Kapitel 14 - That would be lovely

Tidigare 
Jag blev väckt senare av min manager som sa att vi var framme. Jag fick byta kläder till ett par shorts och en söt topp, ett par klackskor, solglasögon och en hatt. Jag ser inte så dum ut. Jag gick av flygplanet och som väntat så står det pappz där. Dom är lite över allt men jag har inte lika många som är artist/ kändis har. Det var eftermiddag nu och jag skulle ha några photoshoots vid kvällen. Jag skulle bara hinna med att dusch och fräscha till mig lite. Jag hade inte ett så fullt schema men jag skulle hara några photoshoots mer på dagen och kvällen, inga på morgonen så det var skönt. 
Jag satt och kolla ut genom fönstret och tänkte lite. Jag tänkte faktiskt en hel del på Lucie. Jag försökte förstå mig på henne men det verkade omöjligt. Hon ser ut som en ganska oskyldig tjej men hon festar ganska mycket vad jag fattar det som och har olika killar hela tiden. Hon är en model men hon går och sloss med andra. Hon ser ut att vara snäll typ men hon är en bitch. 
Det är något som säger mig att hon inte är som om verkar. Jag är nästan lite ledsen att vi inte kommer träffas något mer för jag skulle vilja lära känna henne, fråga inte varför... Jag funderar på om jag och Lucie verkligen gjorde det. Jag skulle inte tror på det om någon sa det till mig för varför skulle en model vilja ha något med mig att göra när hon kan få vem som helst. 
Harry verkar inte gilla henne. Han pratar om hur dåligt inflytande hon har på Emeli hela tiden. Känner Harry något för Emeli? Hmm vem vet? 
"Louis?" sa Harry frågandes. 
"Hm?" sa jag tillbaka och försökte komma tillbaka till verkligheten. 
"Paul is here" sa han och jag nicka. Jag ställde mig upp och följde efter Harry ut. 
Jag börjar förstå varför jag skulle vara här i en vecka. Jag hade typ 50 olika bikinis/ outfits jag skulle testa och göra olika poser till. Vi skulle också vara mycket ute och andvända själva Thailand.
Jag har aldrig varit i Thailand innan men det jag har sett än så länge av Thailand så är det fint. Jag skulle vilja upptäcka mer av Thailand men det skulle vi inte hinna med. Jag blev lite irriterad av det...
I alla fall även fast att jag är här måste jag träna. VARFÖR??
Fast det skulle jag inte behöva göra just nu. Jag skulle få ta på mig någon slags bikini badrekt. Den hade leopard mönster och jag gillar den. 
Jag satte på mig den sen så kolla jag mig i spegeln. Jag tycker att den satt bra. Jag gick till sminket och så börja dom fixa mig. Dom fixa en naturlig sminkning och sen så fixa dom mitt hår lite vågit. Ungefär som det ser ut när man är på stranden. 
När dom var klara så gick jag ut till själva stranden och så förklara fotografen vart jag skulle ställa mig. Jag gjorde några olika poser och några bilder såg bra ut. Dom nöjde sig med det och sen iväg och byta kläder... Det var det här jag skulle göra stort sätt hela veckan. 

1 vecka senare
 





Jag skynda mig hem efter skolan och gick direkt in på mitt rum och byte om till en gul tjocktröja som även hade svarta ränder. Jag fixade snabbt till min sminkning och valde att ha kvar thightes jag hade på mig. Dom var bara helt vanliga svarta tights. Harry skulle inte komma förns om en timme. Varför inte laga någon mat och äta innan han kommer? Jag började koka pasta. Harry verkade som en bra kille. Vi hade nu träffats några gånger och eftersom jag var ensam och han hade inget att göra om dagarna så började vi ses allt oftare. Harry skulle vara här och behöver inte oro mig över henne så mycket. Pastan var äntligen klar och jag tog pestoburken ur skåpet och hällde upp pastan i ett durkslag. Sedan in i en skål och så la jag bara in en sked pesto och började äta. Jag hann äta ungefär hälften innan det knacka på dörren. Jag gick och öppnade och där stod Harry. Klädd i en svart höst-jacka,svarta jeans och en grön mössa.
"Hi" sa jag och steg undan så han kunde komma in.
"Hey" sa han och drog in mig i en kram. Jag kramade om mig hårt. Jag kännde ett pirr i magen vilket jag hade gjort dom senaste dagarna när jag träffat Harry. Jag drog in hans ljuvliga doft innan han släppte mig.
Han gick in i lägenheten och tog av sig sina skor och sin jacka. Varje gång får jag motstå från att kolla på honom. Jag gick tillbaka till bordet och satte mig ner och börja äta igen. Harry kom och satte sig framför mig.
"Hungry?" frågade jag honom och han skakade på huvudet. 
"Okay then more to me" sa jag bara och fortsatte äta. Han började skratta. Hans smilegropar syntes och jag log. Hans leende det var bara för mycket,det var bara så perfekt. 
"What?" frågade jag och han log.
"Nothing" sa han bara kort.
"What should we do later?" frågade jag. Det vart tyst en liten stund. Harry funderade på något och såg en aning nervös ut.
"Well how about a walk in the park?" frågade han försiktigt. Jag sken upp.
"That would be lovely" sa jag och han vart glad. Vi båda kollade på varandra ett tag innan jag fortsatte att äta upp den sista pastan som var kvar. 
 
Vi var äntligen på väg mot parken. Vi hade gått i ungefär 10 minuter innan vi äntligen var framme. Parken var stor och nu när hösten var här var alla träden färgglada och vackra. Löven hade inte fallit än. Luften var kall och det blåste lite. Solen sken endå. Klockan var runt 6 och det skulle bli mörkt vid 7 så det fick bli en liten promenad bara. Vi pratade inte så mycket. Vi njöt mest av utsikten och tystnaden. Jag kollar snabbt på Harry. Han var bara för söt. Men vi var bara vänner inget mer. Jag ska väll vara glad och nöja mig med det eller? Vist skulle jag gärna ta ett steg längre men tänk om jag är dålig på att kyssas? Jag hörde knakande ljud bakom mig och hoppa till. Sen kom en blixt och jag kollade oroligt på Harry. 
"Come" sa han och tog min hand snabbt. Han börja springa genom parken och jag bara följde med. Som en fladrande vante. Vi sprang en bra bit innan jag fick ont i fötterna. Inte mitt fel att jag har dålig kondis och inte brukar gå ut.
"Harry" flämtade jag och han saktade ner. Jag släppte hans hand och höll händerna på knäna och andades.
"What was that?" frågade jag. Jag kollade upp på han. Hans blick var orolig.
"Papz...I just wanted to protect you so that's why I started to run.I just hope they did not get a good picture of you" jag kollade frågande upp.
"What do you mean with that?" frågade jag.
"Everybody will think that your my girlfriend" jag sa bara aha och nickade.
"And then they might send you some hate and stuff..." sa han tyst efteråt.
"Let's go home,it's late and I have to go early to work tomorow" sa han och jag nickade. Han sträkte ut sin hand och jag tog tag i den. Det var som en stöt som gick i genom kroppen. Jag vet inte varför jag tog tag i den. Jag tänkte inte jag bara gjorde det.
"Just in case" sa han och log stort och gulligt mot mig. Jag kollade ner rodnandes. Vad var det med den här pojken som gjorde mig helt skakis?

Sorry för dålig uppdatering men har haft mycket plugg o prov
Har fixat lite på designen som ni säkert ser men fler små saker ska ändras!
  

Kapitel 13 - School

Tidigare
Jag kommer få många blåmärken efter det här. Hon slåg mig vid ögat. Det började bulta, det gjorde så ont. Det här ska hon betala för, hon ska inte få vinna den här gången. Jag klara det här. Precis när jag skulle slå tillbaka så hörde jag Lou's röst. 
"Lucie?" sa han. Jag slåg Natalie hårt sen kolla jag åt sidan. Där stog Harry och Louis. Great, just great. Natalie slåg mig i magen och sen på kinden. Jag var inte beredd på det. Jag hämna på alla fyra. Jag började hosta. Jag tror att jag hostade upp blod. Jag måste här ifrån. Jag ställde mig upp och sprang där ifrån. Jag hoppa in i min bil. Jag tror Natalie var efter mig. Jag gasade där ifrån. Jag kunde ha tagit ner henne om det bara inte vore för Louis och Harry. Dom störde mig. Natalie kommer komma tillbaka... Jag vet det. Då ska hon inte få vinna... 
BILD
"Miss Lawson? Are you listening to me?" Alla blickar vändes mot mig. Det var fredag vilket betyde att Lucie satt på flyget till Thailand.
"Yes" svarade jag bara.
"Are you listening to me?" frågade hon och jag nickade.
"Then who is Jules Verne?" det här lärde jag mig 
"The man who invented science fiction" svarade jag snabbt och hon nickade och fortsatte babbla på. Jag och Lucie hade inte löst bråket. Vi hade inte ens kollat på varandra. Och snart var hon i Thailand och skulle inte komma hem förns om en vecka. Great. Hela lektionen var jag i mina egna tankar men så fort läraren frågade mig nått svarade jag bara på det. So lektionen var snart slut och jag packade in mina böcker och väntade tills alla andra hade gått ut eftersom jag inte trivs i så stort umgänge och framför allt inte med personer jag inte känner. Jag tog min väska och hängde den över axeln och började gå ut genom klassrummet och och ut ur skolan. Jag gick en bit bort till gräsmattan och satte mig under ett träd för att få skugga. Jag tog fram franska boken och började läsa. Texten var en konversation melan två personer som pratade om sin helg.
"Je vois, je m'appelle Harry" jag vände mig om och där stog Harry. Jag skrattade och han satte sig brevid mig. Han kollade ner på min bok och kollade sen upp på mig.
"Bonjour monsieur Styles" svarade jag.
"How is it going with the stydying?" frågade han.
"Good" svarade jag bara kort.
"Do you know where Lucie is?" frågade han mig kort efteråt.
"Yeah, she is in Thailand, she will be back in a week"
"So...you are home alone? For a hole week?"
"Yeah, but it's a bad thing because it feels very lonely" sa jag.
"When was the last time you and Lucie talked?" frågade han.
"Well not so much this week we kinda got in to a fight"
"About what?" frågade han.
"I don't know if I should tell you" sa jag.
"Why not?" frågade han.
"I mean here where other can hear" sa jag snabbt efteråt. Vi kollade på varandra hela tiden.
"Why not go over to your place or Lucie's whatever" sa han och jag nickade. Han reste sig upp och räckte ut en hand till mig. Jag tror jag började rodna. Jag kollade ner snabbt en stund innan jag tog tag i hans hand och han hjälpte mig upp.
"Thank you" sa jag och vi började gå hem till mig och Lucie vi prata lite smått om vad vi hade gjort och han berätta att han hade börjat spela in sitt första album med grabbarna. När vi slutligen kom fram till dörren lyfte jag på dörrmattan och tog nyckeln som låg där under och låste upp. Jag öppnade dörren och Harry gick in och tog av sig skorna och jag stängde dörren efter oss och låste och började ta av mig mina skor och min jacka. Han hängde min jacka samtidigt som jag hängde min och log mot mig. Han stog nu endast i sin T-shirt och jag märkte alla muskler på hans armar. Han såg riktigt bra ut i T-shirt. Hans armmuskler sytes bra. Jag log för mig själv och fortsatte kolla på han. Jag bet mig i läppen och Harry's röst väckte mig ut ur mina tankar.
"Do you like what you see?" frågade han och jag begrävde mitt ansikte i mina händer. Rodnaden fyllde mina kinder och Harry bara skrattade.
"Come on show me around now" sa Harry och puttade mig löst på min rygg och jag kollade upp. Sen kollade jag på honom. Han log.
"Come on then" sa jag och började visa runt han och sparade mitt rum till sist. Han satte sig på min säng och jag gick till mitt skrivbord för att fixa till den lilla röran jag hade.
"Are you a singer?" frågade han. Jag började vända på mig mot honom.
"No I'm not but..." jag avbröt mig själv när jag insåg att han läste min dag bok om man så ska säga det. I den fans alla sånger jag skrivit och dagligen skrev jag i den vad jag tänkte. 
"No, no, no" sa jag flera gånger och små sprang fram till honom och tog boken i från honom. Han kollade chockat på mig.
"Harry this book is my book and I mean like my book that I write down my thought and stuff like that and It's kinda personal" sa jag och han nickade. 
"But are you a singer?" frågade han. Jag la undan boken på skrivbordet.
"Because you are going on the same school as Perrie and that's a music school" sa han.
"Yeah I like to sing but not in front of peapole I mean what if I'm bad" sa jag och han skrattade.
"Well let me hear, sing something to me" 
"No" svarade jag snabbt.
"Why not?" frågade han.
"I told you why,I'm a shy person" han skrattade.
"What?" frågade jag
"Well... no nothing just nothing" sa han sen. Det vart tyst en stund.
"I don't know what your doing later today but if your free and of course if you want..." han avbröt mig.
"Yes, I would love to be your company for the rest of the day" sa och jag log mot honom. 
"Ce sera très amusant" sa jag.
"Oui mademoiselle!" sa Harry. 
 
Just nu så satt jag på flyget till Thiland. Det ska faktiskt bli skönt att komma bort lite. Jag och Emeli har inte pratat med varandra en ända gång inte äns kollat på varandra. Jag är inte direkt sur på henne men... jag vet inte. Jag tänkt mycket på Natalie. Vad jag ska göra när hon kommer tillbaka. Jag tänk en del också på vad Emeli sa. Jag undrar om jag var för hård med henne? Aja. Nu är jag snart i Thiland och då ska jag ha kul! Jag satte på hög musik i mina hörlurar och sen så somna jag. Jag blev väckt senare av min manager som sa att vi var framme. Jag fick byta kläder till ett par shorts och en söt topp, ett par klackskor, solglasögon och en hatt. Jag ser inte så dum ut. Jag gick av flygplanet och som väntat så står det pappz där. Dom är lite över allt men jag har inte lika många som är artist/ kändis har. Det var eftermiddag nu och jag skulle ha några photoshoots vid kvällen. Jag skulle bara hinna med att dusch och fräscha till mig lite. Jag hade inte ett så fullt schema men jag skulle hara några photoshoots mer på dagen och kvällen, inga på morgonen så det var skönt. 

Ledsen för att vi inte har upptaderat. Vi var på konserten i friends arena och såg dom! Sen så var jag (linn) i Ullared och daria i Kalmar. Det kan bli svårt för oss att få upp många kapitel den här veckan för vi har mycket att göra men vi ska försöka att få upp något. Bilder kommer!

Kapitel 12 - Bitch

Tidigare
"Every guy isn't a yerk!" skrek hon. Det märktes att hon var upprörd. 
"How many guys have you been with in your life huh!?" skrek jag. Hon skulle aldrig förstå. 
"That dosen't matter!" skrek hon
"Oh so you know everything about guys!? I have been with so many and I can say one thing, every guy is the same!" skrek jag
"No but I don't want you to be alone you hole life!!" 
"I rather want to be alone then raped!" skrek jag sen sprang jag upp till mitt rum och låste dörren så inte Emeli skulle kunna komma in. Jag gick in till mitt badrum och låste den dörren bakom mig också. Jag försökte inte att gråta. Jag tog fram en vodka flaska som jag har gömt in mitt badrum så jag skulle kunna dricka innan jag går och lägger mig. Jag har inte rört den ända sen Emeli kom hit. Den var nästan hel full. Jag tänkte på Emeli... Är det verkligen värt att dricka just nu? Äh jag behöver det. Jag halsa ner drickan. Jag drack inte allt på en gång om ni tror det. Jag la mig i mitt badkar. Innan jag somna så hade jag druckit upp allt. 
Jag vakna i mitt bakar med värdens huvudvärk. Jag tänkte tillbaka på bråket. Jag skaka av mig det och så ställde jag mig upp. Jag kolla mig i spegeln och tänkte. Idag måste jag träna. Usch. Vissa dagar hatar jag bara att träna seriöst. Jag satte på mig mina tränings kläder. Mina maniger hade lagt upp ett pass för mig som jag skulle köra minst 2 gånger i veckan. Jag började med det som stog först på listan. När jag var klar så låg jag död på golvet. Nej men det var ett av dom jobbigaste passen jag har gjort. Nu skulle jag liksom springa också. Åh. Jag gick ut. Jag började med att gå lite sen började jag med att springa. Jag skulle springa i en timme. Det var skönt att få springa faktikst.
När jag kom tillbaka kolla jag på pappret och nu skulle jag göra yoga och sen strecha. Det är skönt. Jag satte på en väldigt lugn låt som passade. Jag började med att andas in och ut. Sen gjorde jag dom olika konstiga rörelserna. Det var lugnande.
När jag var klar gick jag och tog en dusch. Det var så skönt att få duscha. Åh gud. Jag satte på mig en enkel outfit. Sen gick jag ner till köket och tänkte äta något. Jag kolla i kylskåpet och det var ganska tomt. Jag kanske borde handla... Jag drog åt mig mina bil nycklar sen så gick jag ut och låste lägenheten. Jag hoppa in i bilen. Jag åkte mot den närmaste mat affären. När jag var framme så klev jag ut. Jag gick in i affären.
Jag tog en korg och så kolla jag på hyllerna. Jag stoppa ner massa saker, allt som vi skulle behöva. Jag gick förbi godis avdelningen. Jag funderade på om jag skulle köpa godis. Äh varför inte. Jag plocka åt mig godis och sen köpte jag två paket med bj glass. Jag älskade bj glass. Jag köpte lite av allt möjligt. När jag kom till kassan så funderade jag på om jag skulle köpa ciggaretter. Jag har nästan inga kvar. Det är lika bra att jag köper. Jag köpte ett packet. Jag vet att jag inte borde men jag kan inte sluta, jag måste verkligen sluta men jag har i alla fall minskat. Jag röker max 2 per dag. Ibland bara en. Jag betalade allt sen så gick jag ut. Jag kände att jag behövde röka. Jag lämnade mina mat varor i bilen sen så gick jag och rökte. 
"Can I have one?" frågade en röst som jag kände igen men jag kunde inte säga från vart...
Väckarklockan ringde och tjöt högt och tro mig jag hade lust att ta sönder min väckarklocka. Idag var det måndag lika med usch. Jag reste mig upp och gick till min skrivbordsstol där mina kläder för dagen låg. Ja jag var en av dom där personerna som fixar allt i förtid. Jag tog på mig kläderna. Gick ner åt snabbt frukost och gick ut till bussen. Bussen kom och jag satte mig som vanligt ganska långt bak brevid Perrie.
"Hi Em!" sa hon och kramade om mig.
"Hi Perrie!" Sa jag och log.
"So how was your weekend?" frågade hon.
"Well pretty good Lucie and I went to a spa but later we had a fight" sa jag.
"What were you fighting about?" frågade hon.
"Nothing really I think we are good now" sa jag och hon nickade.
"And you?" frågade jag.
"Zayn took me to an resturant" jag log.
"You two are just to cute" sa jag och hon blev en aning röd.
"How is it going between you and Harry?" frågade hon.
"Well I don't know like....Are you and Zayn trying to set us up?" frågade jag.
"Maybe..." jag himmlade med ögonen.
"But's that because you two would be the perfect couple!" sa hon och jag skrattade.
"I don't think so I mean he had a lot of girlfriends and I have not one single ex" sa jag och hon skakade på huvudet.
"That dosen't matter dummy!" sa hon och vi fortsatte att prata om det hela vägen tills vi kom till skolan. Första lektionen var matte...Åå varför?
 
Jag kolla åt sidan. Jag blev förfånad av vem jag såg. 
"Natalie?" fråga jag och kolla om det verkligen var hon. 
"Lucie" sa hon och fake log mot mig. 
"Look at you, you don't look ugly anymore" sa hon. Oh god I hate her. Jag var nära på att slå henne. 
"Well have you looked at yourelf" sa jag bitchigt och fake log. Hon såg lite förvånad ut. 
"You have changed" sa hon. 
"Yep but it's sad how you are stil the same desperate, slutty girl you always have been" sa jag. Hon slåg till mig hårt på kinden. Jag slåg tillbaka lika hårt. Hon slåg mig i magen så jag fick svårt att andas. Jag hamna på marken. Hon skulle precis sparka mig när sparka henne. Hon var inte beredd på det så hon hamna också på marken. Vi båda ställde oss upp. Det här bråket var långt ifrän slut. Jag slåg henne på näsan så hon bröt den. Hon började blöda. Hon putta in mig i väggen hårt. Jag kommer få många blåmärken efter det här. Hon slåg mig vid ögat. Det började bulta, det gjorde så ont. Det här ska hon betala för, hon ska inte få vinna den här gången. Jag klara det här. Precis när jag skulle slå tillbaka så hörde jag Lou's röst. 
"Lucie?" sa han. Jag slåg Natalie hårt sen kolla jag åt sidan. Där stog Harry och Louis. Great, just great. Natalie slåg mig i magen och sen på kinden. Jag var inte beredd på det. Jag hämna på alla fyra. Jag började hosta. Jag tror att jag hostade upp blod. Jag måste här ifrån. Jag ställde mig upp och sprang där ifrån. Jag hoppa in i min bil. Jag tror Natalie var efter mig. Jag gasade där ifrån. Jag kunde ha tagit ner henne om det bara inte vore för Louis och Harry. Dom störde mig. Natalie kommer komma tillbaka... Jag vet det. Då ska hon inte få vinna... 

 

RSS 2.0