Kapitel 23 - Confused

Tidigare
"Take it easy dude it is just sex, you have had it before you know" sa hon 
"Yeah" sa jag tyst. 
"What is stoping you? I know every guy wouldn't say no to sex" fråga hon. 
"It's just that I know you will regret it tomorrow and hate me" sa jag lika tyst. 
"Bitch please I don't regret anything, if I did I would regret my whole existents and even if I don't remember it I'm sure it was good" sa hon och jag nicka. Jag pressade mina läppar mot hennes. Det kändes rätt. Jag ställde ner glaset. Jag placerade mina händer ovanför hennes rumpa. Vi kysste varandra men vi båda var hungriga efter mer. Vi la till våra tungor. Hur mycket jag än ville ha henne just nu så kunde jag inte fortsätta. Jag avsluta kyssen och tog bort Lucie från mitt knä och gick in till badrummet. 
Jag låste dörren och så kolla jag mig i spegeln. Jag satte på kranen och tog vatten och sköljde av mitt ansikte. 
När jag sen kom tillbaka till Lucie's vardagsrum så låg hon och sov på soffan. Jag log för mig själv. Jag lyfte upp henne bridal style. Jag bar upp henne till hennes sovrum. Jag la henne försiktigt på sängen. Jag tog täcket över henne och kysste henne på pannan och gick ut. Jag vill inte bara lämna henne här. Jag tog en filt och en kudde och la mig på hennes soffa och somna.
När jag kom hem efter att jag hade sovit över hos Harry fick jag en chock eller rättare sagt en överraskning. Louis låg på Lucie's soffa och sov. Jag förstod att dom typ "dejtade" men varför låg han på hennes soffa? Skulle inte Lucie ut och festa igår eller? Jag kollade på bordet och såg två glas och en wiskey flaska. Nu var jag bara ännu mer förvirrad. Skulle jag väcka Louis eller kolla ifall Lucie sover eller byta om först? Jag valde att byta om först och gick till mitt rum för att byta kläder eftersom jag fortfarande hade Harrys kläder på mig förutom att jag hade fått låna ett par mjukisbyxor med. Jag bytte om till en enkel t-shirt och tights och valde att nu gå och väcka Louis och fråga han vad som hade hänt igår. På vägen till vardagsrummet såg jag hur smuttsigt golvet var och hade massa skoavtryck som ledde först till soffan sen vidare till Lucie's sovrum. Skumt.
"Louis,Lou vake up!" Jag skakade lätt på han och han vakna till.
"Em what are you doing here so early in the morning?" Frågade han helt nyvaken.
"Uhm I kind of live here and It's 12 a clock" Jag vaknade genast till och reste sig upp och kolla på sin mobil.
"Shit I am late to work I have to go Em see you later!" Louis försvan på mindre än 10 sekunder och jag valde att kolla ifall Lucie var på sitt rum.
"Lucie? Wake up" sa någon och skaka lätt på mig. 
"Eeeeaaammm" 
"Get up" Hörde jag samma röst säga. "Don't make me get water" Jag reagera direkt och öppnade ögonen. Emeli satt på min säng och log. 
"Good morning" sa hon glatt. 
"I don't know about the good part but morning" sa jag trött och försökte väcka mig själv. 
"So what did Louis do here?" fråga hon nyfiket. 
"Louis was here?" Vad hade han gjort här?
"Yeah when I came home he was sleeping on the couch" Varför sov han på våran soffa? Nu var jag verkligen förvirrad. Det sista jag kommer ihåg från igår var att jag och Marcus kysstes och vi var påväg till mig. Men vad gjorde då Louis här? Vi hade väll inge gruppsex... eller? Nej jag tror inte att Louis skulle gå med på det. 
"I have no idea what he did here sorry" Sen kom jag på att Emeli och Harry var på maskerad igår, jag måste ju fråga vad som hände på den. 
"So how was the masqurade?" Fråga jag och Emeli's kinder blev röda. "Tell me, tell me, tell me!!" Hon började förklara vad dom gjorde. 
"Naww you are just too cute"sa jag och Emeli rodnade. 
"I think I will call Louis and ask him about last night" 
"Do that" Sa hon och gick. Jag tog min mobil och ringde upp Lou men han svarade inte. Jag skulle verkligen vilja prata med honom. Jag bestämde mig för att faktiskt gå ner till studion för han sa förut att han skulle vara där hela veckan. Jag fixa mig och så sen tog jag min bil till studion. Det var några fans utanför men inte många. Jag kom förbi lätt. Jag gick till reciptionen och fråga kvinnan som satt där vart One Direction var. 
"Hey in wich room is One Direction in?" Fråga jag så trevligt som jag kunde. 
"You are Lucie Moore right?" fråga hon och log.
"Yep that's me" 
"Anyway they are recording so if you take left then left again and then right and it is the first door to the left" 
"Okay thanks" sa jag och gick den vägbeskrivning som hon sa. När jag kom fram till dörren så gick jag in. 
"Let's get this party starting" all i rummet kolla på mig. Det var bara Liam, Niall, Harry och Zayn. 
"Lucie" sa Harry irriterat. Jag log mot honom. 
"I know you have missed me, c'mom give me a hug" jag log och sträckte ut mina armar. Harry bara kolla på mig. 
"I know you want it" 
"What are you doing here Lucie?" 
"I need to talk to Lou" 
"He is in the recording booth" sa Niall
"Thank you Niall" 
"You know my name?" fråga han 
"Of course I do, you are in One Direction" 
"Ehm yeah, are you fan or something?" sa Niall. 
"Lucie a fan of us? The joke of the year" sa Harry. 
"I can be whatever you want" sa jag och blinkade med ena ögat.
"Are you flirting with other guys huh?" sa Lou gåendes in i rummet. 
"Maybe" sa jag oskyldigt och log. 
"So what are you doing here?" fråga han nyfiket.
"I need to talk to you actually" 
"Ehm okay... talk?" sa han och kolla på mig. 
"In private" 
"In private" Jag svalde hårt. Jag vet inte varför jag var orolig men jag bara var det. Jag undrar vad hon vill berätta för mig... Jag kommer antagligen få reda på det snart. 
"Okay follow me" sa jag och så gick vi ut ur rummet till ett mer privat ställe. 
"So what do you want to talk about?" 
"Why did you sleep on my couch last night?" 
"Don`t you remember?"
"No... the last thing I remember is that I and Marcus was on our way to me place" Hm så hon kommer ihåg vad han heter. Jag kan inte hjälpa att känna mig en aning avundsjuk. Jag vet inte vad det är med Lucie som får mig att bli så intreserad av henne, att jag verkligen vill lära känna henne. Niall, Liam, Zayn och Harry gillar verkligen henne inte, inte för att dom har sakt det till mig förutom Harry så kan man se det på dom. 
"Loubear?" 
"What??" 
"You zoned out" 
"Oh sorry"
"Are you going to explain what happend?"
"Yeah, I came to your apartment because I thought we could hangout or something but you came with Marcus kissing and we have this kind of realtionship you know and then we went to talk and when we came back Marcus had left and you were really horny so I just joked that we could fuck and you took it seriously-" 
"We had sex again?!" avbröt hon mig. 
"No we didn`t have sex but almost, after you convinced me to have sex with you we had a makeout session but I knew it wasn`t right and I knew you would have been mad at me so I went to the bathroom to cool of and when I came back you were asleep so I took you to bed and I didn`t want to leave you so I slept on the couch" 
"Oh thank god... thank you Louis for not having sex with me most of the guys would have" sa hon och krama om mig. Jag tog mina armar runt omkring henne och så stog vi sådär ett tag. När vi avsluta kramen så rodna hon lite. 
"Is Lucie Moore blushing?" reta jag henne. Hon slog till mig på armen och rodnade mer. Hon var så sör när hon rodnade. 
"So Emeli and Harry are going out on a date tonight so do you want to hangout or something?" fråga jag.
"Yeah that would be nice" sa hon och log ett av hennes berömda leenden. 

Lucie hade besökt oss idag i studion för att prata med Louis...Skumt...Hur som helst just nu behövde jag inte foukusera på det utan på att fixa mig inför min och Emeli's dejt. Jag tvätta mitt ansikte innan jag halft "stylade" mitt hår en aning. Sedan tog jag fram kostymen jag valt tidigare och tog på mig den. Jag hoppas Emeli inte tycker att jag klätt upp mig för mycket. Jag satte på mig mina skor och tog min mobil och gick ut till bilen och börja köra till Emeli och Lucie's lägenhet. Jag var en aning nervös men jag visste inte varför. Det var ju trot's allt bara Emeli. Bara Emeli som jag känt ett bra tag nu. Varför skulle jag vara nervös? Jag hoppas Emeli kommer gilla stället som jag valt ut och hoppas på att det inte kommer vara allt för många där. Folk skulle börja ta bilder och ta snart reda på vem Emeli är och då skulle hon säkert få hat. Hat som hon har vant sig vid att få. Det krossade mitt hjärta att få veta att hon inte hade några vänner innan hon flyttade hit. Hon hade bara Lucie. Det kanske var därför hon försvara henne så mycket. Lucie är den enda vännen hon haft. Den enda hon har kunnat lita på. Hon ser nog upp till henne med men jag förstår inte varför jag menar Lucie är ju Lucie.
Pling pling. Harry måste redan vara här. Han var fem minuter tidig. Fem minuter! Jag måste hinna sätta på mig mina smycken innan jag går. Jag satte snabbt på mig mitt armand och det fick räcka jag hade inte tid för att fixa nått mer. Jag gick till ytterdörren och öppnade. Där stod Harry lika snygg,stilig,perfekt som vanligt. 
"Hi" Va det enda han sa innan han drog in mig i en kram. Jag kände doften av den välbekanta perfymen han altid brunkar ha. När han släppte mig böjde han sig ner och kysste min kind. Jag log och kunnde känna fjärlilarna som vanligt flyga omkring som galningar. Fast jag hade önskat att han hade kysst mig. Vad var det för tankar jag hade. Jag tog mina händer runt hans nacke och bet mig i läppen. Harry smickrade och jag lyfte mig upp och lätt kysste han. En kyss som varade i tre sekunder ungefär.
"Redy to go?" Jag nickade släppte han och tog på mig skorna,jackan och min väska. Vi gick utanför lägenheten och jag låste dörren och la nyckeln under mattan. Våra händer fan varandra och vi gick ner för de två trapporna för att komma till min och Lucie's lägenhet. Kan jag ens kalla lägenheten för min och Lucie's? Jag hade ju trots allt bott här i nästan två månader. Två månader det var Oktober nu. Tiden har verkligen flygit förbi. Vi kom äntligen ner till porten och som vanligt öppnade Harry dörren åt mig och jag kunnde känna fjärlilarna i magen. Vi börja gå mot hans bil och jag kännde hur kalt det var ute. Jag ångrade att jag inte tog en annan jacka. När vi kom fram till bilen låste Harry upp den och öppnade bildörren åt mig. Precis när jag skulle sätta mig ner i bilen stoppade han mig genom att sätta sin arm framför mig. Han böjde sig ner till mitt öra.
"By the way you look gorgeous" Viska han i mitt öra innan han tog bort armen och gick till förrarsidan och hoppade in i bilen. Jag hoppade in i bilen och log som en idot och rådnade en aning. Han startade bilen och började köra.
"Where are we going?" Frågade jag nyfiket. Jag kollade på Harry som bara log och skakade på huvudet.
"I'm not telling you that" sa han och fortsatte att le samtidigt som han kollade på vägen och körde. 
"Why not?" 
"Because It's a suprise" 
"But..."
"No but's I'm not telling you and we are almost there anyway" Jag suckade och höll tyst resten av bilresan. Skulle vi börja prata om nått nu skulle vi inte ha nått att prata om på dejten.
 
Bilen stannade vid en byggnad som låg vid stranden. Harry öppnade dörren åt mig och när jag klev ut och fick en närmare tit på stället såg jag att det var en resturang som låg på en brygga. Bryggan låg en bit ut på vattnet. Kylan träffa mig och jag ville bara gå in i resturangen.
"Can we please go inside?" Frågade jag Harry och drog lite i hans kostym som om jag vore ett litet barn.
"Yeah sure" Sa han och tog min hand. Fjärlilarna,fjärlilarna,fjärlilarna. Vi gick in i resturangen och en kvinnan kom fram till oss.
"Do you have a reservation?" Frågade hon oss. Hon såg ut att vara 30 och hade svart rätt så kort hår. Hennes leende var knallvit och kläderna var enkla. En vit shorta och en svart kjol.
"Yes Styles" Sa Harry och hon kollade på blocket hon höll i sin hand.
"Right this way" sa hon och vi börja följa efter henne in i resturangen.
"Here's the table" sa hon glatt och Harry drog ut stolen åt mig och jag nickade tacksamt och satte mig ner. Han satte sig sedan mittemot mig. Bordet var en aning mer privat antagligen för att han inte ville att någon skulle känna igen honom.
"Here's your meny I will be back soon to take your orders" Sedan lämnade kvinnan oss och vi båda kollade ner på våra menyer. Hmm kött med potatis lät bra.
"What are you having?" Frågade Harry mig och jag kolla upp i från menyn och på han.
"Uhm I think the meet with potato thing" Han log och nickade.
"And you?"
"Same" sa han och la ner sin meny. Kvinnan kom tillbaka med en penna och ett block redo att ta våra order.
"Two biffs with potato" Sa Harry och hon skrev ner.
"Anything to drink?" Frågade hon och Harry nickade.
"A bottle of the oldes red vine you gott" Sa Harry och smickrade en aning igen. Jag minns hur det gick senaste gången jag drack nått. Inte bra...
"Your food will be ready in 20 minuits" Sa hon och försvann.
"I'm just going to the restrooms stay here" Sa Harry och reste på sig och jag kollade när han gick till badrummet. Jag satt och kollade på dörren och väntade på att han skulle komma ut. När han äntligen kom ut så kom någon tjej fram till han och började prata med han. Hon var blond,lång,smal och snygg. Jag kännde hur jag genast blev arg när hon sa nått som fick Harry att skratta. Aw hell no. Jag reste på mig och gick fram till Harry. Tjejen kollade konstigt på mig bara.
"I told you to wait" Sa Harry och jag bara ignorerade han. Jag tog min hand i hans hand och vände mig i mot tjejen. 
"He's mine sorry" Sa jag och gjorde en ledsen min.
"Whatever" Sa hon bara och gick och jag började gå tillbaka mot borden men kom inte så långt då Harry stod bara still.
"Harry come on I don't...." Han drog mig till sig och snurrade runt mig innan min rygg slog i väggen i mellan dom två toalettdörrarna. Harry smickrade och sänkte sitt ansikte en aning och förde våra kroppar ännu närmare varandra. Ett helt zoo hade vaknat i min mage.
"You were jealus" Sa han och bara log.
"No" sa jag bara bästemt och han skrattade en aning.
"But babe I'm all yours If you want me. I'm only yours" När dom orden lämnade hans läppar drog jag upp mitt ansikte och kysste han. Orden meningarna han nyss sa fick hela zoo't att vakna hundra andra zoon till liv. Hans läppar maserades mjukt på mina och han tog upp sin hand till mitt ansikte. Jag avbröt kyssen
"All mine and only mine" Sa jag innan jag kysste han igen. Jag kännde hur han log och jag kunnde inte motstå att le. Han var min bara min.  

Hoppas ni gillar det extra långa kapitelet som förlåt för all väntan :)
Ni kan nu följa Emeli & Lucie på twitter skicka fråger till dom vad som helst!
https://twitter.com/EmeliLawson
https://twitter.com/LucieMooreVS

Kommentarer
Postat av: Maja

Intresserad av en ny design? Checka min blogg!:)

2014-01-19 @ 19:07:38
URL: http://majadesignar.blogg.se
Postat av: Emina :)

Länkbyte? :)

2014-04-12 @ 15:39:53
URL: http://ljubavi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0