It's all about love The End

Tidigare...
2 dar senare...
Nu var det måndag och jag och Zayn satt på ett cafe och väntade på att vårt flyg skulle komma. Jag skulle möta mina föreldrar. Jag hade lappen med adressen i min hand. Jag var nervös. Vad skulle dom tycka om mig? Har dom sätt mig i en tidning? Vet dom ens vilka Agnete och Ben (hennes "föreldrar") är? Vad skulle dom tycka om henne...

Flygplanet lyfte och jag hade aldrig varit så här närvös i hela mitt liv.Jag skulle på träffa mina föreldrar. Mina biologiska föreldrar. Zayn kramade om min hand och jag kännde en våg av lättnad skölja över mig. Allting skulle bli bra. Inget att oro sig över. Efter ett somnade jag. Zayn väkte mig och vi var framme. Vi hade adressen och gick och hämtade våra väskor,roppade sedan efter en taxi och sa adressen. Adressen var inte så långt bort i från flygplatsen och vi var framme. En kvinna pekade på mig så fort vi fick ögonkontakt och roppade "Jenna!". En kvinna som såg ut som en äldre variation av mig kom ut ur huset och kom fram till mig och kramade om mig. Jag släppte Zayn's hand och ett par glädjetårar ran ner från min kind. Dom visste vem jag var. 
 
3 år senare
Zayn och jag tog plats vid bordet och maten började serveras i stora lass. Allt från lite bröd till kotleter och annan köttmat. Zayn tog lite kykling på sin talrik medans jag började lasta på med oliver och andra grönsaker. 
"Bonjur!" hördes det från yterdörren och alla svarade där moster Jeva stog. Hon klädde av sig och började hugga in på maten med. Det var jul. Snön yrade utanför fönstret och jag och Zayn firade jul hoss mina föreldrar. Mina biologiska. Mina adoptivföreldrar hade jag brutit kontakten med men fått höra att dom adopterat en ny dotter vilket jag inte brydde mig om längre. Jag hade min egen bror här i Paris. Paskal och han var 14 år gammal. Midagen gick åt fort och pappa utbringade en skål för att jag kom tillbaka till dom. Att vi hade blivit en familj igen. Snart var det dags att öppna presenter och Zayn var först fram med en till mig. Jag öppnade paketet som det låg ett stort papper i. Jag började läsa det högt för alla. 
"Merry Christmas my lovley Allison. When I first saw you I thout this was just a little crush but son I relised I had fall in love when I tasted your lips the first time and now I never want to leave them. Put down the paper" jag gjorde som det stog och där stog Zayn framför mig.Han gick ner på knä och öppnade en ask med en ring. Jag började få glädje tårar.
"Will you marry me?" sa han och jag nickade och började gråta hysteriskt av glädje tårar. Zayn satte ringen på min hand innan han reste sig upp och kramade om mig. Alla applåderade och vi mötes i en pasionerad kyss.
"Alli" sa han tyst.
"Yes"
"You know what they say? It's all about love"

Slutet på denna novell 
 

Kommer nog avsluta novellen

Har ingen insperation till novellen så vi ska prata och kommer nog avsluta den men det kommer en ny i så fall. Hoppas vi inte gjort er allt för besvikna :/

Ang om Delar

Nu så har vi blivit lite inaktiva men vi har skrivtorka! Kommer skriva när vi kommer börja igen men vi försöker värkligen men det är svårt!

It's all about love Chapter 36

Tidigare...
"Just what?" Jag ville inte hålla fler hemligheter för Zayn och jag måste berätta för han förr eller senare.
"My parents in Sweden are not my real parents" sa jag och tog ett andetag innan jag fortsatte.
"My real parents or biological live in France in Paris so next week I'm going to fly to them and vist them..." det vart en lång pinsam tystnad.Vad förväntade jag mig för reaktion?

Jag vakna av att det lukta mat. Jag reste mig upp och så kolla jag mig i spegeln och jag såg okej ut. Jag hade bara en förstor tröja på mig men det gör nog inget. Jag gick till köket och där höll Niall på att duka fram en massa mat. Tur för honom äter jag mycket och så är jag hungrig. 
"Good morning" sa jag och Niall hoppa till. Jag började skratta det såg så kul ut. Han vände sig om.
"Ha-ha" sa han och sen så kysste han mig.
"Good morning" sa han sen. Jag satte mig vid bordet och så kolla jag på allt som fanns där. Allt såg gott ut. Det fanns beacon, ägg, frukt, pannkakor, bröd, smör, ost, skinka, gurka, te och juice. 
"Have you done all this?" fråga jag
"Yeah" sa han och så satte han sig också vid bordet. 
"Thank you and every time I'm gonna sleep here you are gonna do the breakfast" sa jag och han skratta lite.
"Okey I can do that" sa han och jag gjorde tummen upp. Jag tog lite av allt och så började jag äta. När vi var klara så var all mat borta. En sak kan jag säga och det är att det var inte lite mat som var på bordet det var säkert för 4 pers. 
"We eat much" sa jag och Niall instämde. 
"So what are we gonna do today?" sa jag
"We are gonna have fun" sa han och jag sucka jag vill veta vad vi ska göra. 
"I don't have any clothes" sa jag
"Yes you have some clothes at Alli's place" sa Niall
"Okey but should I go there naked?" sa jag
"No you are gonna borrow some clothes from me" sa Niall och jag nicka. Jag gick till Niall's sovrum och så tog jag fram lite kläder som jag kanske kunde ha. Jag tog av mig tröjan och så satte jag på mig min bh för jag sover inte i den direkt. Då öppnades dörren och jag vände mig om från dörren.
"Oh I'm sorry I was just... Is that a tatoo?" sa han.
"Yes..." sa jag
"When did you get it?" sa han och så tog han några steg fram åt. Jag kände hans hand strök över tatueringen. Jag rös.
"I think.. last week" sa jag
"I like it" sa han och log för mig själv.
"Thanks" sa jag och sä vände jag mig om. 
"You are really beautiful you know that, right?" sa han och så kolla han in i mina ögon och jag i hans. 
"No...But you make me feel beautiful" sa jag 
"You should know that you are more than beautiful to me" sa han och började rodna.
"You are to cute when you blush" sa han och så pussa han mig på kinden. 
"Thanks.. I think" sa jag och så tog jag på mig en av Nialls tröjor, den var lite för stor. Jag tog den med massa mustascher för gillar mustascher haha. 
"I wanted that one" sa han som ett litet barn när han inte får som han vill.
"Haha but I want it too" sa jag och han låtasades att bli sur men det gick inte så bra för han började garva och jag med. När vi hade garvat klart så satte jag på mig ett par mjukis byxor och sen så borsta jag igen mitt hår. Niall tog på sig hans kläder och så fixa han sitt hår och sen så gick vi till Alli's lägenhet. Det var ganska nära så det var ingen ide att ta bilen. Nät vi kom till Allis lägenhet så stog Zayn och Alli och prata om något men jag hörde typ inte vad dom sa. Jag gick snabbt in i mitt gammla rum. Jag kollade vad jag hade kvar. Jag hitta ett par tajts som jag tog på mig. Det passa till Nialls tröja så jag ska nog ha det här. Jag sminka mig lite och så gjorde jag en fläta. När jag var klar så gick jag tillbaka Niall. 
"Do you like my t-shirt?" fråga han och så flina han mot mig. Jag nicka och så gick vi ut ur lägenheten.
"So what are we gonna do this beautiful day?" fråga jag. Idag var det kanske 23 grader ute och solen lyste. Jag älskar sånt här väder. 
"Do you wanna know a sectret?" fråga han och jag nicka.
"I haven't plan a thing" sa han och jag sucka, men jag har endå en känsla att det kommer bli en awesome dag. 
 Niall och Mell gick ut ur min eller är det fortfarande min och Mells lägenhet? Jag brydde mig inte om dom jag var för upptagen med att övertala Zayn.
"I'm going with you!" säger Zayn för säkert hundrade gången. 
"No I want to do this alone!" sa jag tillbaka.
"Why?" men det visste jag inte riktigt. Kanske att jag inte ville dyka upp där och bara 'hej jag är eran dotter och det här är min pojkvän från det världskända One Direction' nej inte riktigt.
"Come on! If I'm still here I can't help you...maybe your parents is not the one you thougt they are." jag tänkte efter. Han hade rätt. Dom kanske inte var perfekta. 
"Okey Zayn" sa jag och tog ett andetag innan jag fortsatte.
"You can come with me but we only going to be ther in 2 days you know" sa jag och han kramade om mig.
"I know and I will be by your side the hole time" sa han och jag tittade in i hans perfekta bruna ögon. Vi mötes i en kyss och vi skulle till Paris i 2 dar. Nu var det bestämt.
 
2 dar senare...
Nu var det måndag och jag och Zayn satt på ett cafe och väntade på att vårt flyg skulle komma. Jag skulle möta mina föreldrar. Jag hade lappen med adressen i min hand. Jag var nervös. Vad skulle dom tycka om mig? Har dom sätt mig i en tidning? Vet dom ens vilka Agnete och Ben (hennes "föreldrar") är? Vad skulle dom tycka om henne...

Ska fixa ett nytt kapitel och sorry för uppdateringen men nästa del ska Allie träffa sina föreldrar. Någon som har en tanke om vad som kommer att hända?
 

It's all about love Chapter 35

Tidigare...
"Här" sa hon och så räckte hon det mot mig och jag tog det. Jag tog pillret. 
"Jag ska ringa dom andra och säga att du är vaken" sa hon och så gick hon iväg. Jag kolla efter Zayn men han var inte där skumt... Jag tog fram min mobil och jag hade fått några sms och missade samtal. Det var från William. Jag orkade inte läsa dom nu. Jag tog fram min och Allis konversation och där hade jag skrivit att jag var superman och typ att jag var Batman? 
 



Vi satt med en popcorn skål i soffan hoss Niall. Han var nog den som var mest chockad över hur jag är när jag är full eftersom jag sa att han var Barney till han men jag tror Ed vart förvånad när jag försökte kyssa han... Han hade sagt det till mig och jag undrar om Niall fått reda på det men jag tror det inte och jag hoppas att han inte gör det. Det blev lite pinsamt när jag fick reda på vad jag hade gjort. Jag ska nog ine dricka lika mycket igen. Jag kolla på Niall och han var inne i filmen. Jag kunde inte konsentrera mig. Tänk att jag nästan kysste Ed. Jag kom på en sak. Jag hade tänkt att överasska dom och det kan jag ju inte göra nu eller kan jag? Om jag säger att jag måse hem igen och sen så kommer jag tillbaka hit på onsdag hehehe. Dom kommer säkert tro att jag är full igen när jag kommer hit på onsdag natt, fast det beror på om jag väker Alli. 
"Niall?" sa jag
"Yeah? What it is?" fråga han
"I'm going back to Sweden tomorrow" sa jag
"What?!?! Why?" sa han och så kolla han ledsamt på mig.
"I just.. I just have to" sa jag 
"Okey but when are you leaving?" fråga han
"It depends" sa jag
"Good because we can have the best day ever" sa han
"Okey but what are we gonna do?" sa jag
"You will se" sa han
"Just tell me" sa jag
"The only thing I can say is that we are going to my favotit places" sa han och rsten av kvällen satt jag och så försökte jag klura ut vad vi skulle göra.
Min telefon började vibrera och jag svarade.
"Hello this is Allison" av en vana från jobbet.
"Hello,It's Lerona I have information about your parents." Jag ville gärna vet vilka mina riktiga föreldrar var och hade för några dar sen ringt ett företag som har hjälpt mig.
"Yes,and what do you know?" frågade jag lite tyst. Zayn sov på hans soffa och jag smög in i badrummet.
"Your parents live in Franc,Paris and ther name's are Jenna and Rick" jag tog ett djupt andetag. Mina föreldrar heter Jenna och Rick. Dom bor i Frankrike.
"Do you have the adress?" frågade jag.
"Yes I have seend a mail with the adress and more info about them"
"Thank you so much!" sa jag och hon skrattade.
"Your wellkomme bye!" sa hon.
"Bye!" jag ler en aning. Jag visste vart mina föreldrar var och det var en vecka,nej närmare 5 dagar tills jag måste flytta någonannanstans. Jag skulle resa till Paris! Jag ville träffa mina föreldrar och se hur dom ser ut. Jag öppnade badrums dörren och Zayn stog en aning förvirrad utanför. 
"What was that about?" frågade Zayn.
"Nothing Zayn just.."
"Just what?" Jag ville inte hålla fler hemligheter för Zayn och jag måste berätta för han förr eller senare.
"My parents in Sweden are not my real parents" sa jag och tog ett andetag innan jag fortsatte.
"My real parents or biological live in France in Paris so next week I'm going to fly to them and vist them..." det vart en lång pinsam tystnad.Vad förväntade jag mig för reaktion?!

Vi är ledsna att den här delen inte kom ut tidigare men vi har haft mycket att göra

Ang om Delar

Våran uppdatering kommer bli bättre men nu har det varit så mycket med skolan så tack för ert tålamod men vi ska försöka få ut en del idag eller imorgon till er kära läsare! 

It's all about love Chapter 34

Tidigare...
"Hi Mell!" sa han till mig. Hur visste han mitt namn? Försök vara cool nu du vet ju hans namn med!
"Oh nana what's your name? Oh nana Mr Payne!" sjöng jag till han och han vart chockad.
"Yeah come let's go inside!" sa Lilly och drog mig iväg från den snygge Mr Payne.
"Not cool Lilly I think I have a thing going on with him an..."
"No just me quiet! You need to sleep!" sa hon och öppnade dörren till henne och Marchals lägenhet. Hon pekade på soffan som jag gick och la mig på och somnade...


"What was that about?" frågade Zayn mig.
"She is drunk and when she is drunk everybody are characters from how I meet your mother and in this case I was Lilly and you Marchal." Svarade jag och han nickade.
"Do you whant to go for a walk?" frågade Zayn och jag nickade bara. Vi tog på oss skorna och gick ut. Solen sken fortfarande trots att det redan var November. November snart December och jul. December då jag skulle komma hem till Sverige om jag inte lyckades få nått jobb här i London. Jag tog tag i Zayns hand och han log. Vi började prata om Mell och jag visade honom sms och han tyckte bara hon var almänt konstig. Då hade han som tur inte sätt min konstiga sida eller hört mitt skratt när jag blir kicklad. Något jag hatar. Vi stanade vid en glaskiosk och Zayn köpte 2 glassar. Ena gav han till mig och andra behöl han. Vi började gå igen och åt glass och pratade och jag undrade hur det kunnde vara så lätt att prata med Zayn? Han lyssnade på allt man sa och svarade med dom bästa svaren som fanns. Men kvällen då allt bara blev dåligt berättade jag inte allt för Zayn och jag hoppas jag aldrig behöver göra det.
"Shit!" utbrast Zayn.
"What?" frågade jag och han kollade på sin mobil.
"I will be late for my jobb!" sa han med lite panik.
"Take a taxi to the studio I will just walk home and check Mell." svarade jag och kramade om han.
"I want my kiss first." sa han efter kramen och både jag och han fick en efterlängtad kyss.
"I will see you later honey" sa han och gick mot gatan och roppade på en taxi och jag vände mig om och började gå hem.
 
Jag vaknade med en fruktansvärd huvudvärk. Jag märkte att jag hade sovit på en soffa. Jag kolla runt och... Jag är i min och Allis lägenhet eller nu är den Allis bara men jag kommer flytta in så. Men hur helvete kom jag hit?? Jag mådde verkligen skit, jag undrar hur mycket alkohol jag hade fått i mig igår.. Jag har aldrig mått så här dåligt över alkohol det gjorde jag bara en gång men då hade jag fått i mig droger. Det var då det slog mig, jag hade tagit droger igår. Alli kom in i rummet.
"Hey" sa jag
"Hey" sa hon.
"What happend last night?" Fråga jag 
"Ehm I don't know but Niall found you outside starbucks sleeping" sa Alli
"Okey...." Sa jag och jag försökte komma ihåg något från igår.
"Hur mår du?" Sa Alli och så satte hon sig ner bredvid mig.
"Inte bra och jag hade fått i mig droger igår" sa jag
"Vet du vad?" Sa Alli
"Vadå?" Fråga jag
"Du ska nog vara försiktig med Alkoholen" sa hon och jag kolla skamset ner i golvet. 
"Kan jag få en Alvedon?" fråga jag Alli och hon nicka och så gick hon till köket. Hon kom snabbt tillbaka med ett piller och ett glas vatten.  
"Här" sa hon och så räckte hon det mot mig och jag tog det. Jag tog pillret. 
"Jag ska ringa dom andra och säga att du är vaken" sa hon och så gick hon iväg. Jag kolla efter Zayn men han var inte där skumt... Jag tog fram min mobil och jag hade fått några sms och missade samtal. Det var från William. Jag orkade inte läsa dom nu. Jag tog fram min och Allis konversation och där hade jag skrivit att jag var superman och typ att jag var Batman? 

Förlåt för ett lite sent kapitel har haft prov men vi ska börja skriva nästa del imorgon och då får ni den förhoppningsvist imorgon och tack för 128 sidvisningar!! :D
Love from us!! xxx

RSS 2.0