It's all about love Chapter 22

Tidigare...
"Her's your coffe miss...oh I mean Alli and the papers" sa hon och räkte fram dom till mig.
"Thank you" sa jag och nickade åt henne med ett leende men vad skulle hon göra nu? Jag vet inte riktigt vilka interjuver jag har framöver och det kan hon ta redan.
"Mm Sally It would be great if you could talk to Ann and find out when Im going to interview next week" 
"Ofcours! It's my jobb Allie and hope you like the coffe!" sa hon och gav mig ett stort leende.
"I do!" sa jag och hon försvan ut.

Jag hade pratat med killarna om Allie och Mell hon var bara arg på mig och Niall fick lugna ner henne. Jag hade förstört allt... Nu kommer hon äns inte att kunna lita på andra killar. Jag skulle inte druckit så mycket jag minns knappt vad som hände igår. Bara att Alli sprang iväg ifrån mig. Jag hade gråtit ett tag nu vilket inte Mell brydde sig om och Louis skrek åt henne en gång och hon gick bara där ifrån men Niall efter sig. Trots allt förkänar jag nog det. Jag var i min egna värld tills Mell kom in igenom dörren.
"I wan't to talk to Zayn alone." sa hon med bestämd röst och Niall nickade.
"Niall?" Liam kollade på Niall som snabbt svarade.
"Yeah I have talk to her and they need to talk and Mell has a plan..." var Mell plötsligt på min sida? Dom andra gick ut och Mell satte sig ner framför mig. Mitt ansikte var begravt i mina händer.
"Zayn.." sa Mell och jag flyttade upp blicken.
"Don't screw this if she gives you a new chans" jag nickade.
"Zayn can I trust you because she cried so much yesterday..." Jag var säker. Jag ville ha en till chans.
"Yes" svarade jag.
"Good.Im going to talk to her. Wait her." sa hon och försvan.Om jag bara kunnde få en till chans..
"Uhm Allie someone is caling you" jag kollade på min mobil som vibrerade. Jag nickade tacksamt mot Sally som gick ut. Vi hade bara jobbat i snart 2 timmar och hon förstod redan mina regler. Hon skulle vara till stor hjälp och snart ska jag hem till Mell ingen Zayn.
"Hello it's Allison" jag kände genast igen rösten.
"You need to give him a chans!" det var Mell. Själv hatade hon honom i morse...
"Mell I can't you know what happend..." hon avbröt mig.
"He was drunk and are crying in our livingroom..." jag hade inte äns upptäckt att vi prata på engelska eftersom vi hade börjat göra det allt mer blev det en vana.
"Vad sa han till dig?"
"Vem sa vad?" Mell lät förvirad. 
"Vem övertygade dig att Zayn förkänar en till chans" hon började mummla för sig själv.
"Alla dom pratade med mig men Zayn sa inte ett ord och det var han som övertyga mig. Hans blick det var så mycket smärta i den. Han vill ha en till chans och du ska prata med han okej?" hon lät bestämd men ändå osäker.
"Okej senare idag vid 4 kan vi mötas hemma hoss han"
"Varför hoss han?"
"För att du ska vara med Niall idag och vi vill inte bli störda så säg till dom andra att vi ska ses till oss och till Zayn att han ska vänta i sin lägenhet uppfattat?" Om jag skulle prata med han ville jag inte ha massa öron och ögon som ser och lyssnar och det är då jag tänker Zayn var full och William ville vara med Tessan... Zayn är kanske inte som William i alla fall och nu fick han chansen att berätta för mig hur han kände och så. 
"Hej då puss och kram jag fattar!" jag log.
"Puss hejdå!" sa jag och tryckte på avsluta samtalet. hoppas att det skulle gå bra.
 
Tiden gick allt för fort och nu stog jag utanför Zayns lägenhet. Jag kunnde springa ner för trappen och hem men man ska möta sina rädslor och fajtas med dom hade pappa sagt. Jag knackade försiktigt på dörren för skulle jag ringa skulle det säkert höras ut. Zayn öppnade dörren och han var röd under ögonen och hade ruffsigt hår vilket såg bra ut på han men det var ju inte så här jag skulle börja tänka. Jag klev in och Zayn låste dörren och jag tog av mig skorna och hängde min jacka. Vi gick under tystnad till hans soffa och satt där bara ett tag.
"I know you're sad and maybe I don't deserv you..." sa Zayn efter en stund och jag var nära att börja gråta.
"I am sad but Zayn look at me.." sa jag och han flyttade blicken uppåt från sina händer.
"I give you a chans and we can meat at starbucks tomorow okey?" han vart genast glad.
"Come here!" sa han och vi reste oss och kramade om varandra. Hans doft var så härlig det var liksom Zayn. Jag tror nog att jag kan lita på han och det var bara bra för jag tror att vi kan bli någonting mer.
 
Jag och Niall var på väg hem till honom. Jag undrar hur det går för Zayn och Alli. Om verkligen Alli kommer ge Zayn en chans efter det som han gjorde. 
"Do you think that Alli would give Zayn a chans after that he did?" fråga jag Niall
"I don't know but what really happend?" sa Niall och jag blev chokad, att han inte visste.
"You don't know?!?!?!?!" typ skrek jag
"No" sa han
"It was a guy that tried to like rape Alli but Zayn hit him and they got outside and they kissed and Zayn tried to take Allis dress of but she didn't want so she said stop but he didn't stop ans she ran away..." sa jag och Niall bara kolla på mig.
"Oh" sa han lågt
"Yeah...." sa jag vi var framme utanför hans port till lägenheten. Vi gick in sen till hans lägenhet. Vi tog av oss jackorna och skorna. Vi sa inte mycket till varandra. Vi satte oss i soffan. Vi bara satt där och tänkte på allt och inget.
"We haven't got out on date" sa Niall plötsligt.
"I know" sa jag
"Do you wanna go out on a date with me?" frågade Niall och jag kollade på honom och han log med sitt gulliga leende.
"No" sa jag och han kolla konstigt på mig,
"Why?" frågade han
"I don't like first dates" sa jag och flina lite.
"Why?" sa han igen
"I don't know but I don't like them so.." sa jag
"We can never go out on a date then" sa han med en besviken röst. Jag kom på något, hur vi ska göra första dejten bra.
"Do you have any food home?" frågade jag Niall
"No" sa han och jag suckade
"Order some pizza" sa jag och han gick iväg. Jag letade efter ljus och efter ett tag så hitta jag dom. Jag tände dom och släckte lamporna. Jag hämta en filt och kuddar och Nialls gitarr. Det blev jätte mysigt. Jag satte mig ner på golvet och började spela lite på gitarren. Niall kom tillbaka och han log när han sog vad jag hade gjort. Han satte sig ner brevid mig. Han kysste mig passionerat och jag tåklog efter det. Vi bara satt där och kolla varandra i ögonen. Jag drunkna i hans vackra ögon. Någon knackade på dörren och Niall gick och öppna och han kom tillbaka med två pizzor. Han hämta lite dricka och så satte vi där och hade det trevligt och mysigt. Den bästa första dejten ever!. Han sjöng också för mig han lät seriöst som en ängel. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0