Kapitel 22 - I kinda like you

Tidigare
Varför hade jag varit så rädd för det här? Att kyssa Harry var det bästa som hade hänt mig och jag hade varit rädd för att uppleva det? Jag hade ingen lust att avbryta kyssen men människor måste tyvärr andas. Jag gosade in mitt ansikte i Harrys nacke igen och Harrys händer var åter igen på min höft.
"I wanna make you feel wanted" viskade Harry i mitt öra. Jag hatade det faktum att jag skulle behöva lämmna detta ögonblick för det var helt perfekt.
Jag hade kysst henne. Jag hade äntligen fått kyssa henne. Tidigare när hon backade när jag tänkte kyssa henne blev jag sårad. Väldigt sårad. Jag trodde inte hon hade samma känslor som jag hade för henne. Men det hade hon. Jag kännde mig som en idiot och en dålig vän för att ha ignorerat henne. Hon är inte van vid det här. Kyssandet,rörandet vara i ett förhålande över huvudtaget och jag var bara dum som inte insåg att hon bara behövde lite tid. Men nu hade jag kysst henne. Jag tog det försiktigt och kollade ifall hon skulle backa undan igen men det gjorde hon inte. Sedan när hon flyttade sina armar runt min nacke och kysste mig tillbaka,jag hade aldrig känt så förut. Aldrig hade jag blivit så glad över att någon kysste mig tillbaka för det brukade dom göra men med Emeli var det anorlunda. Det kändes helt enkelt speciellt. Alla dom andra som jag dejtat hade velat ha mig för min kropp,pengar,berömelse men Emeli...Hon visste inte ens att jag var känd. Hon ville inte ha mig för något av det där. Hon ville inte ha Harry Styles från One Direction utan Harry Styles från Holmes Chapel en helt vanlig kille. Det faktum att hon var så kort och ett år yngre än mig gjorde bara att jag ville beskydda henne mer. Men nu när vi äntligen är "tillsammans" hur ska jag kunna berätta för henne att jag ska åka bort två veckor om mindre än en månad. Verkligheten kom tillbaka och jag stirrade på den vackra tjejen framför mig. 
"Let's go back to the party shall we?" Frågade jag henne och hon nickade. Hon släppte tag om mig och jag gick och släckte ljusen stängde av musiken innan jag gick tillbaka till henne och tog tag i hennes hand och vi började gå tillbaka. Vägen tillbaka var tyst men det var en skön tystnad. Jag älskade Emeli's personlighet ja men jag önskar ändå att hon inte var så oskyldig.... Men jag älskar det faktum att jag är den första personen som kysser,kommer att röra henne ja ni förstår. Det känns bra att veta att mitt namn är det ända namnet hon kommer skrika och be efter. Jag kan inte undvika det uppenbara jag vill ligga med henne. Hon inser inte hur snygg och atraktiv hon är. 
"Harry could we just say good bye to the other's and go home? I'm a bit tired" Jag kollar en aningen ner på Emeli som gäspar.
"Ofcours and if you want to you can speend the night over at my apartment" Hon kollade rodnandes ner. Hon tog det helt fel.
"I did not mean it like that unless you want to..." Hon slog mig löst på armen.
"Yeah sure" sa hon sedan och vi kom fram till skolan igen.
"Shit Harry your mask!" utbrast Emeli plötsligt och stannade. Jag drog ner min mask och hon drog ner sin. Det var bra att hon kom på det annars hade vi fått väldigt många blickar. 
"Let's go inside now that we have our mask's on" Hon nickade och vi gick in och letade efter Zayn och Perrie. Vi gick runt ett bra tag innan vi hittade Perrie och Zayn dansa tryckare i ett mer privat område. Dom stod riktigt nära varandra. Bilder av mig och Emeli stå så nära varandra kom upp i mitt huvud och jag snappade ut.
"Harry!" Hörde jag Emeli half skrika.
"Yeah" svarde jag bara.
"We can go now I have told Zayn and Perrie already" Jag nickade och vi gick till min bil. Jag öppnade bildörren åt henne och hon klev in och nickade tacksamt. Jag sprang runt till förrarsätet och satte mig bakom ratten. Jag stopade i nyckeln och vred om den och startade bilen och började backa ut ur parkeringen. Jag tog av mig min mask la undan den och satte på mig bilbältet. Jag kollade på Emeli som redan hade sitt bilbälte på sig och kollade ut genom fönstret. Jag log. Hon var så vacker. Jag kollade sedan framåt igen och började köra hem till mig.
Vi var nu framme vid Harry's lägenhet. Jag skulle sova över hos Harry. För er kanske det inte är en så stor deal men för mig var det väldigt stort. Han hade tidigare sovit över hos mig för att vi somnade undertiden vi kollade på film men detta var anorlunda. Vi gick in i lägenheten och som vanligt visste jag exakt vart jag skulle lägga mina skor. Jag tog av mig masken och gick in i vardags rumet. 
"Do you have any clotes that I can sleep in?" Frågade jag Harry och han nickade och gick till sitt rum och antaglien hämtade kläder. Han kom tillbaka med ett par kalsonger och en lång t-shirt. Jag tog i mot kläderna och gick in i hans rum och sen till badrumet och bytte om snabbt.
"Harry can I borow your tothbrush?" Roppade jag tillräckligt högt så att han skulle höra det.
"Yeah Sure" hörde jag honom roppa tillbaka. Jag borstade mina tänder och satte upp håret i en bulle. Jag tog min klädning och gick ut ur badrumet.
"Where should I put this?" Frågade jag Harry och han kom fram till mig och tog klädningen ur min hand och la den på en av stolarna i hans rum. Han hade redan bytt om och stod i bara mjukisbyxor framför mig. Jag kunde se alla hans tatueringar och hans muskler. Jag mötte Harrys blick sen och han måste ha märkt att jag stirrar på han efter som han flinade.
"Looking at something you like?" Jag kollade ner rodnandes.
"Come on let's go to sleep" Harry tog tag i min hand och ledde mig till sängen. Han lyfte upp täcket och jag kröp in. Sängen luktade Harry och var mjuk och helt enkelt helt underbar att ligga i. Han kröp in efter mig och tog sin arm runt mig och tryckte mig närmare han. Vi låg nu sked. Det kändes helt rätt och jag var överraskad att jag inte var ett dugg nervös med tanke på hur nära jag och Harry låg varandra.
"I should take you out on a date" Sa Harry helt plötsligt.
"Uhu" sa jag bara trött.
"Will you go out on a date with me Emeli?" Frågade han mig. Självklart varför frågar han ens.
"Ofcours Harry,good night" Sa jag till han och kände hur han kyste mig på kinden mjukt.
"Night Love" Jag somnade ganske snabbt.  

 
Jag vaknade och sträkte på mig och kollade mig runt. Jag var inte på mitt rum. Sedan spelade sig minnen upp från igår och jag kom ihåg att jag sov över hos Harry. Men Harry syntes inte till. Jag hörde ljud ifrån köket och bestämde mig för att gå och kolla ifall Harry var där. Jag gick till köket och såg att Harry stod vid spisen och lagade mat. Jag gick fram till han och kramade om han bakifrån. Jag ställde mig på tå och kyste han på kinden.
"Good morning" Sa han i en tröt morgon röst. Jag kan inte förneka det den var otroligt sexig.
"Good morning" Sa jag tillbaka och kollade vad han höll på att steka vilket var bacon.
"So what are we doing today?" frågade jag honom.
"We can eat breakfast then I will drive you home so you can fix you and stuff and by seven I will take you out on a date if that's okey with you?" 
"Yeah that sounds great" 
Idag så ska jag faktiskt ut och festa! Party! Party! Nej men eftersom att Emeli och Harry är på maskerad så kan jag passa på att bli full. 

Jag satt i en taxi på väg till en klubb. Det var så länge sen jag faktiskt var på en klubb eller varit full för den delen.
När jag var framme betala jag taxin och sen så hoppa jag ut. Jag gick direkt in. Typ alla sa "Hey Lucie, were have you been? I have missed you" men dom har inte ringt eller något eller smsat eller något liknande så dom bryr sig verkligen. Men dom här är dom jag brukar festa med och säkert hälften av killarna här har jag legat med.
"Hey Lucie, it's been a while" sa bartendern när jag kom till baren. Han heter Alex och är schysst. Och nej jag har inte legat med honom för han är i ett seriöst förhållande med sin dator haha nej men han har en flickvän. Han är typ 25 tror jag.
"Hi Alex, yep I have a life no but my cousin moved in with me" sa jag och satte mig på en av stolarna.
"Okay so do you want the usual?"
"Yeah that would be great" svara jag och han började göra i ordning drinken.
"So how it's going with your girlfriend?"
"Great, I'm going to propose to her next week" svara han och gav mig drinken.
"Congrats" sa jag.
"Yeah I hope she says yes though" sa han nervöst.
"I'm pretty sure she will she say yes" sa jag och log. Han log tillbaka. Vi fortsate prata medan jag drack drink efter drink. Man kan säga att jag blev stup full.
Jag gick till mina "vänner".
"Heyy bitches" sa jag och satt mig ner.
"Hey finally, I thought you had forgot us" sa en kille, jag tror att han heter Marcus.
"Pff like I could" sa jag.
"Do you want some?" Fråga han och höll fram droger. Jag nicka och tog två.
"I'm going out to smoke wanna join?" Fråga jag. Typ alla följde med. Jag tog fram en cigarett och tände den. Jag tog ett bloss. Jag finner det alltid lugnande att röka. Jag blir så avslappnad.
När vi kom in igen så började vi dansa. Jag dansa i mot Marcus. Våra kroppar var ihop pressade, det ända som var i mellan våra svettiga kroppar var våra kläder. Han lutade sig mot mitt öra.
"I'm so horny right now, should we go to your place?" Viska han med en sexiga, hes röst. Jag rös.
"Yeah, totally" sa jag. Han tog i min arm och så gick vi ut. Han fixade en taxi. Vi hoppa in och jag kysste honom ivrigt.
"Take it easy there tiger" mumlade han. Jag flina. Jag började kyssa hans nacke.
Vi kom fram och vi böda hoppa ut ur taxin. Marcus lyfte upp mig och kysste mina läppar. Jag antog att han har varit hos mig förut för han visste vart jag bodde. När vi började närma oss lägenheten hörde jag en röst.
"Lucie?" Det var Louis, självklart. Jag avbröt kyssen med Marcus för att kolla på Louis.
"What are you doing here Lou?"
"I thought we could spend some time togheter but obviously you are busy"
"Put me down Marcus, I am just gonna talk to Louis here" Marcus gjorde som jag sa och släppte ner mig. Jag tog tag i Lou's arm och drog iväg honom en bit bort.
"Seriously why are you here?" Fråga jag irriterat.
"We kind of have a relationship"
"Yeah but you could have you know called or text me"
"Yeah maybe I should have but you can't be with other guys Lucie, we have a relationship now and we are going to make it as real as possible but not included the cheating" sa han.
"You could have told me"
"Isn't it obvious"
"Well right now I don't care and I'm horny as fuck so bye" Sa jag och började gå tillbaka. Men jag såg att Marcus hade gått.
"Fuck!"
"What?" Fråga Lou bakom mig.
"You scared my one night stand away" sa jag och jag hörde hur Lou skratta bakom mig.
"I scared him away?" Fråga han roat.
"Yeah and I'm horny... Now I hate you for real"
"Well I'm here" sa han men jag fatta att han inte var seriös. Fast det var inte en dum ide. Jag kommer ändå inte komma ihåg det imorgon.
"Sure" sa jag och Lou bara kolla på mig.
"What?" Sa han.
"Sure, we can have sex" Han kolla på mig med stora ögon och med öppen mun.
"I was only joking" sa han.
"I'm not" sa jag och öppna dörren och drog med Lou in. Jag tog av mig mina skor och jacka. Jag gick till köket och tog fram en whisky flaska. Jag tog ut två glas och la is i dom. Jag hällde upp whiskyn i glasen. Jag gick till vardagsrummet där Lou var. Han såg lite nervös ut.
"We are going to start of with getting alcohol in your system" sa jag och satte mig ner i soffan bredvid Lou. Han tog en klunk.

 Jag satt nervös i hennes soffa. Jag tycker inte att vi ska göra det här. Visst, såklart vill jag ha sex med henne och jag har haft det men jag vill att hon verkligen ska vara med på det. Inte bara att hon är full. 

"We are going to start of with getting alcohol in your system" sa hon och satte sig bredvid mig. Jag tog glaset och tog en stor klunk. Precis vad jag behövde.
Hon satte ett ben vardera om mig och började kyssa min nacke. Jag höll på att sätta i halsen. Jag började hosta.
"Take it easy dude it is just sex, you have had it before you know" sa hon
"Yeah" sa jag tyst.
"What is stoping you? I know every guy wouldn't say no to sex" fråga hon.
"It's just that I know you will regret it tomorrow and hate me" sa jag lika tyst.
"Bitch please I don't regret anything, if I did I would regret my whole existents and even if I don't remember it I'm sure it was good" sa hon och jag nicka. Jag pressade mina läppar mot hennes. Det kändes rätt. Jag ställde ner glaset. Jag placerade mina händer ovanför hennes rumpa. Vi kysste varandra men vi båda var hungriga efter mer. Vi la till våra tungor. Hur mycket jag än ville ha henne just nu så kunde jag inte fortsätta. Jag avsluta kyssen och tog bort Lucie från mitt knä och gick in till badrummet.
Jag låste dörren och så kolla jag mig i spegeln. Jag satte på kranen och tog vatten och sköljde av mitt ansikte.
När jag sen kom tillbaka till Lucie's vardagsrum så låg hon och sov på soffan. Jag log för mig själv. Jag lyfte upp henne bridal style. Jag bar upp henne till hennes sovrum. Jag la henne försiktigt på sängen. Jag tog täcket över henne och kysste henne på pannan och gick ut. Jag vill inte bara lämna henne här. Jag tog en filt och en kudde och la mig på hennes soffa och somna.


Hoppas ni gillar det och ursäkta att ni fick vänta så länge vill även bara tilllägga att Harry kommer vara en aning dark ;) 
 

RSS 2.0