Prolog We Will Always Be Togheter

Lucie Valerie Moore är inget annat än ett rik, bortskämd problem barn. Hon dricker, röker, olika killar varje natt och ibland tar hon droger och är bara 18 år. Hon har en egen lägenhet och hon jobbar som model. Hon har också den perfekta kroppen som alla tjejer drömmer om. Allt förändrades när hon träffade en i One Direction. Han var en av hennes one night stands. Men sen blev han mer än bara det. 

Emeli Isabel Lawson en osäker tjej som har höga drömar i livet. Hon har bra betyg i skolan och vill fram för allt stå på scenen och sjunga men det är nått hon aldrig skulle våga göra in för bublik. Hon blev mobbad i skolan och har därför ett lågt självförtroende. Hon har aldrig haft en pojkvän för hon har alltid sagt till sig själv att hon inte förtjänar någon att hon är för ful. Något som en kille som hon stöte på en gång ändrade. Han fick henne att känna sig som den sötaste,snyggaste och bästa tjejen i hela världen. Men många blev avudsjuka att hon dejtade deras idol och började skicka hat vilket fick henne att sjunka ner till samma självförtroende som hon hade innan hon träffade killen. Hon ville bara försvinna, ut ur hans liv.

Här har ni prologen till den nya novellen lite kortare än vanligt men ni ska få lära känna dom mer i novellen. Vi är tillbaka hopas ni kommer gilla novellen!

Följ min blogg med Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0