It's all about love Chapter 17

Jag ville kyssa Niall så mycket så jag inte vet vad jag ska göra åt det. Jag skulle bara vilja kyssa honom men jag vill vara ensam med honom. Louis, Harry och Liam hade komit tillbaka så vi var ju inte ensama direkt. Hur ska jag göra med mitt lilla problem? Jag kan ju alltid fråga Alli hon har svar på det mesta tycker jag. Jag tog upp min mobil och så slog jag in hennes nummer och ringde henne.
"Hej!" sa Alli
"Hej jag har ett problem" sa jag
"Jag lyssnar" sa hon
"Jag har berättat för N om vad jag känner och han känner likadant men precis när vi skulle kyssas så kom L, H och L hem så vi kysstes inte och jag vill kyssa han så mycket så jag vet inte vad jag ska göra" sa jag
"Det verkar som om du har ett problem men kan ni inte bara gå till Nialls lägenhet" sa hon
"Verkar inte det misstäkt?" sa jag
"Va?" sa hon
"Dom kanske tror typ att vi ska ha... du vet" sa jag
"Jaha ahahaha nej men gå i förväg och säg att du ska typ shoppa med mig" sa hon
"Men du då? Vad ska du göra det blir lite konstigt om jag säger att vi ska shoppa och så är du här" sa jag
"Men jag har tänkt på en sak varför är vi i vår lägenhet hela tiden? Om inte du och jag är där så kan väll inte dom vara där liksom tänk vad dom kan göra?" sa hon
"Hahahaha aa men ska jag säga att dom måste gå?" sa jag
"Aa typ" sa hon
"Okej hejdå ses" sa jag
"Hejdå" sa hon och så la jag på. 
"You have to go now" sa jag
"Why?" frågade Louis
"Because I have to go and shop with Alli and I don't trust you guys to be in our apparment alone without us so you have to go" sa jag
"Okey..." sa dom. Vi gick till hallen och så satte vi på oss jackor och skor. Jag hämta min väska. 
"Bye" sa jag och så kramade jag om alla och när jag krama om Niall så sa jag.
"Text me your adress so I can come to your apperment" sa jag och sen så gick vi olika vägar. Det plinga till och jag tog upp min mobil och så såg jag att jag hade fått ett sms från Cutie <33. Där stog det hans address. Jag började gå dit. När jag kom dit så knacka jag på och Niall öppna. Jag gick in och så tog jag av mig mina skor och min jacka.
"So why are you here and not with Alli?" fråga Niall 
"Because I want that kiss" sa jag och Niall började le och så gick han närmare mig. Han kollade in i mina ögon och sen så tog han tag om mitt ansikte och sen så luta han sig närmare mitt ansikte och jag kunde höra hans andetag och sen så kysste han mig och det var en perfekt kyss. Jag avslutade kyssen och jag började att le sen så kysste jag honom. Vi började hångla och vi avslutade innan vi skulle komma länge för det skulle vara för tidigt, absolut för tidigt. 
"Are we like togheter?" frågade jag Niall
"Only if you want to" sa han och jag log mot honom och så kysste jag honom. Vi satt resten av kvällen med att kolla på film. 
Jag och Zayn gick mot resturangen vi skulle äta på. Vi gick hand i hand och det kändes riktigt bra. Jag hade liksom inte tänkt något om William på länge och hoppades på att glöma han. Även om det var svårt. Han var en del av mitt liv på ett sätt men han hade visat att han inte ville få det att funka nu när jag åkte till England. Vad skulle ja göra med lägenheten? Ta hälften av pengarna och bo i England? Långt bort från William det skulle vara en bra ide!
"What are you thinking of Alli?" Jag kollade på Zayn
"Nothing..." sa jag och ljög lite.
"No I want to know" sa han och vi stanad. Jag kollade ner i marken och jag visste inte vad jag skulle säga. Det skulle bli så svårt bara och vad skulle han tycka om det?
 

Besökare sjunker

Vi försöker så bra vi bara kan att skriva delar men vi har inte all tid i värden och nu på höstlovet ska vi försöka men skrivlusten har sjunkit hos oss. Jag (Daria) ska hitta en ny design till bloggen. Men hoppas ni gillar novellen och inte slutar läsa pga det :(

It's all about love Chapter 16

Tidigare...
"Vem börjar?" frågade jag
"Vet inte men vi kan göra det senare asså privat" sa hon
"Okej vi kör på det" sa jag och satte oss igen och alla andra kollade bara på oss. 

Nästa dag
Det var nu eller aldrig. Jag skulle träffa Zayn. Jag skulle prata med han om allt. Det ringde på dörren och Mell vart precis klar med håret. Mell kollade stolt på sitt mästervärk. Jag hade en blommig klädning och ett par vita klackskor. Jag hade svarta tights och en svart jacka som jag skulle ha på mig eftersom det börja bli kallt nu. Zayn stod och vänta vid dörren med en skin jacka,t-shirt och mörka byxor. Jag tog min handväska och vi gick ut. Mell vinka och gjorde massa puss och kärlekstecken som även Zayn märkte. Han skratta lite osäkert och det gjorde jag med. Klockan var vid 4 på eftermidan och Zayn hade kommit från sitt jobb. Vi gick mot ett litet cafe och satte oss och bestämde oss båda för varm chocklad med browni. Vi börja dricka och äta och utbyte flera blickar och frågade varandra hur varandras dagar varit. Zayn hade tydligen tränat för ett av uppträdandena dom ska ha i Sverige i X-factor. Jag funderade på att åka till Sverige men hade mitt jobb som jag varit på idag och alla var otroligt stöttande. Jag bodde inte längre med William och William fick lägenheten i Sverige och jag fick en del av sakerna som skulle komma nästa vecka. Jag försökte sammla mod och berätta för Zayn men det gick inte och vi hade ätit klart och gick ut ur cafet. Vi började gå hem under tystnad inna jag stanna upp.
"Whats wrong?" Zayn kollade oroligt på mig och ställde sig framför mig och var bara några centimeter ifrån mitt ansikte.
"I trusted the wrong person,thats whats wrong..." Zayn kolla på mig med en medlidande blick.
"But I will giv you a chans..." sa jag försiktigt och Zayn flyttade sig närmare mig. Hans läpp var bara några centimeter ifrån mina. Han backade några centimeter.
"But I want to know you better first" Zayn nickade och sa.
"How about I pick you up at seven ok?" jag nickade och vi fortsatte att gå hemåt och gick igenom parken med massor med löv fallna på marken. Nu gick jag en ide.
"Aoootch!!!" skrek jag och höll med ena handen på min vänstra fot och satte sig på marken samtidigt som jag börja plocka löv med min andra hand. Zayn satte sig på huk vid mig.
"Where does it hurt?" sa han en aning oroligt och jag kollade glatt på han.
"In your face!" sa jag och kasta löven på honom. 
"What are we going to do now?" frågade jag till Niall. Det blev bara jag och Niall kvar för att Louis skulle till sin kompis och Liam och Harry följde med. 
"I don't know" sa han. Vi satt i köket och gjorde ingeting och andledningen för att vi satt i köket och inte vardagsrummet var att det var närmare att hämta mat om man blir hungrig. Jag funderade på om jag skulle berätta hur jag kände gör honom. Det kanske inte var en bra ide eller?. Ne men nu får jag bara ta och säga det, vad är det värsta som kommer att hända? Det är väll bara bättre om han vet. 
"Niall I like you" halv skrek jag och Niall blev fett chokad.
"What?" sa han
"I like you more than a friend..." sa jag och det blev tyst.
OMG! Jag kan knappt tro på det här, gillar hon mig verkligen? Hörde jag rätt?. 
"I'm sorry if I told you, you don't like me back and that is okey, I think that I should go now" sa hon och så ställde hon sig upp och hann ta några steg innan jag tog tag i hennes arm ocg dog henne nära mig. 
"Do you really mean it? That you like me?" frågade jag
"Yeah" sa hon
"I like you to" sa jag och så tänkte jag kyssa henne men precis när våra läppar skulle mötas så hörde vi någon öppna dörren och vi gick ifrån varandra. 

Här får ni en del och vi är ledsna för att det tog tid men vi hade as många läxor den här veckan men det kommer komma några under lovet!! Hope ypu like it! 

It's all about love Chapter 15


It's all about love Chapter 15 - Do You Like me?
 
Vi kolla varandra i ögonen och jag druknade i dom. Jag visste inte vad som skulle hända. Tänk om han kysser mig?, vill jag det?. Det var så många frågor som jag ställde mig själv. Niall bet sig i läppen och sen så vända han på huvudet och kollade på filmen igen. Jag vände mitt huvud igen och fortsatte kolla på filmen. 


När filmen var slut så sms jag Alli. "Vgd?<33" skickade jag. Jag fick ett snabbt svar. "Jag hänger med killarna i vår lägenhet så kom, hur var dejten så? <33" "Ok vi kommer, det var ingen dejt<33" "Ok, är du verkligen säker? Kysstes ni?<33" "Ja jag är säker och nej det gjorde vi inte<3" "Ok då ses vi snart<33" "Aa det gör vi<3" 
"They other are at mine and Alli's apartment" sa jag
"Okey" sa han och så gick vi dit. 
"Hey" skrek jag när vi kom in och Alli kom springades till mig. 
"Hej" sa hon och kramade mig.
"Saknat mig eller nåt?" sa jag och skratta lite.
"Typ" sa hon och så tog jag av mig mina skor och jacka. Sen så gick vi in i vardags rummet. Niall var ite långt efter.
"So what can we do?" frågade Lou
"I don't know, can you guys sing for us?" frågade jag
"Of course we can" sa Lou
"I need a guitar" sa Niall
"You can borrow mine" sa jag
"Can you play guitar?" frågade Niall förvånat
"Yeah" sa jag och så gick jag iväg till mitt rum. Jag tog min gitarr och så gick jag tillbaka.
"Here but be careful with it" sa jag "It's my baby" sa jag sen
"I promise" sa Niall sen så tog han några ackord. Han var tvungen att stämma den också för att jag hade inte spelat på länge. Han började spela LWWY och Liam började sjönga. Jag älskade den låten, dom är så duktiga asså. Man måste älska dom seriöst.  
När Zayn börja sjunga kollade han på mig och jag tror jag rodna. Jag kollade ner på mina händer som darra lite nervöst och när Zayn sjungt klart och dom hade alla sjöngt refrängen och Zayn hade sjungt sitt och Niall börja sjunga sitt solo kolla jag på Zayn som log vänligt tillbaka. Vad var det med han som fick mig att bli så nervös. När han sjöng And if we get together dom orden ekade i mitt huvud. När jag rammlade i parken nästan måste också vara något. Något som jag måste ta reda på vad det är. Dom sjöng klart sista meningen And live while we're young och jag sa till sa till Mell.
"Jag tror jag har känslor för han..." Mell kollade förvånat på mig men det gjorde alla.
"Come on,why can't you talk english!" Lou tittade på både mig och Mell.
"Förlåt men det är.... Oh right..Well it's private.." Nästan alla nickade.
"Vem? Jag kan gissa på..." jag avbröt henne.
"Shh! Det är killen som vaktade mig när du var iväg." Hon kollade på mig.
"Jag visste det! Men varför ger du inte han en chans?" Jag svarade osäkert.
"William..." nu vart det lite tyst. Lou och Zayn vart lite iriterade på att vi pratade på svenska men dom uppfatta William. 
"Jag frågar Niall..." Mell gav ett tecken med fingret först på Niall och sen på yterdörren och dom gick ut...
"Do you know if Zayn likes Alli?" fråga jag
"Yeah he really like her, why?" sa Niall
"Yes! Alli likes him to but she is afrid to be hurt agin" sa jag
"Oh okey" sa Niall. Jag gick till Alli och dom andra igen.
"Alli!! Han gillar dig, han gillar dig!!!! OMG ni måste bli tillsammans!" skrek jag och alla kolla på mig.
"Är det sant?? Vad ska jag gör?" sa hon och alla andra var förrvirade.
"English please?" sa Zayn
"No!" sa jag
"Kyss honom!" sa jag
"Nej..... Nej verkligen inte" sa hon
"Varför inte? Då vet du att han att du gillar honom" sa jag
"Men det fett pinsamt om jag kysser honom framför alla andra" sa hon
"Ne.. ne men gör det" sa jag
"Om du kysser Niall" sa hon och Niall regerade på hans namn.
"Nej han är min bästa vän" sa jag
"Men jag vet att du gillar honom" sa hon och hon hade rätt men jag kunde inte, jag visste inte om han gillade mig och då skulle det bara vara pinsamt. 
"Men han gillar endå inte mig så" sa jag
"Han gillar dig jag lovar" sa hon och jag kollade på Alli och sen Niall. 
"Vem börjar?" frågade jag
"Vet inte men vi kan göra det senare asså privat" sa hon
"Okej vi kör på det" sa jag och satte oss igen och alla andra kollade bara på oss. 

Hoppas ni gillar det!  

Ledsen :(

Jag fick tag i Daria men hon kunde inte skriva för att hennes mamma hade tagit hennes data. Vi är väldigt ledsna men idag kommer det!

Kommer del!!! :D

Det kommer troligtvis en del ikväll men bara om jag får i tag i Daria så hon kan skriva ;) :)

Sooryy för uppdateringen!

Vi har inte hunnit med att skriva någon del eftersom vi har pluggat för prov men snart får ni en!

It's all about love Chapter 14

Tidigare...
Vi satte oss och kolla på 21 jump street. Vi satt och garva mycket. Filmen var bra och sen så gick vi och la oss.
Jag vaknade av någon anledning i min säng och när jag kollade åt sidan satt Zayn i en stol och höll på med sin mobil.
"Hey.." han kollade upp på mig och stoppa ner sin mobil i fickan.
"Good morning!" jag kollade runt mig och hörde inga ljud i vardagsrummet eller köket.
"Are we alone?" han nickade.
"Yeah.." jag kollade på han innan jag svarade på vad han tidigare sa.
"Good morning on you to!" han börja små skratta.
"Now I am going to take a shower and get dressed." han nickade och jag tog kläder ur min garderob och bestämde mig för att försöka dansa sen för att bli starkare i musklerna så jag kan jobba igen på måndag. Jag tog av mig gårdagens kläder och ställde mig i duschen och lät vattnet rinna över min kropp. Det var så skönt att bara kunna stå där och tänka som jag alltid gör. Efter ett tag gick jag ur duschen klädde på mig,torkade mitt hår med hårtorken och satte upp det i en slarvig toffs och gick till min telefon och startade "How we do it" och börja dansa den. Dels för att den är enkel och kräver inte mycket energi och för att jag älskade den. Jag kännde Zayn blickar på mig men jag brydde mig inte om dom eftersom jag inte var så värst skygg av mig. Låten tog slut och jag satte mig i soffan en aning utmattad.
"Why havent you told me you can dace?" jag ryckte på axlarna.
"Why did't you ask?" han ryckte på axlarna och jag sneglade på klockan och den var 12 nu så Mell skulle komma hem snart för lunch som hon låva. Jag satte på "All dem a talk" och börja dansa den. När jag börja dansa kom Mell in och tog av sig allt det fortaste hon kunnde och dansade med mig. Vi hade så kul! Men det roliga varade inte länge utan Mell skulle till jobbet igen och jag satte mig i soffan och suckade.
"Wanna go for a walk?" Zayn kollade nervöst på mig.
"Sure,lets go!" sa jag och tog på mig mina joggskor. Zayn tog på sig sina skor och vi gick ut där solen sken och det var varmt för att vara höst. Löven började skifta färg vilket jag tyckte var underbart. Vi gick till parken och jag fick veta ganska mycket om Zayn som jag inte visste förut. Vi gick på stigen och jag började gå baklänges.
"Alli you can fall!" Zayn kollade på mig och suckade.
"I wo..." sen snubbla jag men jag föll inte. Zayn hade ett stadigt tag om min överkropp med sina händer och hade sin kropp över min. Jag tittade honom djupt in i ögonen. Det var som om Zayn var William första gången vi kysstes. Zayn bet sig i läppen och tog oss "upp" eller vad man ska kalla det och vi gick en stund under tystnad. 
Idag skulle jag och Niall på bio. Det skulle bli kul. Han är faktiskt en bra vän. Han lyssnar på mig och bryr sig om mig. Just nu hade jag ett stort problem, VAD SKULLE JAG HA PÅ MIG?!?!?!?!. Ska jag ha på mig normala kläder fast det beror på vad man menar med det. Jag kanske skulle fråga Alli. Fast det spelar nog inte stor roll om vad jag ska ha på mig. Det är ju inte en dejt eller nåt. Bara 2 kompisar som går på bio. Jag tog fram ett par jeans och en vit t-shirt och en brun stickad kofta och en vit halsduk. Jag satte på mig lite smycken och sen så började jag sminka mig. Det fick bli en neutral sminkning sen så borsta jag mitt går och sen så gjorde jag en fiskbens fläta. Det blev ganska bra. Det såg inte uppklätt ut i alla fall. Jag gick ut till köket och där satt Alli och Zayn och drack te. 
"Hey" sa jag
"Hey" sa dom
"What are you gonna do tonight?" frågade jag
"Nothing much maybe watch a movie" sa Alli
"What about you?" frågade hon "Are you going to party or something?" frågade Alli
"No I'm going to cinema with Niall and I think that we are going to eat some dinner to" sa jag och Alli och Zayn kollade på mig och sen så log Alli mot mig.
"Like a date?" frågade Alli
"No we are just friends" sa jag
"I think it sounds like a date" sa Alli
"But it isn't" sa jag och tog ett äpple och gick till hallen och satte på mig mina skor och jacka. Det knackade på dörren och det var Niall. 
"Are you sure that it isn't a date!" skrek Alli och Niall kollade på mig. 
"Yes I'm and bye!" skrek jag
"What was that all about?" frågade Niall
"They think that this is a date" sa jag och Niall skrattade
"Is that a big thing?" frågade Niall
"No not really" sa jag 
"So where are we gonna eat?" frågade jag
"Nandos!" skrek Niall och jag hoppa till. 
"It seems like they have good food there" skrattade jag fram
"Yeah they have the best" sa han. Det tog typ 2 minuter innnan vi var där. Det var en mysig resturang och det lukatde riktigt gott faktiskt. Niall beställde åt oss. Det tog inte så lång tid innan maten kom och en sak kan jag bara säga att det var riktigt gott. När vi var klara så betala Niall och sen så gick vi till bion. 
"What did you think about the food?" sa Niall och log mot mig
"It was.... I don't even have words to say how good it was" sa jag och sen så fortsatte vi gå i tystnad till bion. 
"What movie should we take?" frågade Niall 
"That one" sa jag och pekade på en film och Niall köpte biljeter och popcorn. Vi satte oss på våra platser. Det tog inte lång tod innan filmen var i gång. Det var en romatisk film. Jag vände huvudet för att kolla på Niall och han kollade redan på mig. Vi kolla varandra i ögonen och jag druknade i dom. Jag visste inte vad som skulle hända. Tänk om han kysser mig?, vill jag det?. Det var så många frågor som jag ställde mig själv. Niall bet sig i läppen och sen så vända han på huvudet och kollade på filmen igen. Jag vände mitt huvud igen och fortsatte kolla på filmen. 

Vi vart nöjda med det här kapitlet! 

It's all about love Chapter 13 - Good bye forever!

Tidigare...
Zayn var inne i Allis rum och jag vet faktiskt inte vad han gjorde där inne. Jag hörde några komma men jag brydde mig inte tills jag höre en röst som jag älskar... Eller rättare sakt jag älskar allt med honom men det kommer jag aldrig berätta för honom för han kommer aldrig känna detsamma... Eller jag tror inte det i alla fall


Efter ett tag fick dom andra besöka mig och jag fick en chock när jag såg vem som kom först in i rummet,William... Jag fick kalla kårar och rysningar och kollade rktigt argt på han. En sjuksköterska var inne i rummet. 
"Can you please show William the way out because I don't want him here.. Hon nickade och William kollade på mig.
"Men All det var bara ett mis...Jag avbröt han
"Ett misstag att komma hit.Good bye forever William!" sa jag med all röst jag hade. Sjuksköterskan sa åt han att gå ut och ut ur mitt fönster kunnde jag se hur han sparka till en krukväxt med all sin kraft och den gick sönder innan han fortsatte gå.Mell kom fram till sängkanten.
"Docktorn säger att du får gå hem men jag måste till jobbet så Zayn och Niall får passa dig under tiden." Varför då? Jag kan sköta om mig liksom!
"Varför ska dom passa mig?!" Mell sukade...
"Ifall du blir sämmre så kan dom ringa ambulansen." nu förstod jag och nickade förstående.En sjuksköterska tog bort slangen i min näsa och dom två slangarna i min högra arm. Jag fick klä på mig och gå i ett par kryckor som det inte gick så bra i att gå så Louis bärde mig till bilen sista biten. Louis sjutsade mig,Zayn och Niall till min och Mells lägenhet och Harry sjutsade Mell till jobbet och Liam hem. Zayn hjälpte mig fram till soffan som jag la mig på och svepte runt en filt om mig. Zayn satte sig brevid mig och jag kollade lite på han och vi fick ögonkontakt som jag snabt bröt och kollade på Niall som letade blad video spelen. Efter ett tag tjöt han.
"FIFA 12!!" och dom vart helt hysteriska inan dom kolla på mig.
"I will kick your asses!" sa jag efter en stund och fick kontrolen och körde mot Niall. Det var jämnt i början men till slut vann jag med 4-3.
När jag kom hem så satt Alli, Niall och Zayn och spela fifa. Jag gick dit och kolla lite.
"Hey I'm going to do some diner so what do you want?" frågade jag
"Hey ehm I don't know just take something" sa Alli
"Okey" sa jag och jag tänkte att det skulle bli spagetti och köttfärssås.
"I can help you" sa Niall
"You don't need to" sa jag
"But I want to" sa han och så gick vi till köket och börjde fixa. En timma senare var allt klart. Vi hade dukat och fixat mysigt. Det blev jätte bra. Jag tog fram en flaska vin till maten fast det skulle inte Alli få dricka, det hade doktorn sagt så jag tog fram mineral vatten och läsk. Killarna kom precis i tid. Dom hade typ jobbat på albumet tror jag.  Alla tyckte att maten var god och jag med. Jag och Niall åt typ lika mycket och det är mycket det. Efter det så tog Harry och Liam hand om disken. Vi satte oss och kolla på 21 jump street. Vi satt och garva mycket. Filmen var bra och sen så gick vi och la oss.
Sorry för att vi inte har skrivit något på ett tag men vi har haft mycket att göra och vi har inte orkat helt enkelt. Hoppas att ni gillar delen! 

Sorry för igår!

Vi hinner inte med att skriva på fredagar nu för tiden när vi börjat på dans men vi ska göra vårat bästa men vi vill ha kommentarer på delarna! :/ Känns lite tråkigt att skriva när man inte vet vad just NI tycker om delen liksom :/

It's all about love Chapter 12 - I don't want to!

Tidigare...
"Don't you think that Allison and Zayn would be a cute couple some day?" sa jag och kollade på Niall och han tänkte lite.
"Yeah they would and Zayn is a good guy and he would never hurt Allison" sa han och jag nickade och log mot honom. 
"What's your favorite song?" sa Niall 
"I don't really know, it is so many good songs in the world" sa jag och Niall nickade. Vi bestämde oss för att gå tillbaka. 

 
Nästa dag på morgonen
Jag vaknade med huvudvärk. Antagligen för att jag gråtit så mycket igår. Zayn hade gått med mig hem och jag sa att jag skulle klara mig vilket jag egentligen inte gjorde. Jag hade ledigt men inte Mell och hon var redan på jobbet så jag var själv. Jag mådde så dåligt. Jag gick och tog en huvudvärks tablet och svalde den med ett glas vatten. Sen tog jag en till och en till tills allt bara blev svart...
Klockan halv 1
Jag hade knackat ett tag på deras lägenhet och ingen svara. Alli svarade inte i telefonen och nu vart jag riktigt orolig.
"I'm going to kick this door in now!" Jag sparka till den hårt och låset försördes men jag fick flytta lite på dörren för att komma in. Allie var inte i vardagsrummet och när jag kollade mot köket fick jag en chock. Jag sprang fram till henne och hon var vit i hela ansiktet. Det var skämande att se henne så. Jag kändne på pulsen och den var svag. Hon andades knappt och jag ringde ambulansen. Jag påbörjade HLR och hon andades bättre och hennes puls gick upp lite. Varje gång jag nuddade hennes läppar känndes det fel på något sätt meen det var det ända sättet att rädda henne på. Ambulans vårdarna kom in och jag följde med henne ner för hissen och till ambulansen. Dom tog in henne i bilen och jag följde med. Hon börja blinka lite med ögonen.
"Zayn..." sa hon svagt.
"Allie I am here" svara jag.
"She is going to fell assleep now sir so she can't talk to you" sa en av sjukvådarna och jag nickade. Jag höll i hennes hand som sakta börja släppa greppet om min hand. Tiden i ambulansen var inte lång och snart så var hon inne i sjukhuset och jag fick vänta i reseptionen. Det här var hämskt. Jag hade bara träffat henne några gånger och var personen som tog henne till sjukhuset. Det borde vara Mell. Mell som kännt henne så länge. Juste jag måste ringa henne och berätta...
Mitt huvud bullta och jag öppnade försiktigt ögonen eftersom ljuset var så starkt. Zayn.. juste var är han nu? Jag kollade mig runt omkring och upptäkte att jag låg på ett sjukhus. En sjuksköterska kom fram till mig och hennes mun rörde på sig innan allt blev sudigt och hon börja skrika på mig nästan...
 
Det var hella tiden svart och jag kunnde höra röster. Min mammas,pappas,Mells och Williams... Dom prata ganska länge men jag kunnde inte höra riktigt va dom sa. Dom prata en lång stund innan jag hörde en röst..
 
"Alli?Can you here me?Alli do something please wake up!?" det var Zayn. Jag kännde mina fingrar som höll i nått. Jag kunnde inte öppna ögonen men greppade det som mina fingrar kände vid riktigt hårt.
"Alli can you here me?" jag släppte lite och klämde åt igen. Jag försökte öppna ögonen vilket inte gick så bra i början. Jag kunnde till slut öppna ögonen lite och såg en apparat. Jag hörde ljudet av något pipande och tittade på min vänstra sida där Zayn satt. Min hand var i hans och jag kunnde inte få ut ljud ur min mun och snart så samlades folk i mitt rum. Zayn släppte min hand och satte sig på en stol längre bort när Mell kom för att krama om mig. Hon krama mig så hårt och fick glädje tårar. Hon släppte taget om mig och snart behövde alla gå ut ur rummet av någon anledning. Jag fick vila själv men jag ville prata med Zayn som antagligen var den som tog mig hit och antagligen räddade mitt liv. 
"Zayn.." jag kunnde prata igen. Sjuksköterskan kollade på mig och gick närmare mig antagligen för att höra bättre. 
"Zayn.." sa jag en gång till och pekade på dörren. Hon nickade pratade med dom andra docktorerna och dom nickade med och hon roppa Zayn och snart var han inne i rummet och kollade på mig. Jag pekade på stolen brevid min säng och läkarna gick ut. Zayn satte sig på stolen och jag tog all min kraft att säga.
"What happend?" han kolla lite frånvarande innan han berätta hur han hitta mig och så.
När jag fick samtalet från sjukhuset blev jag ledsen förkrossad. Jag visste inte vad jag skulle göra men en sak visste jag att jag var tvungen att ta mig till sjukhuset. Just nu satt jag och väntade utanför hennes rum med hennes föräldrar och William. Jag undrar hur han kan vara här efter det han har gjort. Zayn var inne i Allis rum och jag vet faktiskt inte vad han gjorde där inne. Jag hörde några komma men jag brydde mig inte tills jag höre en röst som jag älskar... Eller rättare sakt jag älskar allt med honom men det kommer jag aldrig berätta för honom för han kommer aldrig känna detsamma... Eller jag tror inte det i alla fall. 

Lite längre med DRAMA!

Uppdatering

Förlåt om dom kommer lite sent kapitlerna men det är åtminstånde ett pär dag och vi har lite svårt med att hinna med på dagarna. Kapitlerna ser korta ut pga den nya designen men dom är lika långa som förut. Designen var förut 600 px och är nu 700 px vilket och stor skilnad och vi kommer nog minska den.

It's all about love Chapter 11 - Why?

Tidigare...
Jag gick in i Louis rum och la mig i sängnen men jag kunnde inte riktigt sova. Alli var så söt men hon hade en pojkvän och jag ville inte förstöra för dom så jag lät det bli. Jag somna efter någon timma men tänkte mycket på Allie... 

Allison var i England och jag kunnde spendera så mycket tid som hällst med Tessan. Alli hatade Tessan och jag visste inte varför men nu skulle jag glömma Alli så som hon kommer glömma mig som Tessan sa...
Jag vaknade upp av att någon knackade på dörren.
"Come in!" Zayn kommer in i rummet med bara mjukis byxor.
"I don't relly know how to make breakfast could you please help me?" jag nickade och börja fixa pankaakssmeten som snabbt vart till pankakor. Vi åt upp och min mobil plinga till. William hade skickat ett sms men när jag såg medelandet bröt jag ut i tårar. Jag sprag ut från längenheten från hela byggnaden. Jag hörde Zayn roppa efter mig men jag bara sprang. Visst jag var inte så snabb och det var kalt utan min jacka men jag brydde mig inte. Jag såg en bänk om jag satte mig på och bröt ut i tårar. Sms var en bild på han och Tessan tung kyssas. Jag orka inte med mer. Min mobil pep till och jag slängde den ut på gatan. Efter några minuter såg jag Harry som när han såg mig börja springa i mot mig. Han kom fram till mig och tog av sig sin jacka och satte på den på mig och jag grät i hans famn när han krama om mig. Han skickade något sms och sen börja vi gå hem mot dom igen. Jag tror nog jag skulle bli förskyld men jag brydde mig inte längre. Vi kom in i huset och jag visade Harry bara bilden och han gick och fixa te och satte mig i soffan med en filt över mig. Jag var glad på ett sätt att mobilen inte gick sönder och på ett annat inte.Dom andra kom in rusande och jag satt i Harrys famn och bara grät. Harry gav min mobil till dom andra och Mell fick som ett raseriutbrott. Hon börja svära på svenska och säga att hon skulle döda han och mer. Harry reste sig upp och Zayn satte sig brevid mig.
"You deserv better you know..." jag bara skaka på huvudet.
"No..." sa jag tyst så bara Zayn hörde och han drog in mig i en av hanns varma trygga kramar. Allt känndes så bra för bara några minuter sen. Jag satt där med Zayn en stund innan dom sa att jag måste ha frisk luft och skulle gå med Louis till mataffären. Köpa mat eftersom dom hade slut på mat.
Jag var så arg på William. Hur kunde han göra så mot henne?. Jag var arg, jag skulle bara vilja slå honom just nu. En riktig käft smäll. 
"Do you wanna go for a walk?, frågade Niall
"Yeah sure" sa jag. Jag skulle nog behöva frisk luft. Jag gick och tog mina kläder från torkskåpet och så satte jag på mig dom. Jag satte upp håret till en slarvig bulle. Det blev ganska snyggt. Förutom att jag inte hade något smink. Jag ser helt sjuk ut utan smink tycker jag. Men just nu orkade jag inte bry mig så jätte mycket. Jag gick och tog på mig mina skor och jacka. 
"Should we go?" sa Niall
"Yeah" sa jag och så gick vi. Det var fint i England.
"What are you doning on friday?"frågade Niall
"Nothing I think" sa jag och jag undrade om han tänkte fråga mig om en dejt. Men det skulle kännas lite tidigt och konstigt enligt mig. 
"I just wanted to know if you wnted to go on a movie or something?" sa han fast han lät inte nervös som alla killar brukade göra.
"Like a date?" frågad jag
"No just friends"sa han
"Good and I can so.. yeah" sa jag
"Good" sa jag och så fortsatte vi gå utan att prata. Det behövdes inte. 
"Don't you think that Allison and Zayn would be a cute couple some day?" sa jag och kollade på Niall och han tänkte lite.
"Yeah they would and Zayn is a good guy and he would never hurt Allison" sa han och jag nickade och log mot honom. 
"What's your favorite song?" sa Niall 
"I don't really know, it is so many good songs in the world" sa jag och Niall nickade. Vi bestämde oss för att gå tillbaka. 

Vi kommer lite sent om dagrna med delarna ursäktar för det!
 

It's all about love Chapter 10 - The horror movie

Tidigare...
Vi båda gillade mat mycket. Han skulle ha film kväll med killarna och han frågade mig om jag ville komma. Vad tror ni att jag svarade?? JA!! såklart. Jag frågade också om Alli kunde följa med och det kunde hon. Jag kände på mig att det skulle bli en bra kväll....

Vi bestämde oss för att vara hos Louis och Harrys lägenhet. Jag vet hur den ser ut.. hehe. 
"Hey" sa Louis när vi kom. Alla var där förutom Alli och Zayn som skulle hämta Alli, så dom borde komma snart.
"Hey" sa jag och så gick vi in och tog av oss skorna och jackorna. 
"Are you hungry?" frågade Louis
"Always" sa jag och dom kollade konstigt på mig och sen kollade dom på Niall. Sen kollade dom på varandra och så börjde dom grava... Normalt??. 
"What should we eat?" frågade Harry
"Pizza!!" sa jag och alla tyckte det lät som en bra ide. Louis ringde och beställde pizzor.
"Can you play fifa?" fråagde Niall
"Yeah but it was a long time ago that I play" sa jag
"Good, sa han och gav mig en kontroll. Det var en ganska jämn match. Men jag vann...
"WOOOHOOOO!!!" skrek jag när jag fattade att jag vann. Niall satt där chockat och försökte fatta vad som hade hänt. Killarna satt också och funderade på det. Det ringde på dörren och Lou gick och öppna. Det var Alli, Zayn och PIZZORNA!!!!!. Vi satt alla i soffan och åt pizza och turades om att spela fifa. Vi hade hög musik på också. Det var en pizza bit kvar. Jag sträckde mig efter den och så gjorde Niall.
"I want it" sa jag
"I want it to" sa han och vi kollade med mördarblickar på varandra. Han försökte ta den men jag hoppa på honom och så var det ett krig igång. Det började med att jag jaga honom sen så började an jaga mig. Jag sprang ut. Jag visste inte vart jag var på väg. Jag kollade bkom mig och Niall var fortfarande efter mig. Jag såg en strand, en brygga. Jag sprang ut till bryggan och jag hade inga skor på mig så jag brydde inte mig om det eller jacka. Jag gjorde kanonkula rackt ner i vattnet. Jag kom upp ovanför utan och precis då hoppa Niall ner i vattnet. Vi svätte vatten på varandra. 
"Okay I give up now" sa jag och klättra upp från vattnet. 
"Good but we can share" sa han
"That's a good idea" sa jag. Vi gick tillbaka och när vi kom in i lägenheten så kollade alla konstigt på oss.
"Who's gonna get it?" frågade Louis
"We decided to share" sa jag och dom började skratta och så gjorde Louis en face palm. 
"I'm just going to changed clothes" sa Niall
"Can I borrow some clothes from somewon?" frågade jag
"Me" sa var Lou snabb med att säga. Jag följde efter honom in till hans rum. Han gav mig hans one piece. 
"Thanks" sa jag
"No problem" sa han och så gick jag till toan och så bytte jag om. 
"What should I do with my clothes?" frågade jag och Lou tog dom och så hängde han dom i torkskåpet. 
"Thanks" sa jag. Vi gick tillbaka till dom andra. Jag satte mig i soffan brevid Alli och Niall. Alli satt brevid Zayn. Harry och Liam satt på golvet på en maddras och Lou satt i fåtöljen. Vi kollade på the grudge och jag och Alli satt ihop tryckta mot varandra. Vi var jätte rädda och jag vågar inte krama Niall för jag känner inte honom så bra.
När Lou sa att Mell fick låna kläder av honom blev jag avundsjuk. Hon kunde fått låna av mig. Jag tänkte ganska mycket på henne nu för tiden. Jag gillade henne tror jag. Hon är en bra kompis i alla fall. När jag kom tillbaka så hade Lou och Mell fortfarande inte komit tillbaka. Jag blev verkligen avundsjuk nu. Dom kom ut sen. Hon satte sig brevid mig och Alli och det kändes ganska bra. Vi skulle kolla på the grudge tydligen. Efter halva filmen kolla jag på Mell som satt ihop tryckt mot Alli. Dom såg jätte rädda ut. Jag undrade varför hon inte satt nära mig fast i för sig så känner inte vi varandra så bra.
Jag var nog den lättskrämdaste personen i värden! Jag skrek hela tiden oavsätt och Zayn kollade mycket på mig men det var inget jag brydde mig om liksom.När halva filmen gått valde jag att gå ut i köket och ta ett glas vatten.Jag tog ner ett glas efter att ha letat i alla hyllor och fyllde de med vatten,tog en klunk satte ner det på bänken och la mina händer på bänken och andades.Jag kommer aldrig se den där filmen igen. Plötsligt tar någon tag i mitt ben och jag börjar skrika och sen gråta lite och när jag upptäkte det var Lou tog jag mitt glas med vatten och hällde allt på han.
"That wasent funny!" skrek jag och såg Zayn komma från soffan antagligen för att jag skrek så högt. Lou reste sig upp från golvet och Zayn kom fram och krama mig. Jag vet inte varför men det känndes tryggt i hans famn. 
"Lou why did you scard her?" Zayn kolla på Lou som hade fortfarande ett flin på munnen men bara ryckte på axlarna. Zayn tog tag i min hand och jag kännde ett pirr i min mage. 
"Come" jag följde med han och satte mig närmare Zayn med ett vakande öga på Lou. Min mobil plinga till och hela jag fylldes med lycka.William hade skrickade sms. "Gumman hur har du det och vad gör du?Saknar dig så!♥♥♥♥" jag svara med ett leende "Är med hela One Direction med Mell och kollar på the gruge!Saknar dig med!!!♥♥♥♥" Zayn kolla på mig och jag kollade upp säkert med värdens största leende och skrek till när jag kolla på tv för just då skulle ju hon vara tvungen att komma fram! "Jag spelar Fifa med Mark & John och hoppas inte du du hittar något under sängen när du kommer hem!♥♥♥♥" nu vart jag lite skraj varför ska alla skrämma mig? "Jag kommer inte titta där ingen chans men god natt ringer dig imorgon! ♥♥♥♥" han svara snabbt "Du måste kolla!!Längtar tills jag får höra din röst♥♥♥♥" jag log och vart så glad när jag såg att eftertexterna rulla. Jag reste mig upp och det gjorde även Zayn. Alla sov,typiskt. 
"Do you have any beed I can sleep on tonight?" Zayn börja fundera.
"Well you can take Harrys room,I just take Louis room" jag nickade och Zayn peka på Harrys rum som jag gick in i och la mig i sängen och somna snabbt på...
Jag gick in i Louis rum och la mig i sängnen men jag kunnde inte riktigt sova. Alli var så söt men hon hade en pojkvän och jag ville inte förstöra för dom så jag lät det bli. Jag somna efter någon timma men tänkte mycket på Allie... 

Lite längre så hoppas ni blir glada!

It's all about love Chapter 9 - Starbucks?

Tidigare...
Min mobil pep till och jag kollade på den och jag såg att jag hade fått sms från ett okänt nummer. Jag klicka fram den och det stog "Hey Mell! Here is my number and I just want to say thanks and you have also beautiful eyes!! ;) // Niall :p" jag rodnade och log för mig själv och så svarade jag "Hey! Thank you :)" Jag döpte honom till Cutie <33. Jag vet inte varför men jag gillar honom men jag vet inte på vilket sätt. 

Min timme med Willam hade varit över och han hade stigit på planet igen. Jag var ensam på starbucks och försökte dricka bort mina känslor med kaffe.Det gick inget vidare med aja bättre en att sitta någon annanstans och böla antar jag...
"Hey,what are you doing here?" jag kolla upp och där stog Liam.
"My boyfriend just visited me and I...... we only got one hour.." Liam kolla på mig med medlidande ögon.
"Do you mind if I.." jag avbröt han.
"No have a seat!" han slog sig ner och vi börja prata.Jag beräta om mitt liv i Sverige och han om sitt.
"It was fun to meat you Liam maybe I se you later?" jag reste mig upp från min stol och tacka Liam för sälskapet och åkte hem.   
 Jag var på väg hem efter en dag på jobbet. Min mobil pep till. Jag tog upp den och såg att det var från Cutie <33. Jag log för mig själv, jag klicka fram sms:et. "Hello there! Do you wanna met at starbucks and take a coffe or something?? :)" stog det och jag kolla upp och jag såg att jag ståg några meter från starbucks. "Yeah that would be great and I'm almost there so... we met there :D" skicka jag. Jag fick ett snabbt svar. "Hahaha I'm there to :p" Jag gick in där och Niall satt där vid ett bord. Han log mot mig och jag log tillbaka.
"Hey" sa jag och satte mig ner.
"Hey" sa han "I'm glad that you came" sa han sen
"I don't know have to answer that" sa jag . Han skratt lite.
"Do you want something?" frågade han
"A chai latte please" sa jag
"Okey" sa han och så gick han iväg och beställde. 5 min senare kom han tillbaka med en chai latte, kaffe och två cupcakes. 
"So tell me abou your self?" sa han och kollade nyfiket på mig.
"Ask me quesions insted" sa jag och han nicka. Han ställde mig många frågor och jag ställde honom många. Vi började bli vänner. Han värkade som en schysste kille och vi var lite lika. Vi båda gillade mat mycket. Han skulle ha film kväll med killarna och han frågade mig om jag ville komma. Vad tror ni att jag svarade?? JA!! såklart. Jag frågade också om Alli kunde följa med och det kunde hon. Jag kände på mig att det skulle bli en bra kväll....

Här har ni en ny del!!!!!!!! Hope you like it!!! xoxo

It's all about love Chapter 8 - One Hour

Tidigare...
Någon kom bakifrån och höll för mina ögon.
"Mell...." men jag fick inget svar och jag kände igen doften...

Jag vände mig snabbt om och mötes av några underbara läppar.Jag avslutade kyssen och kollade honom in i ögonen och ett stort leende spred sig på mina läppar.Jag kände att många blickar var på mig men det brydde jag mig inte om.
"What are you doing here?" Hans leende vart änu större och han svara. 
"Because I missed you and Vivi wanted me to bring me your calender that you forgot!" jag skratta lite.
"So she took you all the way from Sweden to England because of a calender?" jag kollade fundersamnt på han.
"Yeah and because I wantet to se you!" jag kysste han snabbt.
"I have a break in one hour.." han avbröt mig.     
"I know and I only gett one hour..." va skulle han bara vara här i en timme?
"Va??" jag såg sorg sätt på han.
"Bara en timme gumman men vad sägs som att ta den där rasten och spendera tid tillsamans istället?" han kollade lite gladar på mig och jag nickade.Vi tog varandras händer och börja gå ut.På vägen ut möte jag Mell.
"Mell kan du ge Zayn mitt numer är du snäll?"
"Så klart gå nu!" jag log tacksamt mot henne. 
Jag gick och leta efter Zayn efter som att jag skulle ge honom Allis nummer. Jag såg Niall och Lou stå och prata. Dom borde väll veta vart han är. 
"Hey guys do you know where Zayn is?" frågade jag dom
"He is in the bathroom" sa Niall
"Okey but can you give him this" sa jag och räckte fram lappen med Allis nummer på. 
"Is this your number?" frågade dom och kollade lite konstigt på mig.
"No it's Allis" sa jag
"Okey but where is she?" frågade Louis
"She is with her boyfriend and he is not got be here so long so they want to spend some time" sa jag
"What do you mean?" frågade Louis
"He live in Sweden and me and Alli come from Sweden and we are just going to be here in 2 months" sa jag och dom nickade. 
"Can I get your number?" frågade Niall
"Ofcourse you can and we should met some day don't you think?" sa jag och så fick jag hans mobil och så skrev jag in mitt nummer. 
"Here is my number so call me maybe" sjöng jag lite konstigt och dom skratta och jag med.
"Bye but call me" sa jag och så gick jag iväg. Jag hade tänkt att bara kolla runt lite på stan och så innan vi skulle börj igen. Min mobil pep till och jag kollade på den och jag såg att jag hade fått sms från ett okänt nummer. Jag klicka fram den och det stog "Hey Mell! Here is my number and I just want to say thanks and you have also beautiful eyes!! ;) // Niall :p" jag rodnade och log för mig själv och så svarade jag "Hey! Thank you :)" Jag döpte honom till Cutie <33. Jag vet inte varför men jag gillar honom men jag vet inte på vilket sätt. 
Här har ni en del!!! Hope you like it! xoxo Vi är ledsna för att det inte blir några bilder :(

It's all about love Chapter 7 - The interveiw

Tidigare...
" Oh Zayn this is my friend Mell that have something relly importent stuff to do ritht now" sa jag och hon nickade och gick i väg.
" Are you like..."
" We are from Sweden" sa jag och han nickade förstående. 
Jag gick till mitt rum där jag sminkar folk och så. Jag öppnade dörren och där satt Harry, Louis och Niall.
"Melissa?? What are you doing here?" frågade Louis och alla började kolla på mig och Niall flina mot mig.
"I work here" sa jag
"Okay..." sa Louis och han var chokad. Han trodde säkert att han aldrig skulle träffa mig igen och det hoppades jag på för det var så pinsamt.
"So who is first?" frågade jag
"What do you mean?" frågade Niall
"I'm the stylist" sa jag 
"Okey and I guess that I can be first" sa Niall
"Good" sa jag och så satte han sig i stolen och så borjade jag med hans blonda hår och det blev snyggt och så fixade ja så han hud såg bra ut. Jag gjorde samma sak på resten av killarna och Louis flin lite mot mig när jag skulle fix honom. När jag var klar med alla så gick jag tog en kaffe och när jag skulle gå tillbaka så gick någon in i mig så jag spillde allt över mig och så ramlade jag ner på golvet. Jag kolla upp på vem det var och det var Niall. 
"I'm so sorry" sa han
"It's okey" sa jag
"I can buy you a new shirt" sa han
"No it's okey" sa jag och Niall räckte mig armen och hjälpte mig upp från golvet. Jag kollade in i hans ögon och jag märkte hur fina dom var. Dom var blåa och jag älskar blåa ögon asså bland alla färger. 
"You really have beautiful eyes" sa jag utan att tänka och jag sprang där ifrån. Det var så pinsamt. Jag gick till Allis rum för att prata med henne. Men då kom Louis och ville prata med mig. Vi gick in till något rum som ingen var i. 
"So what are you wanna talk about?" frågade jag
"About this morning" sa han "How did you get in?" frågade han sen
"I don't know I was so drunk so I don't remeber but the last thing I remeber is that I was on the dance floor and that I ws dancing with a guy" sa jag
"Who was it? How so he look like?" frågade han
"I don't know who he was but he have curly hair and green eyes and in my age" sa jag och då kom jag på vem det var och jag började skratta och Lou också.
"It was Harry" sa jag
" Yeah we live in the same apperment" sa han och jag skaratta då fick vi i all fall en förklaring på allt. Jag måste prata med Harry eller måste jag?...
Mellisa hade försvunit helt och jag undra nu vart hon var. Jag kollade runt om kring mig men kunnde fortfarande inte se henne. Zayn satt fortfarande framför mig och vi hade pratat ganska mycket och bestämde att träffas imorgon för att prata. Det hade varit kul med lite nya vänner och trots allt skulle jag hänga med på sätt och vis One Direction vilket var fantastisk! Min mobil börja ringa och det stod Willi på skärmen och jag svara.
"Hej gubben!" Han små skratta och då gjorde jag det med.
"Hej gumman i London! Hur är det?" Jag skratta lite.
"Det är jätte bra fick en ny vän!"
"Och den vännen heter?"
"Zayn Malik" Zayn reagera på det jag sa.
"Men du får inte lämna mig för han..."
"Willi varför skulle jag göra det du vet hur mycket jag älskar dig!" han vart lite tyst.
"Jag vet,älskar dig med" ett leende spred sig på mina läppar.
"Willi jag måste gå nu men jag ringer dig imorgon" 
"Sköt bara om dig så ses vi snart puss hejdå!"
"Puss!" sen la jag på och Zayn kolla på mig som ett stort frågetecken.
"It was just William" sa jag snabbt och han nickade.
"Time to start!" snart var hela One Direction i soffan och jag börja ställa frågor.Det gick jätte bra med interjuven vilket jag var riktigt glad över.Någon kom bakifrån och höll för mina ögon.
"Mell...." men jag fick inget svar och jag kände igen doften...

Hoppas ni gillar det och förlåt för bara ett sent kapitel idag! :/
Sorry för inga bilder men här har ni ett kapitel i alla fall! :D 
 

It's all about love Chapter 6 - The hangover

 Tidigare...
" Cool" sa jag och tog en till klunk.Vi börja prata och jag berättade om mig och han om hanns liv och det här var ju inte så dåligt men snart så tömdes lokalen och vi gick hem. Zayn hjälpte mig till en taxi och jag åkte hem la mig bara på sängen och somna...

Jag vaknade i en soffa. Jag hade riktigt ont i huvudet. Jag kollade runt och jag kände inte igen mig alls. Vart är jag? Jag ställde mig upp och kolla mig runt. Det var en snygg lägenhet jag var i. Jag kom till köket och då ringde på min mobil. Jag tog upp den och jag såg att det var Alli.
" Hej " sa jag
" VART ÄR DU?!?!?!?!?!?!?! " skrek Alli och jag fick hålla den från mitt öra så jag inte skulle bli döv. 
" Jag vet inte " sa jag och så vände jag mig om och där stog en kille. Jag blinkade några gånger och så märkte jag att det var Louis Tomlinson från One Direction. Jag blev ganska chockad. 
" Who are you? " frågade han snällt och han verkade inte sur. 
" I'm Melissa " sa jag
" Whats the address? " frågade jag
" Mell are you there?? " hörde jag Alli säga och så gick jag där ifrån och till hallen. Jag öppna dörren och så hörde jag någon.
" Aouch " sa en kille. Det var Niall Horan. 
" I am so sorry, are you okey? " frågade jag
" Yeah I am okey " sa han
" What is the addres? " frågade jag och han sa vart det var.
" I have to go now bye " sa jag och så gick jag iväg och man hörde Niall säga " What the hell Louis " jag skratta lite för mig själv. Jag sms Alli adressen. Jag vänta på Alli som tillslut kom.
" Hej " sa jag när jag hade hoppat in i bilen.
" Hej " sa Alli " Vad hände igentligen? " frågade hon sen
" Jag har ingen anning, det sista jag kommer ihåg är att jag var på dans golvet och dansa och så imorse så vaknade jag på en soffa i Louis Tomlinsons lägenhet " sa jag och Alli började skratta.
" Va?! vet du jag vad jag träffade på Zayn Malik igår " sa Alli
" Ne du skojar " sa jag och hon skakade på huvudet. Vi var framme och så gick vi in. Jag han inte byta om. Vem var det idag då som Alli skulle interjuva?. Jag gick in i rummet och där satt Little Mix. Det blev lite svårt att fixa alla så jag fick hjälp. Men det blev bra och alla var jätte snälla och trevliga.  
Jag satt i soffan och skulle interjuva 2 band idag.Ett avsnitt som sändes live och ett kortare som bonus vilket gav mig lite extra lön.Sen hade jag ledigt i 3 dar vilket var skönt det med! Jag läste på pappret lite vanliga frågor som jag skulle ställa och snart så börja dom ränka ner och jag börja "prata"
"So today I will meet the bigest girlgrup in U.K it's Little Mix!" alla i publiken börja jubla och Littel mix satte sig i sofforna. Jade,Jessie,Leigh-Ann och Perrie var alla jätte trevliga och allt gick riktigt bra.Det var ju på ett sätt tur eftersom det var min första interjuv. Jag gick ut mot fika rummet och tog en kaffe latte och gick tillbaka till soffan eftersom den var riktigt skön.Jag läste nyheterna som låg brevid och när jag kolla upp mötes jag av ett par bruna ögon.
"Hi.." han log mot mig lite osäkert och jag gav ett leende tillbaka.
"Hi but what are you doing here?" sa jag och ställde ner kaffet på det lilla bordet brevid soffan och la ner tidningen. 
" Well we are going to have one interjuv here..and you?" jag kollade på han och han hade ett litet mystiskt leende.
" Hey..I think I am going to interjuv One Direction right?" Han nickade till svars.
" Have Louis said anything about a girl in his room?" han kollade lite konstigt på mig innan han svara.
" Yeah...was that you?" jag börja skratta.
" No how could it be me?" Mell kom gående mot oss och jag vinkade.Zayn kollade lite frågande på mig.
" Du vet vilka du ska interjuva va?" hon var lite glad på rösten men ändå förvirrad på ett sätt.
" Ja det vet jag så dum är jag inte och du får lösa det där med Louis,jag bara säger det.." sa jag och tog upp mina händer oskyldigt och det ända Zayn reagera på var Louis.
" Oh Zayn this is my friend Mell that have something relly importent stuff to do ritht now" sa jag och hon nickade och gick i väg.
" Are you like..."
" We are from Sweden" sa jag och han nickade förstående. 

Inga bilder eftersom vi inte hade några "passande" så men ska försöka fixa :) 

It's all about love Chapter 5 - The party

Tidigre...
"Så vad ska vi göra nu?" Mell hade ett litet flin på sin mun och sa.
"Jag vet vad vi ska göra..."
 
 Vi hade precis komit hem från jobbet. Det var kul att få sminka Jessie J och hon var snäll också. Jag var sugen på att festa för det var länge sen. 
- Vill du hänga med och festa idag?, frågade jag Alli
- Kan inte ska på någon jobb sak, sa hon
- Okej synd, sa jag lite ledsamt
- Du kan alltid gå själv, sa hon
- Ja det kan jag ju, sa jag och så sprang jag in i duschen och tog en snabb dusch. Jag passade på att raka mina ben. Sen så torkade jag mitt hår och borsta igenom det. Jag satte på mig underkläder och min klänning. Jag lockade mitt hår och spraya det med hårspray och sen så började jag sminka mig. Jag satte på mig mina klackskor och smycken. Jag blev nöjd med resultatet. Jag gick ut till Alli som också skulle gå nu.
- Wow, sa hon
- Wow, sa jag och så började vi skratta. Jag satte på mig min jacka och så tog jag min väska. 
- Jag går nu!, skrek jag
- Okej vi ses sen!, skrek hon tillbka. Jag tog en taxi till en klubb. Jag hade inga problem med att komma in. Så fort jag kom in så gick jag till baren och så tog jag några drinkar. Jag gick ut på dans golvet och börjde dansa. Det kom en kille och började dansa med mig. Han var ganska söt. Han hade lockigt hår och gröna ögon. Han var nog i min ålder. Jag gick till baren igen och killen gick efter mig och så satt vi och prata och så bjöd han mig på drinkar. Jag kände att jag var ganska full. Jag sprang till toan och så spydde jag. Men jag gick tillbaka igen och drack lite till. Det sista jag kom ihåg var att jag var på dans golvet och dansa för fullt. 
Nu stod man i folkmassan och "lysnade" på mannen som berätta om hur han trampa på ett häftstift vilket var jätte kul liksom.Jag ångra att jag inte följt med Mell på festen men det var så jag träffade Willi.Jag var full som huset och han tog mig hem så snäll som han var och sen börja vi umgås.Men det skulle jag inte göra igen för jag minns inget från den natten.
"Mrs Pincher?"jag kollade på mannen och vaknade ut från mina tankar.
"Yeah?" svara jag lite frånvarande. Jag kollade snabbt åt höger där det lyckligt visst var en bar. Jag börja gå mot den och satte mig där.
" A martini please!" barkillen nickade och jag började dricka den.
" I take one me to" en svarthårig kille satte sig brevid mig.
" So what are you doing here?" han kollade på mig.
" Well I work here so...what are you doing here?" han kolla ner på sin dricka och sen på mig.
" My dad work here.Whats your name?" jag drack upp det jag hade i munnen.
" Allison,Allison Pincher and you?"
" Zayn,Zayn Malik" jag nickade till svars och märkte snart att jag satt brevid Zayn Malik i One Direction..
" You are in a band right?" han kollade lite frånvarande innan han svara.
" Yeah.."
" Cool" sa jag och tog en till klunk.Vi börja prata och jag berättade om mig och han om hanns liv och det här var ju inte så dåligt men snart så tömdes lokalen och vi gick hem. Zayn hjälpte mig till en taxi och jag åkte hem la mig bara på sängen och somna...

Hope you like it! Vår uppdatering är det väll inte något fel på?

It's all about love Chapter 4 - The new job

Tidigare...
Vi kom in där och så åkte vi upp i hissen. Vi bor längst upp. Det var en fin utsikt. Jag älskar verkligen lägenhet som vi skulle få bo i 2 månader. 
Jag vaknade av mitt alarm ringde. Idag skulle vi till det nya jobbet. Jag gick till mitt badrummet och så tog jag mig en snabb dusch. Jag troka mitt hår och jag hade naturliga lockar så jag brukade inte gör något med håret. Jag satte på mig kläder och sen så smink jag mig. Jag kollade mig i spegeln och jag blev nöjd med resultatet. Jag gick till köket och där satt Alli och år frukost.
- God morgon, sa Hon
- Morsning korsning, sa jag och så tog jag mig en skål med mjölk och flingor och satte mig ner vid bordet. 
- Vilka kändisar kommer du intervjua idag då?, frågade jag
- Vet inte men jag tror att det blir bara en idag och det skulle vara en tjej, sa Alli
- Okej, sa jag. Det skulle bli en tjej jag skulle fixa. Det är roligre att fixa tjejer än killar. Ni kanske förstår varför. Vi båda åt up frukosten och sen så la vi disken i diskmaskinen. Jag gick och borsta tändern och det gjorde Ali också. När jag var klar med det så gick jag till hallen och satte på mig mina skor och min jacka. Alli kom också och satte på sig sin jacka och skor. Sen tog vi hissen ner. När vi kom ut så stog det en bil och vänta på oss. Vi hoppa in i den och så kom vi till en stor byggnad.  
Vi börja gå i koridoren när en tjej i 30 års åldern kom fram till oss med papper,en mickrofon och en mugg med kaffe. 
"Are you Mrs Pincher and Mrs Larson?" vi nickade.
"I am Linda your astistent mrs Pincher and we gott to fix you because you are going on air in 4 min" va?Vad skulle jag göra?
"I think I am not the person who are goin to talk live?..."
"Yes,It stod in the paper..." Jag kollade lite frågande på Mell som bara var glad.
"Come on hurry up!"hon börja putta iväg oss mot omklädningsrumet och jag vart både sminkat och stylad i håret med ett bulle som fick mig att se inteligent ut.Dom ledde iväg mig till ett rum med en soffa och visade en minut kvar och jag fick massor av papper.Jag skulle bara presentera mig.Dom räkna ner från 5.
"Hello England!My name Allison Pincher and I am your new comedian.Tomorow I will get visited by a relly famous band!But thats all from me today,I will see you tomorow!" "And cut!" och kamran sluta rulla. 
"You are the new pretty face we wear loocking for!" en man kom bakom mig gjorde massa hand rörelser och han verkade gilla mig och det var ju bra.
"Now it's ben a long flight so why don't you ladies go home and gett some rest!" jag nickade glatt och reste mig och drog med mig Mell ut från lokalen.Vi kom igår men aja jag skulle mer än gärna vilja ha en ledig dag.
"Så vad ska vi göra nu?" Mell hade ett litet flin på sin mun och sa.
"Jag vet vad vi ska göra..."

Vad tycker ni om novellen hittills?Komentera gärna om ni gillar den nya designen :)
 

It's all about love Chapter 3 - Flying away

Tidigare...
Vi hade gått runt och fått med oss en bunt med kläder och jag älskar värkligen att Willi är en kille som faktist gillar att shoppa.Vi tog bussen hem och klockan var runt 6.Vi åt nudlar och pan pizza till midag vilket är jätte hälsosamt liksom (not) men i gillar det så vi brydde oss inte så mycket.Efter maten skulle vi har gått och lagt oss men det gjorde vi senare eftersom vi inte skulle ses på 2 månade fick vår sista natt bli speciel och jag kommer aldig glömma hans leppar som fanns överallt i mitt ansikte...
Nästa morgon
Vi tog alla väskor och la dom i Williams bil.Nu såg vi Mell komma gående med alla sina väskor en aning besvärad som skulle med dom med. 
"Hej!" sa hon glatt och Willam gick fram till henne.
"Dom här tar jag"sa han och börja packa in hennes väskor vid mina.Har var nog bara för underbar.Väskorna var snart i bilen och Mell satte sig i baksätet,jag i framsätet och William i förarsätet.Bilen starta och vi börja åka mot Arlanda som tog en och en halvtimma att åka till men det kändes mycket mer.Ut från bilfönstret såg man bara bilar,bilar och mer bilar.Skog och några ängar knappt några hus.Väll vid Arlanda parkera William och Mell hämta en vagn att lägga väskorna på.
"Jag kommer sakna dig så" hör jag William säga med en betoning på sakna.Jag kolla in i hans ögon.
"Jag kommer sakna dig mer" och han krama om mig.Mell kom tillbaka med vagnen.
"I den här takten kommer vi aldrig iväg" höde man Mell säga och William släppte mig.Vi börja gå hand i hand och vi såg några kamror men det var vi vana vid.Vi var trots allt kändisar på ett eller annat sätt. Jag greppa Williams hand hårdare och vi gick och cheka in innan vid satte oss vid ett fik och bara prata. Jag hörde en pipig tjej röst säga "Alla som ska till England måste begesig till gaten 14,jag upprepar..."Och William stälde sig upp.
"Det är dags" sa han och greppa mina hand.Vi stod och kramade om varandra och kysstes en sista gång innan jag börja gråta och Mell tog min hand och drog i väg mig.Han skicka slängkyssar till mig och jag fånga dom och skicka några till han med.Mell vinkade och det gjorde jag med.
"Skicka sms när ni landat!" hörde vi innan vi vart undersökta och Mell svara eftersom jag kunnde inte prata.
"Det ska vi!" och vi gick i "koridoren" som ledde till flygplanet och klev på.Vi skulle sitta på rad 14 ganska långt fram i andra klass. Jag tog på mig mina hörlurar eftersom jag hade slutat att gråta och satte på DNA med Little Mix som gavs ut igår och som jag otrolig nog fastnat på och efter den låten kom One Direction och jag börj gråta när jag hörde Moments. Mell tog min hand och log och sa "Det är okej" jag nickade till svars och somnade fort efter det.
 
 
 Jag längar verkligen till London. Jag tycker att det var tråkigt i Svergie. Men jag förstår endå hur Alli känner sig. Tänk att vara utan sin pojkvän i 2 månader fast han kan ju hälsa på. Jag kunde inte somna för att jag hade drukigt 1 och en halv kopp kaffe imorse. Så jag var lite hyper men jag försökte dölja det. Jag satte i mina hörlurar i öronen och satte på lite musik. Jag funderade på vilken låt jag skulle lyssna på men sen kom jag på en bra. Jag stte på Live While We're Young jag älskar den låten. Jag hade så tråkigt. Jag börja kolla på en film. Jag märkte att vi skulle landa så jag väckte Alli. Det var inte det lättaste.
- Alli vakna, sa jag och skaka om henne
- Vakna!!!, skrek jag och hon vaknade med ett ryck och alla kollade på mig.
- Förlåt allihopa, sa jag och Alli kollade irriterat på mig.
- Vad?, frågade hon
- Vi ska landa nu, sa jag och hon kollde surt och dumt på mig
- Du kunde inte ha väckte mig när vi har landat?, sa hon och jag började skratta
- Jo det kunde jag men det är lite försent nu, sa jag och jag skrattade fortfarande och Ali började skratta. 
- Kan ni vara snälla och vara lite tystare?, sa en flygvardinna 
- Okej vi ska vara tystare, sa Alli och vi försökte att inte börja dö garva. Äntligen hade vi landat. Jag och Alli gick av planet bland dom första. Vi gick och hämta en vagn och så la vi alla våra väskor där och det var inte lite väskor. Sen när vi kom ut ur flygplatsen så var det en limosouin utanför som var till oss. 
- Wow tänk att vi får åka i den det är typ första gången för mig, sa jag
- Ja eller hur, sa Alli. Vi hoppa in i limon och så åkte vi iväg någonstan och ingen av oss visste vart. Vi kollade ut och pekade på olika saker, det var så fint. Limon parkerade utanför en fin byggnad. Det var tydligen där vi skulle bo, vi skulle få dela en lägenhet. Vi kom in där och så åkte vi upp i hissen. Vi bor längst upp. Det var en fin utsikt. Jag älskar verkligen lägenhet som vi skulle få bo i 2 månader. 

Hoppas ni gillar den!
 

It's all about love Chapter 2 - Packing

Tidigare...
Jag kom precis hem och så ringde Viv. "Hej det är Melissa" svrade jag. "Hej Det är Viv och jag har några bra nyheter...." Jag skulle säkert få åka till London med Alli...
 
"Du ska få åka till London, England och jobba där i 2 månader med Allison men bara om du vill och ni åker om 2 dagar" "Såklart jag vill åka sa jag" vi prata lite till sen la vi på. Jag började funder på vad jag skulle ha med mig. Jag började med att ta fram en väska. Jag får nog köpa en till väska till eller så kan jag göra det i London för jag kommer säkert köpa en del kläder. Jag får se hur jag gör. Jag började kolla i min garderob. Jag började lägga ner klänningar. Sen la jag ner byxor, långarmade tröjor, t-shirts och mysiga koftor. Sen orkade jag inte packa mer så jag la mig i soffan och började kolla på en film sen gick jag och la mig. När jag vaknade så kollade jag upp i taket jag ska flytta till London imorgon. Fast det skulle bara vara 2 månader. Jag satte mig upp i sängen och så gick jag till köket och så åt jag en macka. Sen så bytte jag om till mjukisbyxor och ett linne. Jag satte upp mitt hår till en bulle. Jag la ner mycket kläder. Sen så la jag ner allt möjligt som jag skulle behöva. Jag var typ helt slutkörd när jag var klar eller jag var inte helt klar än. Men jag hungrig. Jag bestämde mig för att laga mat. Jag gjorde sphagetti och köttfärssås. Det blev jätte gott. Efter det var jag jätte mätt och kunde inte få i mig mer. 
Det luktade pankakor i hela lägenheten och det måste vara det bästa sättet att vakna på.Jag satte upp mitt hår i en hästsvans och gick ut i köket där William stod i bara kalsonger. Jag vissla till kärleks ljudet ni vet "Whoo whoo" och fick hans uppmärksamhet och han log.Jag gick fram till han och kysste han.
"Jag har planer för idag" jag kolla på han och suckade lite "Men jag har ett jobb" och han svara snabbt "Som du fått ledigt ifrån idag!" han gav mig en talrik med fyra pankakor och jag satte mig vid bordet där en burk med nutella även stog.Jag tog kniven och bredde ut nutela över alla pankakor och åt upp dom.Willi som jag kalla han hade redan ätit och jag gick och packa min väska.Jag gick runt i min svara överstora t-shirt och Willis mjukisbyxor som jag kommer packa ner även fast han kommer säga nej för jag bryr mig inte dom ska jag ha med! När jag börja packa insåg jag att jag behövde nya kläder.
"Vad är det för planer du har?" skrek jag halft och fick snabbt ett svar.
"Shopping!" och jag sken upp och tog på mig en blommig tröja och ett par jeans.
 
Vi hade gått runt och fått med oss en bunt med kläder och jag älskar värkligen att Willi är en kille som faktist gillar att shoppa.Vi tog bussen hem och klockan var runt 6.Vi åt nudlar och pan pizza till midag vilket är jätte hälsosamt liksom (not) men i gillar det så vi brydde oss inte så mycket.Efter maten skulle vi har gått och lagt oss men det gjorde vi senare eftersom vi inte skulle ses på 2 månade fick vår sista natt bli speciel och jag kommer aldig glömma hans leppar som fanns överallt i mitt ansikte...

Det blir en del varje dag (sorry) men då slipper vi stressa men på fredagar försöker vi fixa 2 :)
 

RSS 2.0