigt. Den bästa första dejten ever!. Han sjöng också för mig han lät seriöst som en ängel.
*Nästa dag*
Nu skulle jag möta Zayn på starbucks. Jag skulle ge han en till chans vilket känndes bra efter att jag och Mell hade pratat om det. Jag gick i ett lite fortare tempo och hoppades att Zayn redan kommit. Han hade sms:at mig i morse och vi skulle ses vid 1 och när jag såg starbucks skylten blev jag bara gladare. Jag gick in och titta mig runt om kring men ingen Zayn. Visst jag var lite tidig eftersom klockan visade 12:52 på mobilen och jag valde att sätta mig vid ett bord längre bort.Klockan var nu 13:43 och fortfarande ingen Zayn.För länge sedan hade jag druckit upp mitt cafe. Jag tog min väska och slängde den över min axel och börja gå. Hur kunnde jag lita på han? Han är bara en idiot som alla andra killar. Lovar och lovar men håller inget. Det var jag tröt på nu. Jag förbi alla butiker som jag tidigare gått förbi när någon grepp tag om min överkropp och höll för handen och drog in mig i butiken och var nära på att börja skrika innan jag upptäkte vem det var som sa shhh till mig. Det var Zayn och ett leende spred sig på mina läppar. Jag hoppade nästan upp i hans famn av glädje och han visade shh åt mig och tog tag i min hand och börja gå med mig runt i butiken och snart så gick vi in vid omklädningsrummen och vi gick in i den sista båsen som var den största.Jag satte mig ner på stolen och Zayn drog för draperiet. Jag vart lite rädd. Efter festen så var det nog inte en bra ide att vara med Zayn i ett omklädningsrum. Zayn ställde sig lutad mot ena väggen så där snyggt och log mot mig.
"So..why are we here?" fråga jag.
"I gott chased by some fans and it's like I'm playing hide and seek with them..." jag börja flina.
"So a pair of eleven years old girls can scare you?" 
"Yeah they can and by the way changed plans!"  sa han.
"Soo what are we going to do?" nu log han.
"I'm going to help you find the perfect dress for our date tonight!" jag log.
"But I havent my money with me..." han log och kom fram till mig.
"I take care of that lets go now!" Zayn hade planer för i kväll och jag var nyfiken och spänd men allt skulle bli bra som med vår förra dejt! 
Jag vaknade och jag undrade vart jag var men sen kom jag på det, jag var ju hos Niall. Jag vände mig om och där låg Niall. Han såg såp fridfull ut nät han låg där och söt. Jag kollade på honom ett tag.
"Why are you looking at me while I'm sleeping it is kinda creepy" hörde jag honom säga och jag kunde inte låta bli att skratta.
"You are so cute when you are sleeping" sa jag och Niall log mot mig.
"So what are you wanna do today?" frågade Niall
"I think I wanna do nothing today, maybe have moviemarathon?" sa jag och Niall nickade.
"Can I borrow some clothes?" frågade jag Niall och han nickade och hämtade ett byxor och en t-shirt. Han var endå min pojkvän så jag kan ju byta om framför honom. Jag tog av mig min tröja som jag sov i och satte på mig Nialls kläder och jag kände hur Niall kollade på mig.
"So what do you think?" frågade jag och snurrade runt.
"My clothes looks perfect on you" sa han och log mot mig.

Lite sent ute men nästa är snart klart och ni kanske får det i kväll :)

It's all about love Chapter 22

Tidigare...
"Her's your coffe miss...oh I mean Alli and the papers" sa hon och räkte fram dom till mig.
"Thank you" sa jag och nickade åt henne med ett leende men vad skulle hon göra nu? Jag vet inte riktigt vilka interjuver jag har framöver och det kan hon ta redan.
"Mm Sally It would be great if you could talk to Ann and find out when Im going to interview next week" 
"Ofcours! It's my jobb Allie and hope you like the coffe!" sa hon och gav mig ett stort leende.
"I do!" sa jag och hon försvan ut.

Jag hade pratat med killarna om Allie och Mell hon var bara arg på mig och Niall fick lugna ner henne. Jag hade förstört allt... Nu kommer hon äns inte att kunna lita på andra killar. Jag skulle inte druckit så mycket jag minns knappt vad som hände igår. Bara att Alli sprang iväg ifrån mig. Jag hade gråtit ett tag nu vilket inte Mell brydde sig om och Louis skrek åt henne en gång och hon gick bara där ifrån men Niall efter sig. Trots allt förkänar jag nog det. Jag var i min egna värld tills Mell kom in igenom dörren.
"I wan't to talk to Zayn alone." sa hon med bestämd röst och Niall nickade.
"Niall?" Liam kollade på Niall som snabbt svarade.
"Yeah I have talk to her and they need to talk and Mell has a plan..." var Mell plötsligt på min sida? Dom andra gick ut och Mell satte sig ner framför mig. Mitt ansikte var begravt i mina händer.
"Zayn.." sa Mell och jag flyttade upp blicken.
"Don't screw this if she gives you a new chans" jag nickade.
"Zayn can I trust you because she cried so much yesterday..." Jag var säker. Jag ville ha en till chans.
"Yes" svarade jag.
"Good.Im going to talk to her. Wait her." sa hon och försvan.Om jag bara kunnde få en till chans..
"Uhm Allie someone is caling you" jag kollade på min mobil som vibrerade. Jag nickade tacksamt mot Sally som gick ut. Vi hade bara jobbat i snart 2 timmar och hon förstod redan mina regler. Hon skulle vara till stor hjälp och snart ska jag hem till Mell ingen Zayn.
"Hello it's Allison" jag kände genast igen rösten.
"You need to give him a chans!" det var Mell. Själv hatade hon honom i morse...
"Mell I can't you know what happend..." hon avbröt mig.
"He was drunk and are crying in our livingroom..." jag hade inte äns upptäckt att vi prata på engelska eftersom vi hade börjat göra det allt mer blev det en vana.
"Vad sa han till dig?"
"Vem sa vad?" Mell lät förvirad. 
"Vem övertygade dig att Zayn förkänar en till chans" hon började mummla för sig själv.
"Alla dom pratade med mig men Zayn sa inte ett ord och det var han som övertyga mig. Hans blick det var så mycket smärta i den. Han vill ha en till chans och du ska prata med han okej?" hon lät bestämd men ändå osäker.
"Okej senare idag vid 4 kan vi mötas hemma hoss han"
"Varför hoss han?"
"För att du ska vara med Niall idag och vi vill inte bli störda så säg till dom andra att vi ska ses till oss och till Zayn att han ska vänta i sin lägenhet uppfattat?" Om jag skulle prata med han ville jag inte ha massa öron och ögon som ser och lyssnar och det är då jag tänker Zayn var full och William ville vara med Tessan... Zayn är kanske inte som William i alla fall och nu fick han chansen att berätta för mig hur han kände och så. 
"Hej då puss och kram jag fattar!" jag log.
"Puss hejdå!" sa jag och tryckte på avsluta samtalet. hoppas att det skulle gå bra.
 
Tiden gick allt för fort och nu stog jag utanför Zayns lägenhet. Jag kunnde springa ner för trappen och hem men man ska möta sina rädslor och fajtas med dom hade pappa sagt. Jag knackade försiktigt på dörren för skulle jag ringa skulle det säkert höras ut. Zayn öppnade dörren och han var röd under ögonen och hade ruffsigt hår vilket såg bra ut på han men det var ju inte så här jag skulle börja tänka. Jag klev in och Zayn låste dörren och jag tog av mig skorna och hängde min jacka. Vi gick under tystnad till hans soffa och satt där bara ett tag.
"I know you're sad and maybe I don't deserv you..." sa Zayn efter en stund och jag var nära att börja gråta.
"I am sad but Zayn look at me.." sa jag och han flyttade blicken uppåt från sina händer.
"I give you a chans and we can meat at starbucks tomorow okey?" han vart genast glad.
"Come here!" sa han och vi reste oss och kramade om varandra. Hans doft var så härlig det var liksom Zayn. Jag tror nog att jag kan lita på han och det var bara bra för jag tror att vi kan bli någonting mer.
 
Jag och Niall var på väg hem till honom. Jag undrar hur det går för Zayn och Alli. Om verkligen Alli kommer ge Zayn en chans efter det som han gjorde. 
"Do you think that Alli would give Zayn a chans after that he did?" fråga jag Niall
"I don't know but what really happend?" sa Niall och jag blev chokad, att han inte visste.
"You don't know?!?!?!?!" typ skrek jag
"No" sa han
"It was a guy that tried to like rape Alli but Zayn hit him and they got outside and they kissed and Zayn tried to take Allis dress of but she didn't want so she said stop but he didn't stop ans she ran away..." sa jag och Niall bara kolla på mig.
"Oh" sa han lågt
"Yeah...." sa jag vi var framme utanför hans port till lägenheten. Vi gick in sen till hans lägenhet. Vi tog av oss jackorna och skorna. Vi sa inte mycket till varandra. Vi satte oss i soffan. Vi bara satt där och tänkte på allt och inget.
"We haven't got out on date" sa Niall plötsligt.
"I know" sa jag
"Do you wanna go out on a date with me?" frågade Niall och jag kollade på honom och han log med sitt gulliga leende.
"No" sa jag och han kolla konstigt på mig,
"Why?" frågade han
"I don't like first dates" sa jag och flina lite.
"Why?" sa han igen
"I don't know but I don't like them so.." sa jag
"We can never go out on a date then" sa han med en besviken röst. Jag kom på något, hur vi ska göra första dejten bra.
"Do you have any food home?" frågade jag Niall
"No" sa han och jag suckade
"Order some pizza" sa jag och han gick iväg. Jag letade efter ljus och efter ett tag så hitta jag dom. Jag tände dom och släckte lamporna. Jag hämta en filt och kuddar och Nialls gitarr. Det blev jätte mysigt. Jag satte mig ner på golvet och började spela lite på gitarren. Niall kom tillbaka och han log när han sog vad jag hade gjort. Han satte sig ner brevid mig. Han kysste mig passionerat och jag tåklog efter det. Vi bara satt där och kolla varandra i ögonen. Jag drunkna i hans vackra ögon. Någon knackade på dörren och Niall gick och öppna och han kom tillbaka med två pizzor. Han hämta lite dricka och så satte vi där och hade det trevligt och mysigt. Den bästa första dejten ever!. Han sjöng också för mig han lät seriöst som en ängel. 

 

It's all about love Chapter 21

Tidigare...
"ZAYN STOP" skrek jag till och putta bort han lite. Jag drog upp kedjan igen och började resa mig upp. Zayn tog tag i min hand.
"Alli wait" jag slet mig ur hans grepp och med gråt i rösten sa jag.
"Leve me alone..." och sprang därifrån. Jag sprang så bra det gick med mina högklackar.Mina fötter värkte och mitt huvud butade. Jag såg en busstation och satte mig på den och såg snart bussen komma. Zayn var inte äns bakom mig. Varför trodde jag att han skulle vara anorlunda? Han var som William,ett svin som bara var ute efter sex det är vad han är...


Nästa eftermiddag, typ klockan 3.
 
Jag vaknade med en hemsk huvudvärk. Jag kollade mig runt och jag kände inte igen mig, VART I HELVETE ÄR JAG?!?!?. Jag orkade inte gå upp ur sängen. Jag började fundera på vad som verkligen hände igår kväll. Jag kommer ihåg att jag var på klubben och drack och dansa med Niall. Jag behövde verkligen en huvudvärks tablett. Jag satte mig upp i sängen och kollade efter min väska, jag hitta den. Den var precis vi sängen. Jag letade efter en tablett och som tur så hade jag en. Jag kollade efter ett badrum men jag hitta inget i rummet så jag gick ut ur rummet och jag såg att jag var i en lägenhet men jag vet inte vart. Jag letade efter köket och efter en liten stund så hitta jag den. Sen kom nästa steg att hitta glasen. Jag letade i alla möjliga skåp men i den sista jag kolla i så var dom där. Jag suckade för mig själv. Jag fyllde glaset med vatten sen så svalde jag tabletten. Jag hälde ut resten av vattnet och ställde glaset i diskkon. När jag vände mig om så stog det en kille där. Jag blev as rädd, jag höll mig för hjärtat. Han skrattade lite.
"You are awake" sa han
"Yeah..." sa jag och kollade lite konstigt på honom.
"You don't remeber anything, right?" sa han och flina mot mig.
"No" sa jag och kollade ner på golvet. Jag kom ihåg vad Alli sa igår till Niall att jag hade lätt att försvinna och han sa att han aldrig skulle släppa taget och se till att jag inte försvann och vart är jag nu? Men jag kan ju inte skylla på honom när det är jag som inte borde dricka så mycket men jag älskar att ha kul och man lever bara en gång (you don't say xD)
"Hello??" sa han och vifta en hand framför ansiktet på mig.
"Sorry I was thinking about some other stuff" sa jag
"It's okey and I'm Ed by the way" sa han
"Melissa" sa jag
"I know" sa han och jag har väll troligt vis sagt det igår. Jag kom och tänka på en sak.. Tänk om jag har varit otrogen?... Jag måste fråga.
"Did we like do something in the night?" frågade jag
"What do you mean?" frågde han
"You know... Did we have... sex?" sa jag och han skrattade lite.
"No we didn't" sa han och jag pustade ut. 
"Do you have a boyfriend?" fråga han 
"Yeah" sa jag och han nickade.
"Where did you found me?" frågade jag.
"Should we sit down so we don't have to stand?" sa han och jag nickade och så gick vi till vardagsrummet och så satte vi oss. 
"Do you want anything?" frågade Ed
"No thanks, I just want you to tell" sa jag och han nickade.
"I was on my way home when I saw you cry on the street and couldn't leave you there so I took you to my apparment and I tried to ask why you where cryning but you didn't say anything and I was trying so make feel better and after a while you fall a sleep so I put you in the bed in my guest room" sa han och jag undrar varför jag grät. 
"Okey..." sa jag och jag försökte verkligen komma ihåg vad som hände. Jag kom ihåg att jag och Niall drack en del och efter ett tag när vi dansade så skulle han gå på toa men han koom inte tillbaka efter ett tag så jag började leta efter honom sen så gick jag där ifrån och jag kommer inte ihåg vart jag gick.
"Thanks for your help and by the way where am I?" frågade jag, han berättade adress och jag kände inte igen den och den var till och med en liten bit utanför London och nu började jag verkligen undra vart jag har varit. 
"If you want to I can drive you back to your apperment" sa han 
"That would be great" sa jag och jag letade efter min mobil men när jag väl hitta den så var den ju självklart urladdad. 
"Should we go?" frågade han
"One second I just need to go to the bathroom" sa jag och han nickaded. Jag kollade mig i spegeln och jag såg ut som jag vet inte vad. Jag skölde av mitt andsikte och sen så försökte jag få upp mitt hår i en hästsvans och det gick förvånad svärt bra. Jag gick tillbaka till honom och så gick vi till hans bil och så började vi åka till min och Allis lägenhet. Det tog typ 40 min att åka dit.
"Thanks for everything" sa jag
"Your welcome" sa han och så gav han mig en lapp och sen åkte han iväg och på pappret så stog det hans nummer och jag la den i min väska sen så gick jag till våran lägenhet. Jag låste upp dörren och så gick jag in. 
"Hallå?" ropade jag men ingen svarade. Jag kollade i alla rum men ingen var här. Jag la min mobil på ladding sen så hoppade jag in i duschen och tog en lång dusch. När jag var klar så satt jag en tulban på huvudet och en handuk runt kroppen. Jag gick till mit rum och så satte jag på mig mina underkläder och sen ett par myskläder. Jag gick tillbaka till badrummet och torka mitt hår sen så gjorde jag en fläta av det. Jag gick tillbaka till mitt rum och la mig i sängen och så tänkte jag på vad som verkligen hände inatt. Jag somna efter ett tag. Jag vaknade av att Alli väkte mig.
"Hej" sa jag och så kramde jag henne.
"Hej vart har du varit den här gången då?" frågade hon
"Någon stans utanför London typ" sa jag och hon kollade på mig med stora ögon.
"Hur kom du dit?" sa hon 
"Jag har ingen anning" sa jag och sen så blev det tyst ett litet tag.
"Hur gick det med Zayn igår då?" frågade jag och Alli kollade bort. 
"Berätta för mig" sa jag och kolla medlidande på henne och så förklarde hon och jag undrade hur Zayn kunde göra så seriöst. 
"Vart är resten då? frågade jag
"Ehm vi var ute och letade efter dig och du skulle bara veta hur orolig Niall är för dig men jag ska ringa dom nu så" sa hon och så gick hon iväg. Hon kom tillbaka efter ett tag.
"Killarna kommer snart" sa hon och 5 min senare jom dom in springande till mitt rum och Niall gav först mig en kram sen en passionerad kyss. Jag avslutade den och log mot honom.
"Where have you been?" frågade Niall
"Some where out of London" sa jag och alla kolla konstigt på mig och sen så skrattade dom.
"What happend to you?" frågade Niall
"I have no idea" sa jag och jag kommer nog aldrog få reda på vad som hände den natten... 
 
Jag gick ut från mitt rum och tog min väska som låg på köksstolen och började gå mot hallen. Killarna kollade på mig men jag brydde mig inte och mitt i allt stog Zayn. Jag kollade på han en gång och gav han hat blickar samntidigt som jag drog åt skosnörerna på mina convers. Harry putade fram Zayn som gick med några försiktiga steg fram till mig.
"Alli we ne..." Jag avbröt han och skrek till.
"We need to forget everything! And I don't want to see you here when I'm back!" röt jag åt han tog min väska och smällde igen dörren. Jag kom utanför porten där taxin väntade på mig. Jag hoppade in i taxin och sa adressen till jobbet till chafören och han startade bilen. Den här gången sprang inte heller Zayn efter mig. Jag fällde en tår men bet mig i läppen för att inte fälla fler. Zayn var inte värd mina tårar och det var inte William heller. Bilen sakta in och jag var framme. Jag betalade taxi gubben och tackade han för sjutsen. Jag kom in i den stora byggnaden och fram till reseption.
"Oh Hello Miss Pincher!" Ann hälsade glatt på mig och jag tänkte att nu skulle jag fokusera på jobbet.
"Hello Ann! Please call me Alli and Zayn Mailk are not able to wist me this weak." hon nickade.
"Okey,but you have much jobb and Vivian has gott a asistent to you so even if you are mad today be nice to her" jag nickade och hon skrev in att jag hade kommit till jobbet. Jag gick in till mitt kontor och en liten tjej eller hon värkade vara i 15 års åldern blev skrämd och hoppa till.
"Oh my name is Sally miss..." jag avbröt henne.
"Just call me Allie and could you please give me the papers from Sweden and gett some coffe" hon nickade och sprang iväg. Jag satte mig ner vid mitt skrivbord. Det här skulle bli en lång dag. Jag kom in i min egna värld när Sally kom in i rummet.
"Her's your coffe miss...oh I mean Alli and the papers" sa hon och räkte fram dom till mig.
"Thank you" sa jag och nickade åt henne med ett leende men vad skulle hon göra nu? Jag vet inte riktigt vilka interjuver jag har framöver och det kan hon ta redan.
"Mm Sally It would be great if you could talk to Ann and find out when Im going to interview next week" 
"Ofcours! It's my jobb Allie and hope you like the coffe!" sa hon och gav mig ett stort leende.
"I do!" sa jag och hon försvan ut.

Förlåt för ett lite tråkigare mellan kapitell men det kommer mer drama!
Nu skriver vi lite längre eftersom vi har halkat efter för att vi knappt skrev nått på höstlovet! :)

It's all about love Chapter 20

 Tidigare...
Jag kunnde inte slita blicken från Alli när hon dansa och den första låten dom dansa bara wow! Jag måste erkänna att jag inte kunnde slita mina ögon från Alli och hon rodnade ibland... 

Bild 1:Allis klädning Bild 2:Mells klädning 3:Festen Bild 4:kommer ni förstå när ni läser 

Sen på kvällen bestämde vi oss för att gå till en klubb och festa. Jag tyckte att det skulle bli as kul för att jag älskar att festa. Jag gick till min garderob för att kolla efter en bra klänning. Jag hitta en bra och jag har nog aldrig andvänt den så fast jag köpte den för typ 2 månader sen. Jag tog en snabb dusch och jag rakade benen. Jag gjorde en tulban på huvudet och sen så torkade jag mig. Jag satte på mig underkläder sen så satte jag på mig klänningen. Jag började fundera på vad jag skulle göra med håret och hur jag skulle sminka mig.Jag låt mitt blonda lockiga hår vara sen så började jag sminka mig. Jag gjorde en ganska lätt sminkning. Jag tog på mig lite smycken som passade sen så kollade jag bland alla mina skor, jag tog ett par sen så jog jag en handväska och så var jag klar. Alli kom in i mitt rum.
"Vilken klänning ska jag ha?" frågade hon och så höll hon i två olika klänningar och jag gillade inte riktigt någon av dom så jag gick till min garderob och hitta en klänning som hon skulle passa i.
"Testa den här istället" sa jag och så gjorde hon det och hon passa i den.
"Du borde ha den" sa jag 
"Okej men kan du hjälpa mig med sminkningen?" frågade hon och jag nickade och så hämta jag lite smink och så började jag sinka henne. Jag lockade hennes hår också och såg så himla vacker ut.
"Nå? Vad tycker du?" sa jag
"I love it" sa hon och log mot mig. Jag hämta ett par skor som skulle passa till det.
"Here" sa jag och så gav jag hon skorna. Vi kollade oss i spegeln och vi båda var riktigt snygga.
"Ready to party?" frågade jag Alli
"Of course" sa hon och så gick vi till killarna. 
När vi kom ner mötes jag av Zayn's leende som även smittade av sig på mig. Han gjorde en armkrok som igår och jag krokade fast min arm i hans och samma sak gjorde Mell och Niall. Liam och Harry var redan på festen och Louis och Eleanor var på väg precis som oss. Zayn öppna bildörren till mig och Mell och vi satte i bilen. Niall satte sig fram med chafören och Zayn satt bak med oss. Vi började köra mot festen och när vi var nära så såg vi en röd matta och kunnde höra musiken. Bilen stanna och Zayn steg ut och jag som satt i mitten flyttade mig till hans säte och han räckte fram sin hand som jag tog tag i och klev ur bilen.Niall öppnade på andra sidan av bilen och Mell stog snart brevid Zayn och håller i Nialls hand. Vi började gå in åt och massor av bilder hade redan tagits. Liam stog vid dörröppningen och Zayn gick fram till han med mig backom sig.
"Where is Harry?" Liam ryckte på axlarna.
"I don't know..." Zayn skakade bara på huvudet och jag vände mig mot Mell.
"Niall,I need you to look at Mell because she is very good at disipering... like when she showd up in Louis and Harry's apartment..." Mell kollade skamset ner och Niall greppade hennes hand hårdare.
"I will never let you go" sa han och hon log och jag greppade Zayn's hand hårdare. Han kännde det. 
"Don't wory" viska han i mitt öra och jag nickade och vi gick in. Musiken var hög och Die Young spelades. Vi gick mot baren och Zayn beställde 2 drinkar. Vi skålade och började dricka allt fler och jag räknade till 5 stycken men jag kan ha tagit fler. Han drog mig ut mot dansgollvet. Jag var inte alls breusad riktigt än och visste vad som hände. Ingen av dom andra killarna syntes till eller Mell och jag tog mina armar runt Zayn's nacke och han sina händer runt min midja.
(Lyssna under tiden ni läser)
Feel so close en av mina favoritlåtar började spelas och jag vart genast gladare.
Zayn började röra sig mer till rytmen och det gjorde jag med. Våra ansikten rörde sig mot varandra och min panna la sig på Zayn's panna om ni förstår vad jag mena. Vi stog rätt så stilla så ett tag innan jag drog mitt ansikte uppåt och mötte Zayn's läppar som intensivt började massera mina. Vi slutade kyssas och kollade djupt in i varandra's ögon. Jag ville inte lämna hans läppar. Jag böjde mitt ansikte framåt och Zayn böjde sitt framått och vi mötes i en underbar kyss. Snart sökte sig hans tunga in i min mun och jag öppnade mer än gärna min mun och våra tungor börja massera varandra. Zayn var otrolig! Varje gång våra läppar mötes och lämnades ville jag bara ha mer. Jag böjde mig fram till Zayn's öra och nästan skrek eftersom musiken var så hög.
"I want one more drink!" han nickade och vi gick mot baren. Jag fick en drink av Zayn som beställde samma goda drink och reste mig från stolen och kände hur någon taffsade på min rumpa.
"HEY!" Skrek jag och kollade åt sidan där en kille med svart hår och jeans och t-shirt stog.
"C'mon babe give me some more of that!" han flyttade sig närmare mig och tryckte mig nästan mot baren när han fick en höger rätt på sin kind. Han föll och jag såg att det var Zayn som hade slått han. Jag tog hans hand och började gå därifrån ut från festen när jag hörde någon skrika
"YOUR FAT WHORE!!!" jag började nästan gråta. Zayn och jag gick snabbare och snart kom vi ut fast via en bakväg. Vi gick ut och satte oss på en liten trapp. Jag slog ner min ansikte i händerna för nu brast det. Zayn strök lugnade sin hand upp och ner på min rygg. Han sa hela tiden "Shhh" och snart slutade jag gråta och kramade om Zayn. Han lucktade lite alkohål och flyttade sitt ansikte närmare mitt. Jag kysste han och snart gick det över till hångel. Han plaserade sin hand på min rygg och börja dra ner dragkedjan.
"Zayn no" sa jag mellan kyssarna men han fortsatte.
"ZAYN STOP" skrek jag till och putta bort han lite. Jag drog upp kedjan igen och började resa mig upp. Zayn tog tag i min hand.
"Alli wait" jag slet mig ur hans grepp och med gråt i rösten sa jag.
"Leve me alone..." och sprang därifrån. Jag sprang så bra det gick med mina högklackar.Mina fötter värkte och mitt huvud butade. Jag såg en busstation och satte mig på den och såg snart bussen komma. Zayn var inte äns bakom mig. Varför trodde jag att han skulle vara anorlunda? Han var som William,ett svin som bara var ute efter sex det är vad han är...

Någon frågade efter drama?? Hope you like it och vad hände med Mell??

Kap kommer imorgon!

Som rubriken säger :)

It's all about love Chapter 19

Tidigare...
"Nej jag kysste han!" Mell tog ner täcket från huvudet och satte sig upp och utbrast.
"Vem?!" jag skackade på huvudet.
"Det flyggade kon du vet,men nej Zayn!" Vi båda börja Iiiiiiiiiiiaaaa och nu pratade vi en timma om min dejt och sen berätta Mell om hur det gått med Niall. Imorgon bestämde vi att vi ska dansa lite och kanske vissa nått för killarna...
När jag vakna kolla jag på klockan, den var 9 på morgonen. Jag försökte somna om men det gick inte så jag bästämde mig för att ta en dusch. Jag tänkte mycket på Niall, han var min fast ett litet problem och det är att vi känner inte varandra jätte bra och jag vill veta lite mer om honom. Jag var faktiskt ett fan av dom men sen så vet jag inte riktigt vad som hände, jag bara sluta lyssna på deras musik och så men i alla fall så var Niall alltid min favorit men det kommer jag nog inte berätta eller?. Jag tror faktiskt att jag var kär även fast vi inte känner varandra så bra eller nåt men det var liksom kärlek vid första ögenkastet. Bara att kolla in i hans ögon fick mig att smälta och heregud han är bara för perfekt. Jag börjar tänka på att vi har bara ett kontrakt här i 2 månader innan vi måste tillbaka till Sverige men det ville inte jag tänka på nu. Jag hoppa ut ur duschen och så satte jag en tulban på huvudet och en runt kroppen. Jag och Alli hade tänkt att dansa idag och kanske visa killarna lite. Vi dansar dancehall eller vi gjorde det förut när vi var 18-19 år men sen sluta vi för att vi hade ingen tid men ibland går vi dit och hälsar på.  Vi brukar få lära oss danser då och fast vi fick inte visa dom för någon för dom är med i tävlingar och så men dom vet att dom kan lita på oss. Jag älskade att dansa, det är kul och man rör på sig haha. Jag satte på mig underkläder och sen ett par sköna mjukisbyxor och ett linne. Jag torka mitt hår sen satte jag up det i en hästsvans. Jag sminka mig sen och spruta lite av min favorit parfym. Jag gick till köket och så började jag göra frukost till mig och Alli. När jag var klar så gick jag och väkte Alli och så åt vi frukost tillsammans. 
Vi satt i köket och åt våran frukost.Vi pratade om igår och vilka danser vi skulle dansa.Jag satt i min pyjamas men tänkte ta på mig min rosa magtröja och mina gråa mjukisbyxor. När jag tänker efter är jag äldre än Zayn med ett år... men siffran spelar inte någon roll längre för mig.
"Tack för frukosten!" Mell nickade och log och hon började plocka undan och jag byte om till den rosa magtröjan och dom gråa mjukisbyxorna. Jag loggade in på datan och gick in på twitter och kollade på Zayn's profil och hans senaste tweet "Going on dinner with a lovley girl xx" jag log för mig själv.
"MELL!!" roppade jag och hon kom in i rummet.
"Kolla!" sa jag och peka på skärmen och hon lös upp till ett leende.
"Jasså? vet han inte din twitter?" jag skakade på huvudet.
"Men säg den till han!" jag kollade bara på henne.
"Okej när dom kommer." Svarade jag bara och hon nickade. Sen var det flera bilder på oss men ingen på kyssen som tur men flera under när vi satt på bryggan och midagen. Jag valde att inte läsa komentarerna men jag såg att många undrade vem jag var.
"Är du seg eller?" jag kollade på Mell som stog vid dörröppningen.
"Vad?" sa Alli
"Killarna kommer snart så vi kan öva lite innan" sa jag och Alli nickade och så gick vi till vardagsrummet och jag hämta min ipod och så satte jag Whining test på högsta volum och så började vi dansa, sen efter tog vi kolom. När jag skulle sätta på nästa låt så hör vi hur någon bankar på dörren.
"Öppnar du?" fråga jag Alli
"Okej då" sa hon till slut och så gick hon och öppna. 
"Why didn't you open?" hörde jag Lou säga och jag kunde inte låta bli att skratta lite.
"We where dancing and we had music on so we didn't hear a shit" sa Alli och hon till och med små skratta. Alla kom in till vardagsrummet där vi skulle dansa alltså jag och Alli. 
"Okej vilken låt?" fråga jag
"Vet inte, ska vi vara lite taskiga mot och ta unda yuh skirt?" sa Alli och jag log mot henne.
"Ja den tar vi" sa jag
"What did you say?" frågade Harry
"Oh nothing inportent" sa jag och så satte jag på låten och så började vi dansa den och jag undrarde vad dom tyckte om slutet hahaha. När vi var klara så gapade dom och kunde inte slita bilckarna mot oss och jag och Alli bara skrattade. 
"Vilken ska vi ta nu?" sa Alli
"Jag har ingen anning kanske whining test eller hot patty eller kanske real bad man?" sa jag
"Ja vi tar real bad man" sa jag och så satte jag på den och så dansa vi den. Jag tyckte att den var endå ganska cool haha nej men jag gillar den. 
Jag kunnde inte slita blicken från Alli när hon dansa och den första låten dom dansa bara wow! Jag måste erkänna att jag inte kunnde slita mina ögon från Alli och hon rodnade ibland... 

Hoppas ni gillar det! :D

Ny design på G!

Vi håller på att bestämma design och nytt kapitell kommer idag eller imorgon och vi hoppas ni gillar Zalli's dejt ( Zayn + Alli = Zalli ) :D

It's all about love Chapter 18

Tidigare...
"What are you thinking of Alli?" Jag kollade på Zayn
"Nothing..." sa jag och ljög lite.
"No I want to know" sa han och vi stanad. Jag kollade ner i marken och jag visste inte vad jag skulle säga. Det skulle bli så svårt bara och vad skulle han tycka om det?

"William..." Det blev tyst en stund.
"I mean the apartment we have... He has ben in my life in allmoust 3 years...It's not easy to forgett..." Zayn kollade på mig med en medlidande blick.
"If you ever need someone to talk to.." jag avbröt han.
"I know but it will be good.." Vi gick under tystnad innan jag kännde hur mjukt det vart under mig. Mina skor sjönk i sand och när jag vände blicken uppåt såg jag några bord med en vit duk och ljus på. Det var vanliga strandstolar men det passade in. Jag stannade och tittade mig runt omkring. Vi var på en strand. 
"Are you coming?" Zayn stog brevid mig och hade sin högra hand på sin midja och jag la min hand på hans arm och vi gick efter servitören som gick framför oss. Vi satte oss vid ett mer avskilt bord från dom andra och på bordet stog det en lapp med texten "Mr Malik & Miss Pincher" jag log och kollade på Zayn som drog ut stolen åt mig. Jag gav han en tacksam nickning och han drog in stolen åt mig. Menyn låg framför oss och vi tog upp dom och börja läsa. Jag kollade knappt på menyn utan mest på Zayn. Vi fick ögonkontakt några gånger och tillslut sa Zayn.
"Have you chose anything yet?" jag skakade på huvudet.
"Because you have ben looking on something relly,relly hot for a while..." jag började rodna och Zayn flina och snart skratta.
"Stop it!" sa jag och Zayn tog upp sin meny igen och skade på huvudet.Servitören kom och jag valde för något enkelt.
"I take Bourbon Chicken" sa jag och kollade på Zayn.
"Me to" servitören gick och jag frågade Zayn.
"Do you know what that is?" han skakade på huvudet och nu var det min tur att skratta. Vi var tysta ett tag innan jag sa nått.
"It's a relly beautiful resturant." han kollade på mig och nickade och hällde upp vin i vin glasen vi hade framför oss. 
"I chose this because I knew you wold like it." Jag log mot han. Han gav mig ena glaset och vi skålade för skojs skull. Jag undrade om Zayn var min typ. Han har varit så snäll under alla gånger vi träffats men det var William med... Jag suddade bort tankarna när Zayn's leende vart mindre antagligen för att jag såg ledsen ut.
"Im glad to be here with you Zayn" det gav mig ett leende.
"Im glad you gave me a chans" jag log ännu mer och ännu mer när jag såg maten komma. Kyklingen var fortvaramde lite varm när jag stoppade den första biten i och jag viftade med handen framför munen.
"We have time Alli you don't have to eat so fast like Niall!" jag log och skakade på huvudet.
"I may eat fast but I am hungry and you can't stop me!" sa jag samtidigt som jag tugga klart kyklingen. Riset och såsen var otroligt god men jag puttade bort bönorna. Bönor något jag hata. Jag hade ätit klart och var mätt och väntade på Zayn som hade lite ris och bönor kvar. Hur kunnde han äta bönor? Fast vi är alla olika. 
"Come" sa Zayn och reste sig upp och tog min hand. Jag rös i hela kroppen och fjärilar bildades i min mage men det var underbart.Vi gick till en brygga en bit bort. Zayn satte sig på kanten och jag brevid han. 
"Soo....What do you think?" frågade Zayn efter en stund.
"Of what?" frågade jag lite fundersamt.
"Ous..." sa han och tog ett stadig grepp om mina händer med hans. Han kollade mig djupt in i ögonen.
"I really want to give it a try..." Zayn vart glad men suckade kort efter det.
"You know I am famuse and all the media and stuff do you think you can handel it?" jag tvekade ett tag men när jag såg in i Zayn's ögon fanns det inget annat jag kunnde säga.
"I know that I would be abele to take hate as long as you are on my side." Han nickade.
"And I will be on your side if it will be something betwen us.." Ögonkontakten var inte borta och våra ansikten flyttades närmare varandra innan vi hörde en väll bekant röst säga.
"We have closed" det var servitören. Vi nickade och ställde oss upp och började gå hem. Stunden vi promenera var för kort men jag var glad att vi inte åkte bill trots allt. Väll vid porten till lägenhetshuset kramade jag om Zayn och han pussade mig på kinden. 
"I had a relly great time!" sa han och jag svarade.
"Me to!" jag tvekade en stund men Zayn börja gå och jag sa.
"Wait!" jag gick ner till han.
"What?" sa han lite chockande.
"I forgott to taste the hotest thing on the date.." vi gick änu närmare varandra och han la sina händer på mina kinder och jag la mina händer på hans höft. Våra läppar var en centimeter ifrån varandra innan jag inte kunnde vänta mer och tryckte dom mjukt mot hans. Hans läppar var helt underbara och jag var i himlen för ett par sekunder innan kyssen avslutades och jag släppte taget om han och skuttade upp mot porten. När jag kom fram skickade jag en slängkyss och han tog emot den. Sen öppnade jag porten och sprang upp till femte våningen för nu var jag så glad. Klockan var 12 på natten och jag sprang in till Mell's rum och hon råkade sova vid det här tillfället men jag utan att ta av mig skorna hoppade jag rackt på henne och hon skrek "AOOOOUCH! " Jag bara skratade.
"Du vet inte va som hände nyss" sa jag späningsfult.
"Vadå har du sätt en flygande ko??" Sa Mell och la täcket över huvudet. Mina ben låg över hennes mage och jag gissar att det gjorde ganska ont när jag landade på henne.
"Nej jag kysste han!" Mell tog ner täcket från huvudet och satte sig upp och utbrast.
"Vem?!" jag skackade på huvudet.
"Det flyggade kon du vet,men nej Zayn!" Vi båda börja Iiiiiiiiiiiaaaa och nu pratade vi en timma om min dejt och sen berätta Mell om hur det gått med Niall. Imorgon bestämde vi att vi ska dansa lite och kanske vissa nått för killarna...

Hoppas ni gillar det! Lite extra långt med Alli! :D 
 

RSS 2.0